13 juni blijft altijd een bijzondere dag, het is de dag waarop de roodharige hunk mijn hart veroverde. Of ik het zijne, daar zijn de meningen over verdeeld… Ik heb wat foto’s uit oude doos gevist en blik terug op 9 jaar liefde!

13 juni 2011

Tijdens Pinkpop 2011 sprong de vonk tussen ons over. Ben je benieuwd naar het hele verhaal? Dan kun je je lol op, we schreven er in 2015 namelijk samen een complete reeks over! Als je bij dit artikel begint met lezen, kun je daarna alle afleveringen achter elkaar lezen. Al zeg ik het zelf, het is een heerlijk verhaal!

13 juni 2014

Poef! Even een stukje vooruit in de tijd. Vrijdag 13 juni 2014. We waren krap 3 weken ouders van onze lieve Laurens. Drie weken waarin we huilden, lachten, sliepen, ontdekten, ons verwonderden en nog veel meer. Het was een bizarre achtbaan, die hele kraamtijd. Die bewuste vrijdag was ik eindelijk weer een beetje op de been. We gingen uit eten bij een gezellig restaurant hier om de hoek. Ik had gekolfd en uitgekiend dat ik wel een wijntje kon drinken. We bestelden lekkere gerechten en genoten van dit avondje uit. Na een tijdje begon Laurens wat te miemelen en dat gepiep ging al gauw over in gehuil. We aten als een gek onze borden leeg, rekenden af en renden bijna naar huis. Want uiteraard waren we nog niet zo ervaren dat we voeding bij ons hadden… Eenmaal thuis kreeg meneertje een flesje en hij viel al gauw tevreden in slaap. Wij keken elkaar aan en moesten heel hard lachen. Tot zover een romantisch etentje ter ere van ons jubileum.

13 juni 2020

Negen jaar samen, het klinkt zo volwassen. Oké, dat zijn we natuurlijk ook, maar zo voelt het soms echt niet. In die negen jaar hebben we zo ontzettend veel mooie, verdrietige, grappige, bijzondere, ontroerende, hilarische, pittige en onzekere momenten beleefd samen. En reken maar dat ik hem soms wil inruilen of buiten de deur wil zetten, het gras is echt nergens groener. Gelukkig overwint de liefde altijd. De basis is goed, we respecteren elkaar en vinden elkaar nog altijd de allerleukste. En dat is volgens mij waar het om draait. Dat je elkaar gewoon nog steeds leuk vindt als je net hebt lopen ruziën over sokken die naast de wasmand liggen of andere reuze belangrijke zaken. Als we dan later samen in bed een serie liggen te kijken en op hetzelfde moment dezelfde droge grap maken, de namen van de acteurs analyseren en verbasteren of andere flauwekul uithalen, kan ik alleen maar blij zijn. Blij dat die mafketel al negen jaar de mijne is. Blij dat we samen onze dingetjes hebben ontwikkeld in de loop der jaren, waardoor we de ander altijd weer aan het lachen kunnen maken. Blij dat we er voor elkaar zijn, no matter what.

Vandaag zouden we eigenlijk alle drie onze verjaardagen vieren met vrienden en familie tijdens een gezellig zomerfeest. Vanwege corona hebben we dit afgelast en de uitnodigingen zijn nooit de deur uit gegaan. Echt superjammer, want we hadden ontzettend veel zin in een avondje bbq’en en wijntjes drinken met de mensen die we lief hebben. Gelukkig hebben we een mooi alternatief programma. We gaan heerlijk uit eten op onze trouwlocatie, Landgoed Heerdeberg! Met zijn drietjes en op ons gemak, want die baby uit 2014 zit nu gezellig mee aan tafel en geniet minstens zo van uit eten gaan als wij het doen. wat zeggen ze ook alweer? De liefde van de man gaat door de maag. Dat zit bij die twee mannen van mij wel snor.

13 juni 2021

Volgend jaar zijn we 10 jaar samen en we hebben al tegen elkaar gezegd dat we dan zeker wel een feestje geven! Het leven en liefde vieren samen met mensen waar we van houden (en andersom) is als je het mij vraagt een van de mooiste dingen om te doen.

Tot slot nog een paar mooie foto’s uit de oude doos…wat een broekies waren we toch!

Heb jij een relatie? Hoe lang zijn jullie samen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Heerlijk om te lezen. Van harte gefeliciteerd met negen jaar samen! En het verhaal van 2014 vind ik geweldig. Ik zie jullie bijna je borden zo snel mogelijk leeg schrokken;).

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.