Toen ik deel 1 van de Again-serie van Mona Kasten uit had, telde ik de dagen af tot deel 2 verscheen. Ik las online al lovende recensies, waardoor ik nog nieuwsgieriger werd. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind in de recensie van Trust Again van Mona Kasten!

Trust Again – Mona Kasten

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings gebeuren alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar leven nergens ruimte voor. En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn. Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

Meeslepend, ontroerend, liefdevol

In deel een, Begin Again van Mona Kasten, leer je Dawn kennen als vriendin van Allie. In dit tweede deel leren we Dawn en haar twijfels, verdriet en dromen beter kennen. Ze is lief, onzeker en creatief. Haar onzekerheid zit haar behoorlijk in d eweg. Zeker als het op Spencer en zijn versierpogingen aankomt. Het verhaal is beschreven vanuit het perspectief van Dawn, zodat je meeleeft met al haar emoties en gedachten. Spencer en zij draaien om elkaar heen, maar leren elkaar ook steeds beter kennen. Tegen het einde vindt Dawn een briljante manier om Spencer te vertellen hoe ze zich echt voelt. Een heerlijke roman, waar ik opnieuw van heb genoten. Een meeslepend, ontroerend en liefdevol verhaal! Ik kijk al reikhalzend uit naar deel 3, dat in oktober 2020 verschijnt. Hierin volgen we Dawn’s eigenzinnige kamergenote Sawyer…

De winactie bij deze blog is inmiddels verlopen. De winnaar heeft bericht ontvangen per e-mail.


Liefs, Breg
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

Bregje
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

52 Reacties

 1. Avatar

  Heerlijk ontspannen lezen in mijn hangmat tijdens de staycation. Kortom, ik doe graag mee.

  • Avatar

   Uw recensie maakt me nieuwsgierig naar de rest van dit boek!! Ik kan wel een goede roman gebruiken voor na het thuiswerken. Geen vakantie voor mij deze zomer, helaas.

 2. Avatar

  Ik doe graag mee, zou een goed begin zijn van mijn vakantie die er bijna aan zit te komen.

 3. Avatar

  Wat een leuke winactie weer! 🤗
  Ik wil graag mee doen. Binnenkort heb ik vakantie en daar wil ik thuis lekker van gaan genieten met een goed boek!
  Na een drukke tijd eindelijk weer even tijd voor mezelf 😉

 4. Avatar

  Je hebt me nieuwsgierig gekregen, Perfect voor in de vakantie. Ik loot graag mee. 🍀🍀🍀

 5. Avatar

  Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendin, aan wie ik zelf deel 1 cadeau heb gedaan. Ze was mega enthousiast over het eerste deel, hoe leuk zou het zijn dat ik haar op deze manier deel 2 cadeau kan doen 😍

 6. Avatar
  Nathalie Slimmers Antwoord

  Wat een leuke winactie. Ik doe mee! Ik heb bijna vakantie en zou het heerlijk vinden om dan dit boek te kunnen lezen.

 7. Avatar
  Jessie Moeyersoms Antwoord

  Ik maak graag kans op dit mooie boek..Binnenkort heb ik vakantie, ideaal vakantielectuur!

 8. Avatar

  Ik doe heel graag mee

  Heerlijk ontspannen lezen ‘avonds met een heerlijk drankje erbij

 9. Avatar

  Doe ook graag mee. Deel 1 nog niet gelezen, maar ga deze aanschaffen. Vind het fijn om de serie compleet te lezen.

 10. Avatar
  Heleen Haarsma Antwoord

  Dit lijkt me echt een prachtig boek, heerlijk lezen straks in mijn vakantie hopelijk!
  Duimen maarrrrr

 11. Avatar

  Mijn vriendin is eind augustus jarig en is toch steeds weer lastig om een leuk cadeau te vinden. Door de Corona tijd heeft ze een oude hobby weer opgepakt, lekker lezen. Dit boek gaat ze echt geweldig vinden en is voor mij weer een jaar verder met een cadeautje vinden;)

 12. Avatar

  Oh wat zou ik dit boek graag willen winnen voor mijn schoonzus. Na een pittig jaar waarin ze tegen een burn-out aanzat, heeft ze nu eindelijk vakantie. Ik hoop dat ze de rust terugvindt die ze zo lang is kwijt geweest. één van de dingen die haar ontspanning geeft is het lezen van boeken. Het lijkt me dan ook super om dit boek voor haar te winnen!

 13. Avatar
  Anneliese de Waal Antwoord

  Ik doe erg graag mee, wil het boek heel graag lezen 🤗🤗 Groetjes Anneliese

 14. Avatar

  HOLYMOLY!!

  Licht uit, spot aan. Ontzettend graag.
  Ik ben dol op lezen en zou het fantastisch vinden om met dit exemplaar de hangmat in te duiken.
  Een verhaal wat lekker makkelijk wegleest.

  Zou een feestje zijn.

  Liefs,

  Larissa

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.