Geef mij een roman die zich afspeelt op een landgoed in de 20e eeuw en ik ben verkocht! Niet zo gek dus dat ik ontzettend heb genoeten van Agneta’s erfenis van Corina Bomann, dat zich afspeelt in Zweden, net voor de Eerste Wereldoorlog uitbreekt. Lees hier mijn recensie!

Agneta’s erfenis – Corina Bomann

Het is 1913 en Agneta heeft tegen alle heersende gewoonten in afstand genomen van haar machtige familie en wil een vrij leven gaan leiden als schilder in Stockholm – het liefst met de charmante Michael aan haar zijde. Dan ontvangt ze een telegram met het nieuws dat haar vader is overleden en zij erfgename is van het landgoed de Leeuwenhof. Daarmee worden haar een adellijke titel en een leven vol pracht en praal op een presenteerblaadje aangeboden, maar was dat niet juist het leven waaraan ze had willen ontsnappen? Kiest Agneta ervoor de familietraditie in stand te houden en de erfenis van haar vader te accepteren, of overwint haar verlangen naar vrijheid en echte liefde?

Romantiek, drama, intrige en geheimen…

Zoals het wel vaker was in de 20e eeuw, hangt het leven op de Leeuwenhof aan elkaar van drama, geheimen, romantiek en ingewikkelde verhoudingen. De band tussen moeder en dochter is op zijn zachtst gezegd niet zo warm. Zou dit ooit nog kunnen veranderen? En krijgt Agneta het voor elkaar om haar idealen na te leven? Het boek is prachtig geschreven en neemt je echt even mee naar een andere wereld. Een wereld vol regels, etiquette, aanzien en tradities. Je wordt echt onderdeel van het reilen en zeilen op de hoeve, waar van alles gebeurt. Ik heb genoten van iedere bladzijde en ben benieuwd naar het volgende deel, dat eind 2020 verschijnt!

Lees hier meer recensies van romans!

Je bestelt het boek eenvoudig via deze afbeeldingen:

E-book: Paperback:

Welk genre is jouw favoriet?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.