Lucinda Riley bracht in april 2020 een nieuwe roman uit: De vlinderkamer. Ik las hem en genoot er ontzettend van! Lees er alles over in deze recensie!

De vlinderkamer – Lucinda Riley

Het leven van Posy Montague staat in het teken van de natuur: als kind ving ze vlinders met haar vader, ze was de eerste vrouwelijke student plantkunde aan Cambridge en tegenwoordig is ze altijd te vinden in haar prachtige tuin. Maar het bijbehorende landhuis van haar familie raakt in verval, en Posy moet de pijnlijke beslissing nemen het landgoed te verkopen.
Dan keert Posy’s eerste liefde, Freddie, terug in haar leven. Vijftig jaar geleden brak hij haar hart, maar nu zoekt hij weer contact. Welk geheim draagt hij met zich mee? En wat heeft het statige landgoed van Posy’s familie daarmee te maken?

Alle Nederlandstalige boeken van Lucinda Riley op een rij!

Anders dan de andere boeken

Ik heb inmiddels al heel wat boeken van Lucinda Riley gelezen en deze vond ik anders dan de andere boeken. Het boek heeft meer de vibe die ik bijvoorbeeld ook ervaar bij Jill Mansell. Het was op de een of andere manier wat luchtiger, ik vind het lastig om mijn vinger erop te leggen. Hoewel ik het boek binnen `week heb uitgelezen, was het geen ontzettende pageturner. Het verhaal kabbelde voort en tegen de tijd dat een aantal geheimen boven tafel kwamen, zat er wat meer vaart in. Is dat erg? Nee, vind ik niet! Het hele verhaal is fijn om te lezen en de personages zijn mooi neergezet. Je leest van alles tussen de regels door en vermoedens worden bij tijd en wijle aangewakkerd en weer weggeveegd. Daardoor was het plot voor mij alsnog verrassend en een mooi einde van het boek. Stiekem hoop ik dan ook dat er nog een vervolg komt!

Je bestelt De vlinderkamer van Lucinda Riley hier:

Paperback: E-book:

Lees jij graag boeken van Lucinda Riley? Welke is jouw favoriet?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.