In Langs de lijn van Karin de Graaff stap je zo in het leven van voetbalmoeder Anouk en haar dorpsgenoten. Ik kan niet anders zeggen dan: wat een heerlijk boek, ook als je niet van voetbal houdt!

Langs de lijn – Karin de Graaff

Hoe pak je de draad op als de liefde van je leven je is ontnomen? Voetbalmoeder Anouk weet niet wat haar overkomt als ze de nieuwe voetbaltrainer van haar zoontje ontmoet. Zes jaar na het overlijden van haar man bezorgt Ruud haar gevoelens waarvan ze dacht dat die waren verdwenen. Al die vlinders brengen Anouk volop in verwarring. En waarom valt ze nou net voor een getrouwde man? Wat ze niet weet is dat Ruud worstelt met zijn nogal wispelturige ex.
Bij dezelfde dorpsclub duikt voetbalhater Kim op die haar broertje komt ophalen. Ze valt als een blok voor Branco. Hij is een profvoetballer. Die waarheid houdt hij vanwege Kims hartgrondige voetbalafkeer nog even voor zich. Maar hoe lang kan hij dat spel blijven spelen?

Hartverwarmend verhaal dat je nog een tijd bijblijft

Dit is zo’n boek waarvan je zou willen dat er een hele reeks van komt, net als de Eilandliefde-serie! Het voelt alsof je als lezer zo het dorpje onder de rook van Zwolle binnenstapt en getuige bent van alle mooie (en minder mooie) ontwikkelingen van de inwoners. Ik heb hardop gelachen om Carice en Evelyn met hun oppervlakkige en gekke acties. De liefde tussen Anouk en Ruud spat van de pagina’s af, net als hun twijfels en zorgen.

Dit boek laat je inzien dat je het leven moet omarmen zoals het komt, met alle ups and downs. En als er dan iets moois voorbijkomt, moet je het zeker vastgrijpen en er volop van genieten. Ik heb ontzettend genoten van dit boek, dankzij de leuke verhaallijn en de vlotte schrijfstijl van Karin. Ook leuk: je volgt het verhaal steeds door de ogen van een ander karakter. Zo blijft de vaart lekker in het verhaal. Niet zo gek dat ik het binnen twee dagen uithad!

Je bestelt het boek eenvoudig via onderstaande afbeelding:

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.