We hebben geboft met een kind dat niet binnen 3 minuten uit zijn schoenen en kleding groeit, waardoor we best lang met setjes en schoenen kunnen doen. Dit voorjaar heeft hij wel weer een groeispurt gemaakt, dus is het tijd om wat nieuwe korte broeken en T-shirts te scoren! Ik deel wat inspiratie voor leuke jongenskleding voor de zomer!

Jongenskleding voor de zomer

Laurens schommelt momenteel ergens tussen maat 116 en 122 in. De ene maat zorgt soms al voor hoogwaterbroeken, terwijl de andere maat nog wat ruim om zijn smalle jongenslijfje hangt. Ik koop altijd liever op de groei, zodat we er extra lang plezier van kunnen hebben. Qua schoenmaat zit hij rond de 29. Voor de zomer kies ik makkelijk zittende korte broeken en vrolijke T-shirts die goed bij zijn blonde koppie staan!

Jongenskleding van zowel bekende merken als merkloos

Eerder deze week vroeg ik hem of hij het goed vindt dat ik kleding voor hem uitkies en koop. “Ja hoor mam, ik vind het best.” Nu is hij pas zes, maar ik ken genoeg kinderen van zijn leeftijd die alles zelf willen uitkiezen. met glitters, regenbogen en actiehelden als rode draad. 😉 In zijn kast vind je van alles: shirts en broekjes van diverse budgetwinkels en Hema tot merken als Adidas en Cars kleding en alles daartussenin! Ik vind het hartstikke leuk om voor hem te shoppen. Ik hoor mensen weleens klagen dat jongenskleding alleen maar met drukke prints of in saaie kleuren is. Maar als je goed rondneust kom je zoveel vrolijke kleuren en rustige prints tegen!

Inspiratie voor leuke jongenskleding voor de zomer!

Ik heb een collage gemaakt van allerlei leuke items die goed bij onze stijl passen! Ze zijn van verschillende merken, zoals Name-it, Noppies, Cars en Blue Seven.

Shop toffe kinderkleding bij Jayno!

Alle items uit dit artikel komen van kinderkledingshop Jayno. Ik zal eerlijk bekennen dat ik tijdens het verzamelen van de items het een en ander in mijn winkelmandje heb gelegd. Je hebt al leuke shirts voor een paar euro, dus de verleiding was groot! Volg me zeker op Instagram om te zien wat ik heb besteld!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.