Blote benen, zwierige jurkjes…wat zijn de lente en zomer toch heerlijk! Ik trek de meest kleurrijke outfits uit de kast, die ook nog eens lekker zitten. Kijk je mee naar mijn favoriete zomerse outfits van dit moment?

Printjes, printjes, printjes!

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik niet vies ben van printjes! Luipaard, bloemen, streepjes, jungle: ik combineer ze het liefst ook nog allemaal met elkaar. Hoe leuk is deze jumpsuit met jungleprint?

Outfit jumpsuit jungle print bregblogt.nl

Deze zomerse maxidress hangt alweer voor de derde zomer in mijn kast, dus je kunt wel stellen dat het een blijvertje is. De stof is heerlijk zacht en er zit een katoenen onderjurkje bij. Handig, zo schijnt het geheel niet door en het is fijn tegen mijn huid als het warm is. Ik combineer de jurk hier met dad sneakers, maar hij staat ook superleuk met sandalen of slippertjes.

outfit jurk jungleprint dad sneakers bregblogt.nl

En soms ook gewoon effen…

Deze rok heeft zo’n heerlijke knalkleur! Hij is van luchtige stof, een soort linnen, en zit heerlijk! Ik combineer hem graag met een gestreept shirt of met deze jeansblouse!

Outfit gele rok jeansblouse bregblogt.nl

Welke schoenen draag ik graag in de zomer?

Je kunt me uittekenen in sneakers of op sandalen deze zomer. Toen ik van Omoda een nieuw paar sneakers mocht uitkiezen, voelde ik me als een kind in de snoepwinkel. Ik maakte een shortlist, die nog een aantal keer veranderde. Zo vond ik een paar donkerblauwe sneakers voor dames van Woden, die ik wel errug tof vond. Maar voor de zomer heeft een paar lichte sneakers toch mijn voorkeur. Ik zette de sneakers van Woden dus gauw op mijn verlanglijstje voor het najaar en snuffelde verder!

Blauwe WODEN Lage sneakers YDUN CROCO  - large

en koos voor lichte New Balance sneakers, met gouden accenten. Ze lopen als pantoffeltjes, lekker licht in gewicht. Dat is heel fijn als mijn voetjes het warm hebben in de zomer.

New balance sneakers gouden accenten bregblogt.nl

In deze outfit combineer ik ze met een wat chiquere bloemenrok en een jeansblouse. Zie je hoe je meer taille kunt creëren door je blouse te knopen?

Foto door Charlotte

Lees ook: mijn tip tegen schurende of plakkende bovenbenen in de zomer!

Ik kocht jaren geleden een paar cognackleurige sandalen van Unisa, die ik nog steeds met veel plezier draag. Ik krijg er ontzettend veel complimenten over en moet stiekem al een beetje huilen, omdat ze langzaamaan hun beste tijd gehad hebben. Het is me nog niet gelukt om goede vervangers voor ze te vinden. 😉

Outfit plissérok lila shirt bregblogt.nl

Fijne shorts als het warm is

Is het echt blotebenenweer is, draag ik graag een short. Wel grappig hoe dat werkt: in een rok of jurkje van die lengte voel ik me naakt, in een short heb ik daar totaal geen last van. Deze donkerblauwe short kocht ik vorige zomer en draag ik graag zoals op de foto met een gestreept shirt. Of met en donkerblauwe top, dan lijkt het net een korte jumpsuit.

Outfit shirt streepjesshirt bregblogt.nl

Deze korte jumpsuit (of playsuit) kocht ik een aantal jaar geleden en draag ik nog altijd met heel veel plezier. Netjes met een sandaaltje eronder of meer casual met sneakers.

outfit jumpsuit jeans

Dit is een greep uit mijn favoriete zomerse outfits, hopelijk heb ik je geïnspireerd! In wat voor outfit kan ik jou uittekenen in de zomer?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Toffe outfits! En die sandalen zijn inderdaad prachtig. Ik snap wel dat je daar moeilijk vervangende exemplaren voor kunt vinden. Ik vind trouwens ook dat zomerkleding veel lekkerder zit dan winterkleding. Knelt veel minder en dat soort dingen;).

  2. Pingback: 4 redenen om laarzen te dragen in de winter - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.