In Privacy Live ontdek je hoe het er achter de schermen in Hilversum aan toe gaat. Niets is wat het lijkt en wat is echt?

In Privacy Live, de nieuwste tv-hit van commerciële zender AirTV, worden Nederlanders stiekem gefilmd waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden. Ook de 17-jarige Jente, vastbesloten om ooit beroemd te worden, is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje Daniël werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was. En dan, op een dag, lijkt Daniël van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?

Spannend en vlot geschreven verhaal!

Ik ben dol op thrillers van eigen bodem, ik denk vooral omdat ik me beter kan identificeren met het verhaal en de karakters, vanwege het ‘bekende terrein’. Dit boek van Annet Hulst heeft een originele insteek en neemt de wereld van reality tv onder de loep. A; lezende ontdek je dat niets is wat het lijkt. Ik ben een aantal keer van complottheorie veranderd en dat vind ik altijd leuk! Niks zo saai als een boek waarvan je meteen al weet hoe het gaat aflopen, toch?

Annet Hulst is zelf de intiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl, dus ze heeft zelf ook al heel wat boeken verslonden. Die inspiratie is goed merkbaar. Het boek zit goed in elkaar, leest heerlijk vlot weg en de karakters zijn fijn uitgewerkt. Het was alsof ik er zelf bij was. Je voelt de angst van Jente, het verdriet van het volk als er een dramatische gebeurtenis plaatsvindt en de spanning als de ontknoping nadert. Een absolute aanrader als je van thrillers houdt!

Hou je van thrillers? Lees hier meer recensies!

Je bestelt het boek eenvoudig via onderstaande afbeelding:

Paperback: E-book:

Welk genre lees jij het liefst?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Klinkt heel goed! Komt gelijk op mijn lijstje. En ik vermoed dat ik daarna nooit mer reality kijk:).

  2. Sarah Verdienen Antwoord

    Er moet eens wat meer aandacht komen voor privacy. Vooral online.

  3. Pingback: Deze boeken las en luisterde ik in juni 2021 - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.