18 mei 2019, een dag die ik nooit meer vergeet! Het was de dag dat ik mevrouw Pieters-Boer werd en Etienne en ik de liefde vierden met Laurens, onze familie en vrienden. Vandaag blik ik nog een keer terug op die mooie dag met foto’s die ik niet eerder heb gedeeld!

Onze trouwdag op Landgoed Heerdeberg

Wat was het een mooie dag, die zaterdag 18 mei! De weersvoorspellingen maakten het wat spannend, maar uiteindelijk hebben we slechts wat druppels gehad. Alsof het zo moest zijn was het tijdens de ceremonie droog, dat was het belangrijkste! Ik deelde al eerder een uitgebreid fotoverslag van onze bruiloft, vandaag deel ik nog wat niet eerder vertoonde beelden! Alle foto’s zijn gemaakt door Esther Hameleers.

Foto’s van onze bruiloft bij Heerdeberg!

Hoe vieren we onze eerste trouwdag?

Omdat 2020 een schrikkeljaar is valt onze trouwdag op een maandag. Niet heel erg uitnodigend om lekker op stap te gaan! Door de coronamaatregelen zit lekker uit eten er sowieso niet in. Toch hebben we een leuk programma vandaag! Laurens gaat naar school en de bso. Wij gaan samen lekker het mooie Heuvelland in om te wandelen en te picknicken. Al is er ook een kans dat we lekker thuisblijven en romantische films gaan kijken op Netflix. Wat ‘t ook wordt, it’s just the two of us.

Edit: we belandden uiteindelijk in de klusmodus en kochten nieuwe gordijnen voor de slaapkamer. Die wandeling deden we op zondag al, dus die konden we afvinken. 😉

We hebben van Lau plechtig moeten beloven dat er ‘s avonds taart is als toetje, zodat hij deze trouwdag ook mee kan vieren. Nou, vooruit dan maar! 😉 Verder zullen we ongetwijfeld de trouwvideo nog een paar keer bekijken. (Sorry lieve mensen, ik deel veel met jullie, maar die video houden we lekker voor onszelf en onze intimi!) Ook duiken we nog een keer in het fotoalbum en lezen we alle lieve kaarten van vorig jaar nog eens. Dankbaar dat we dit hebben mogen vieren met zulke fijne mensen. ♥

Check trouwens zeker even mijn Instagram voor een hilarische video!

Doe jij jaarlijks iets bijzonders op je trouwdag?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.