In Het huis met de spiegels neemt Cristina Caboni je mee in een geschiedenis vol familiegeheimen. Is het altijd goed om de waarheid te achterhalen, of kan deze soms beter in het verleden blijven?

Het huis met de spiegels – Cristina Caboni

De prachtige villa in Positano is de enige plek die Milena haar thuis kan noemen. Ze groeide erin op en kent er elk hoekje, van de majestueuze ingang met de twaalf spiegels tot het ronde trappenhuis met de houten versieringen. Toch lijkt het huis dingen voor haar te verbergen, dingen waar haar grootvader niet over wil praten. Milena is ervan overtuigd dat hij een groot familiegeheim achterhoudt en vindt in haar zoektocht een doorgang naar een verborgen kamer, vol oude foto’s van haar grootmoeder.
Milena vertrekt naar het land waar haar grootmoeder haar dromen najaagde en ook verloor, op zoek naar haar verhaal. Stukje bij beetje ontrafelt ze het mysterie van het huis met de spiegels en haar bewoners, al kunnen sommige geheimen beter voor altijd verborgen blijven…

Lees ook: De dromenweefster van Cristina Caboni

Prachtig verhaal!

Wat een prachtig, ontroerend verhaal. Net als in De dromenweefster weet Cristina Caboni weer op subtiele wijze te beschrijven wat haar personages voelen en beleven. Haar schrijfstijl is zo beeldend, het is net of je zelf in de schoenen van Milena staat. Stukje bij beetje ontrafelt ze het verhaal en ontdekt ze de waarheid over haar familie.

Het is een prachtig boek dat draait om keuzes maken, dromen najagen en de gevolgen van dat alles. Milena worstelt met haar identiteit, omdat er zo veel stukken van haar verleden missen in haar leven. Door deze puzzelstukken op hun plaats te laten vallen, krijgt Milena steeds meer rust. Het is mooi om te lezen hoe ze door dit proces heen gaat. Ik heb van begin tot eind genoten van deze prachtige roman, die maar weer eens laat zien dat je nooit dingen kunt invullen voor een ander. Keuzes die uit liefde worden gemaakt kunnen soms pijnlijk zijn en grote gevolgen hebben. Ik kan je deze roman in ieder geval van harte aanraden!

*Winactie gesloten*

De winnares heeft inmiddels bericht ontvangen.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

32 Reacties

 1. Ik doe graag mee
  Boek staat op mijn verlanglijstje
  Heerlijk voor de zomermaanden om te lezen in het zonnetje

   • Zou graag het boek lezen, lijkt me interessant en echt iets voor my9. Groetjrs 🙏

  • Dit lijkt mij een mooi boek. Zoals he het boek hierboven beschreven hebt, is het zeker een boek dat op mijn verlanglijstje komt.
   Ik die dan ook graag mee aan de winactie😊

 2. Supergraag zou ik een exemplaar winnen, niets fijner dan heerlijk ontspannen met een mooi boek <3

 3. Geen vakantie dit jaar dus ik hoop mij in de achtertuin toch in Italië te wanen met deze mooie roman!

  • Alleen al om de cover zou ik hem willen lezen hij straalt vakantie uit.

 4. Kristien Demeulenaere Antwoord

  Helemaal in de ban van deze boeken
  Wat zou ik dit boek geaag winnen!

 5. Ik doe mee voor een goede vriendin, die dit jaar niet op vakantie gaat. Zij houdt van romans en zeker als ze zich afspelen in haar geliefde Italië.

 6. Esther Wijnsma Antwoord

  Doe graag mee want de bloementuin vond ik ook erg mooi dus ben heel benieuwd naar dit boek. De cover is alleen al is zeer mooi😍

 7. Yes, ben heel benieuwd naar dit boek, kan mee naar Breskens in augustus!

 8. Heerlijk, ik doe heel graag mee. Vakantie is toch vooral lekker zitten met een mooi boek en wat lekkers onder handbereik!

 9. Ja, graag! Ik heb destijds ‘De dromenweefster’ hier gewonnen en erg genoten van het boek. Nog een boek van dezelfde auteur lijkt me dus geweldig.

 10. Lijkt mij een prachtig boek om deze zomervakantie te lezen in het zonnetje in mijn eigen achtertuin!

 11. Kelly van der Linden Antwoord

  Ik zou dit boek graag voor mijn moeder willen winnen. Deze schrijfster kent ze geloof ik nog niet, dus dit zou een mooie kennismaking zijn naar een wereld vol met nieuwe verhalen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.