Heerlijk, die leuke jurkjes en rokjes! Maar die bovenbenen die aan elkaar plakken zijn minder fijn! Ik heb een geweldige tip tegen schurende bovenbenen, waar ik zo lyrisch over ben, dat ik hem graag met je deel!

Handige oplossing tegen schurende of plakkende bovenbenen

Als het warm is en je draagt een jurk of rok met daaronder blote benen die tegen elkaar komen of schuren, gaat het naar verloop van tijd irriteren. Dat is een vervelend gevoel waar niemand op zit te wachten en waar je het liefst helemaal geen last van hebt. Ik had er vroeger geen last van, toen ik nog wat smallere bovenbenen had. Sinds ik echter meer sport, zijn mijn bovenbenen steviger geworden en schuren ze tegen elkaar aan. Als het dan warm is en je gaat transpireren is dat niet zo’n fijn gevoel!

Deodorant als budgetoplossing tegen schurende bovenbenen

Shirley van Mommyhood deelde twee jaar geleden al een handige en praktische tip: Odorex deodorant tegen schurende bovenbenen. Deze oplossing is ook nog heel budgetvriendelijk, dus lees zeker even haar blog! En dan nu door naar mijn tip, waar ik zo enthousiast over ben!

Boxer van Zeeman tegen schurende bovenbenen

Ik kocht al eerder een soort korte legging, maar die zat te strak bij mijn bovenbenen en rolde steeds op. Een afgeknipte panty zou ook kunnen, maar die rolt ook vaak op. Toen ik bij Zeeman boxers met langere pijpjes ontdekte, was ik blij! Ik besloot er een te kopen om te testen. De figuurcorrigerende boxer is van zachte, elastische stof en zit heerlijk! Ik bestelde een maat M, omdat ik ‘m niet nodig heb om de boel bij elkaar te houden à la Bridget Jones. Hij zit perfect en ik merk niet dat ik hem aanheb onder mijn jurk of rok. Geen zwetende of schurende bovenbenen meer! Bijkomend voordeel is dat hij stevig om je billen en buik heen zit, dat vind ik persoonlijk altijd heel prettig!

Is dat dan niet warm? Nee, de stof ademt en is niet dik, dus ik heb het er absoluut niet warmer door!

De boxer is verkrijgbaar in maat S t/m XXL in de kleuren wit, beige en zwart. De prijs? €5,99! (No spon, heb ‘m zelf betaald ;))

Heb jij een goede oplossing tegen schurende bovenbenen? Deel hem in de comments, dan voeg ik hem toe!

De boxers zijn bij Zeeman niet meer verkrijgbaar, maar ik heb een mooi alternatief van Sloggi gevonden, waar ik ook tips over kreeg van lezeressen!

figuurcorrigerende boxer Zeeman tip tegen schurende en plakkende bovenbenen bregblogt.nl Pinterest
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Oh heerlijk! Ik ga ook altijd voor dit soort oplossingen. En die hoeven inderdaad niet duur te zijn, al zijn er ook speciaal hiervoor superdure broekjes op de markt.

  2. Thx voor de tip, ik heb ‘m gekocht vanmiddag! Ben benieuwd, hopelijk rollen deze pijpjes niet steeds omhoog… Bij eentje van 30 euro gebeurt dat wel steeds…

  3. Ik heb nog nooit een model gevonden dat niet omhoog kruipt, te strak aansluit of te warm is in de zomermaanden dus ik gebruik Vaseline. Was eerst even wennen aan het gevoel maar nu geen pijnlijke dijen in combinatie met rokjes of kleedjes meer! En Vaseline kan je ook nog voor zoveel andere dingen gebruiken…

  4. Pingback: Mijn favoriete zomerse outfits van dit moment!* - Breg Blogt

  5. Pingback: Gladde benen en oksels zonder irritatie met een shaving bar van HappySoaps!* - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.