Mona Kasten heeft met het eerste deel van de Again-serie meteen mijn hart gestolen. Wat een heerlijk boek, ik kijk al uit naar het volgende deel! Lees hier mijn recensie van Begin Again!

Begin Again – Mona Kasten

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.
Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Meeslepende young adult!

Hoewel ik met mijn bijna 40 jaar niet meer echt tot de new adult categorie behoor, voelt het als de dag van gisteren dat ik zelf ging studeren. Mona Kasten schrijft dit verhaal op zo’n heerlijke en meeslepende wijze, dat je het echt moeilijk kunt wegleggen. Humor, emoties, drama, en erotische spanning wisselen elkaar af. Het eindresultaat is een fijn en lekker leesbaar verhaal met vlotte zinnen en een lekker leestempo.

Als lezer voel je je echt onderdeel van de vriendengroep die gedurende het verhaal ontstaat en wil je graag dat het goed gaat met Allie, die het nodige heeft meegemaakt. Ik heb genoten van iedere bladzijde en kijk ontzettend uit naar het volgende deel van de driedelige serie, Trust Again, dat op 9 juni 2020 verschijnt!

Dit vind je misschien ook leuk: De Q-serie van Jackie van Laren

Je bestelt het boek eenvoudig via onderstaande afbeeldingen:

Paperback: E-book:

Vind jij een boekenreeks ook altijd zo leuk?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Haha, alleen al het feit dat we het over een arrogante eikel hebben, maakt dat ik heel nieuwsgierig word.

  2. Pingback: Trust Again - Mona Kasten (Again #2) (& WIN!) - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.