Stuur jij vaker hilarische gifjes naar je vrienden en familie in WhatsApp? Soms is een gifje gewoon handiger om je emoties uit te drukken. Ik ontdekte dat je ook je eigen gifjes kunt maken in WhatsApp!

Gifjes zijn korte clips die een bepaalde emotie of statement uitdrukken. Bijvoorbeeld heel hard lachen, een fronsende blik, een bepaalde quote uit een serie zoals Friends. Je vindt er ontelbaar veel van op internet. Ook in WhatsApp kun je gifjes versturen. Soms kun je alleen niet het juiste plaatje vinden om je gevoel of boodschap over te brengen. Dat kan vanaf nu dus wel met deze functie! Superhandig en het staat ongetwijfeld garant voor heel wat gelach!

Zelf gifjes maken in WhatsApp doe je zo!

Geen paniek, je hebt geen speciale apps nodig en hogere wiskunde is ook niet nodig. Je eigen gif maken in WhatsApp is echt supermakkelijk!

Stap 1: open een chat in WhatsApp

Open een chat met degene naar wie je een gifje wilt sturen.

Stap 2: Klik op het camera-icoontje onderin het tekstveld.

Maak een korte video.

Stap 3: klik bovenin op gif

Verstuur het gifje en klaar ben je. Hierna wordt het opgeslagen in je galerij of filmrol (als je dat zo ingesteld hebt) en kun je het gifje vaker gebruiken, ook in andere chats of op social media.

Dit vind je misschien ook interessant: Blauwe vinkjes in WhatsApp: ja of nee?

Zo simpel is het om je eigen gifjes te maken in WhatsApp. Heb jij nog handige tips die ik moet delen op mijn blog? Stuur me dan een berichtje!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Woehoe! Ik ben gek op gifjes, maar ik vind het altijd zo’n zoektocht. Ga gelijk even iemand wat gifjes spammen nu:)

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.