Toen ik deel 1 van de Again-serie van Mona Kasten uit had, telde ik de dagen af tot deel 2 verscheen. Ik las online al lovende recensies, waardoor ik nog nieuwsgieriger werd. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind in de recensie van Trust Again van Mona Kasten!

Trust Again – Mona Kasten

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings gebeuren alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar leven nergens ruimte voor. En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn. Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

Meeslepend, ontroerend, liefdevol

In deel een, Begin Again van Mona Kasten, leer je Dawn kennen als vriendin van Allie. In dit tweede deel leren we Dawn en haar twijfels, verdriet en dromen beter kennen. Ze is lief, onzeker en creatief. Haar onzekerheid zit haar behoorlijk in d eweg. Zeker als het op Spencer en zijn versierpogingen aankomt. Het verhaal is beschreven vanuit het perspectief van Dawn, zodat je meeleeft met al haar emoties en gedachten. Spencer en zij draaien om elkaar heen, maar leren elkaar ook steeds beter kennen. Tegen het einde vindt Dawn een briljante manier om Spencer te vertellen hoe ze zich echt voelt. Een heerlijke roman, waar ik opnieuw van heb genoten. Een meeslepend, ontroerend en liefdevol verhaal! Ik kijk al reikhalzend uit naar deel 3, dat in oktober 2020 verschijnt. Hierin volgen we Dawn’s eigenzinnige kamergenote Sawyer…

De winactie bij deze blog is inmiddels verlopen. De winnaar heeft bericht ontvangen per e-mail.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

52 Reacties

 1. Linda Smeets Antwoord

  Heerlijk ontspannen lezen in mijn hangmat tijdens de staycation. Kortom, ik doe graag mee.

  • Uw recensie maakt me nieuwsgierig naar de rest van dit boek!! Ik kan wel een goede roman gebruiken voor na het thuiswerken. Geen vakantie voor mij deze zomer, helaas.

   • Dehaemers Steffie Antwoord

    Ik doe heel graag mee ! Zoo benieuwd naar deze serie❤
    Stef..

  • Ik vond deel 1 echt fantastisch!! Fingers crossed voor deze winactie dus!

 2. Ik doe graag mee, zou een goed begin zijn van mijn vakantie die er bijna aan zit te komen.

 3. Wat een leuke winactie weer! 🤗
  Ik wil graag mee doen. Binnenkort heb ik vakantie en daar wil ik thuis lekker van gaan genieten met een goed boek!
  Na een drukke tijd eindelijk weer even tijd voor mezelf 😉

 4. Je hebt me nieuwsgierig gekregen, Perfect voor in de vakantie. Ik loot graag mee. 🍀🍀🍀

 5. Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendin, aan wie ik zelf deel 1 cadeau heb gedaan. Ze was mega enthousiast over het eerste deel, hoe leuk zou het zijn dat ik haar op deze manier deel 2 cadeau kan doen 😍

 6. Nathalie Slimmers Antwoord

  Wat een leuke winactie. Ik doe mee! Ik heb bijna vakantie en zou het heerlijk vinden om dan dit boek te kunnen lezen.

 7. Jessie Moeyersoms Antwoord

  Ik maak graag kans op dit mooie boek..Binnenkort heb ik vakantie, ideaal vakantielectuur!

 8. Oh yes! Ik doe echt heel graag mee. Deel 1 was fantastisch..! Ik zoek nog een Karsten voor in mijn leven, hihi.

 9. Ik doe heel graag mee

  Heerlijk ontspannen lezen ‘avonds met een heerlijk drankje erbij

 10. Sascha Fuchs Antwoord

  Wat een geweldig boek lijkt me.. Ik doe graag mee aan deze actie! Wie weet..

 11. Doe ook graag mee. Deel 1 nog niet gelezen, maar ga deze aanschaffen. Vind het fijn om de serie compleet te lezen.

 12. Heleen Haarsma Antwoord

  Dit lijkt me echt een prachtig boek, heerlijk lezen straks in mijn vakantie hopelijk!
  Duimen maarrrrr

 13. Mijn vriendin is eind augustus jarig en is toch steeds weer lastig om een leuk cadeau te vinden. Door de Corona tijd heeft ze een oude hobby weer opgepakt, lekker lezen. Dit boek gaat ze echt geweldig vinden en is voor mij weer een jaar verder met een cadeautje vinden;)

 14. Oh wat zou ik dit boek graag willen winnen voor mijn schoonzus. Na een pittig jaar waarin ze tegen een burn-out aanzat, heeft ze nu eindelijk vakantie. Ik hoop dat ze de rust terugvindt die ze zo lang is kwijt geweest. één van de dingen die haar ontspanning geeft is het lezen van boeken. Het lijkt me dan ook super om dit boek voor haar te winnen!

 15. Wat een leuke winactie! Ik ben heel benieuwd naar dit boek en loot ook graag mee.

 16. Anneliese de Waal Antwoord

  Ik doe erg graag mee, wil het boek heel graag lezen 🤗🤗 Groetjes Anneliese

 17. Binnenkort wordt ik opgenomen in het ziekenhuis en dan wil ik het boek graag lezen

 18. HOLYMOLY!!

  Licht uit, spot aan. Ontzettend graag.
  Ik ben dol op lezen en zou het fantastisch vinden om met dit exemplaar de hangmat in te duiken.
  Een verhaal wat lekker makkelijk wegleest.

  Zou een feestje zijn.

  Liefs,

  Larissa

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.