Mijn eerste kennismaking met schrijfster Lis Lucassen (in het dagelijks leven bekend als Olga Hoekstra) is meteen een hele goede! Wat is dit een heerlijk boek! Extra leuk: Misverstand in the middle of nowhere is deel een van een serie van drie!

Misverstand in the middle of nowhere – Lis Lucassen

Ontmoet de twintiger Dorothee, die de boerderij van haar opa erft in de Achterhoek. Ze is net haar baan kwijt en haar relatie is uit, dus de dertig dagen die ze er volgens de notaris van haar opa moet doorbrengen, zijn geen probleem. Totdat ze erachter komt dat er al iemand in die boerderij woont. En dat die iemand echt heel leuk en aantrekkelijk is. Terwijl zij en Wes een maand lang op elkaars lip zitten en allerlei dorpsbewoners zich met haar leven komen bemoeien, moet Dorothee ook nog een plan maken voor ná die maand. Ze begint een bakvlog waarin ze recepten van haar oma klaarmaakt, tot groot vermaak van Wes.

Een verhaal om van te smullen!

Binnen 24 uur nadat ik Misverstand in the middle of nowhere van Lis Lucassen opende had ik het uit. Wat een zalig verhaal! De schrijfstijl is lekker vlot, waardoor de vaart er goed in blijft. Bij de smakelijke Wes kun je je als lezer wel een goed beeld vormen, wat het lezen nog leuker maakt. En dan is daar Dorothee, of Door, die met al haar onzekerheid, enthousiasme en ietwat naïeve karakter zorgt voor de nodige reuring in het Achterhoekse dorpje. Het is onmogelijk om niet van deze mensen te gaan houden!

Lees ook: De eilandliefde-serie van Jackie van Laren

Het is een echte feelgoodroman, met de nodige romantische en dramatische ontwikkelingen. Af en toe wordt er een tipje van de sluier opgelicht en tijdens verschillende flashbacks wordt langzaam duidelijk wat er in het verleden allemaal heeft gespeeld. Lukt het Dorothee om de 30 dagen vol te maken en hoe loopt het af met haar en Wes? Dat moet je lekker zelf gaan lezen! ♥

Bestel het boek eenvoudig via onderstaande afbeelding!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.