De derde zondag van juni is het weer Vaderdag! Een mooi moment om al die leuke vaders in het zonnetje te zetten! Zoek je nog een persoonlijk en origineel Vaderdagcadeau? Dan heb ik leuke ideetjes voor je! (psst: ik heb ook een winactie & een kortingscode voor je!)

Gepersonaliseerd Vaderdagcadeau voor ieder budget

Wanapix is een Spaans bedrijf dat gepersonaliseerde cadeaus maakt. Ze vroegen me of ik het leuk vond om producten uit te kiezen, dus daar zei ik geen nee tegen! Het is ieder jaar weer een hele toer om te bedenken wat we aan mijn man geven. Elke keer sokken wordt ook zo saai! Terwijl ik door de webshop struinde, zag ik al gauw veel leuke cadeaus!

Ontwerp je eigen Vaderdagcadeau!

Je kunt kiezen uit allerlei cadeaus, zoals T-shirts, sleutelhangers, dekens en zelfs spellen! Hoe leuk is dat, een potje Mens-erger-je-niet spelen, terwijl je naar je favoriete foto’s kijkt. Wie weet helpt het om de gemoederen wat te temperen tijdens het spel… 😉 Samen met Laurens koos ik allemaal leuke cadeaus uit, die we vervolgens een persoonlijke touch gaven, met onder anderen foto’s van onze bruiloft!

Het ontwerpen gaat makkelijk in de tool op de website. Je uploadt een foto en voegt eventueel nog tekst en afbeeldingen toe. Nog een laatste check en hoppakee, in je winkelmandje ermee!

Zoals ik al schreef, zit Wanapix in Spanje. Dat geeft meteen een klein minpunt: de levertijd is vrij lang. Tussen het plaatsen van de bestelling en de bezorging van het pakket zat 14 dagen. Het coronavirus zal hier zeker ook een rol in spelen, maar houd hier dus rekening mee als je bestelt!

Deze gepersonaliseerde Vaderdagcadeaus kozen wij uit!

We kozen voor een horloge, een sleutelhanger, een muismat, een spel en twee T-shirts. Allemaal in een eigen ontwerp. Laurens schreef zelf de tekst voor op de muismat, die vond ik zo schattig dat ik het niet over mijn tekstschrijvershart kon verkrijgen om er iets aan te doen. 😉

Leuke cadeaus hè? En ik heb goed nieuws voor je! Ik mag een gepersonaliseerd T-shirt naar keuze weggeven! Zo maak je kans! (goed lezen!)

Winactie & kortingscode!

 • Laat hieronder of onder het Facebookbericht van deze blog een reactie achter, waarin je vertelt voor welke kleur T-shirt en welke opdruk van Wanapix jij zou kiezen.
 • Reageer je op Facebook? Tag dan ook minimaal 1 vriend(in) die deze actie ook leuk vindt!
 • De winactie loopt t/m dinsdag 9 juni 12.00 uur, de winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht van mij.

Bestel nu een gepersonaliseerd Mens-erger-je-niet-spel met 30% korting! Gebruik de code BREGBLOGT. Geldig t/m 31 juli 2020.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

 1. Marloes de Vetten Antwoord

  Wauw, supergave opdrukken zeg. Ik ziu gaan voor een wit shirt mer USApsint erop. Hier zou mijn man heel blij mee zijn. ( USA gek)

 2. elisabeth maria martina Antwoord

  blauwe shirt maat L Rock Please daar zou ik een super papa blij mee willen maken

 3. Kelly Callemeijn Antwoord

  Ik doe graag mee voor papa Donné, wat zou ik hem hiermee extra kunnen verwennen op Vaderdag met deze fantastische prijzen 💙het grijze batman shirt zou perfect zijn!🍀👍

 4. Die tekst op de muismat… Smelt.
  Helaas geen vader meer, dus de winactie gun ik aan iemand anders voor zijn of haar fantastische vader.

 5. Kristel Gubbels-daemen Antwoord

  Wat lief die tekst op de muismat 🙂

  Wij gaan voor een wit t-shirt met de tekst super hero

 6. Dit zouden de kinderen heel graag aan hun papa willen geven. 🍀🍀🍀 Ook ik zou gaan voor het grijze shirt Met daarop Super Hero (Batman). Mijn zoontje is dol op Super Heroes, dat heeft ie van zijn vader 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.