Afgelopen winter kreeg ik een hele fijne, warme winterjas van Protest. Nu de zon weer doorbreekt is het tijd om in de zomercollectie te duiken en die is toch weer leuk! Met veel moeite lukte het me om niet voor mezelf te shoppen, ik trakteerde mijn grote en kleine man op nieuwe zomerkleding! (Pssst! Ik heb ook nog een fijne kortingscode voor je!)

Zomercollectie Protest 2020

Protest is een geliefd merk onder surfers en wintersporters, maar ook als je daar niet fanatiek in bent, is er genoeg leuks te vinden voor je. Bikini’s, rokjes, jurkjes, jumpsuits: alles voor een relaxte zomerdag aan het strand of op vakantie. De stijl van de (zwem) kleding is lekker relaxed met vrolijke kleuren en prints. Lees vooral verder, ik laat verderop in dit artikel een impressie zien!

Zwemkleding van Protest

De zwemkleding van Protest is verkrijgbaar voor jong en oud: dames, heren, jongens en meisjes. De peutercollectie is er al vanaf maat 92 en de kindercollectie loopt door tot maat 176. Voor heren zijn de meeste artikelen er in XS t/m XL.
Bikini’s zijn voor menig vrouw een uitdaging om te shoppen. Hoe fijn is het dan als je een bikini in je cupmaat kunt uitzoeken? De bikini’s van Protest zijn verkrijgbaar tot en met cup D. Wil je geen beugelbikini? Dan is een halterbikini misschien een goed idee. Ook fijn: een tankini, daarbij is het bovenstuk een soort hemdje dat je buik bedekt.

Nieuwe zwemkleding voor de kleuter

Ik had mijn oog laten vallen op een mooie bikini in de bloemenprint die je verderop nog terugziet, maar helaas is de grootste maat voor mij nog te klein. Daarom heb ik besloten om de mannen te voorzien van nieuwe zwembroeken en T-shirts. Laurens droeg afgelopen zomer nog een uv-pakje in maat 98/104, dus het was de hoogste tijd om nieuwe uv-kleding te scoren. Ik vind dat toch wel een prettig idee met zijn lichte huid. Hij mocht zelf kiezen en zijn oog viel op dit pakje met een rits. De oranjeroze zwembroek vond hij ook heel cool, dus die ging ook het mandje in!

Zomerkleding voor de man!

Vervolgens was Etienne aan de beurt. Hij shopte een zwembroek, een paar slippers en twee T-shirts.

Impressie van de Protest zomercollectie van 2020

De protest zomercollectie voor 2020 is geïnspireerd op de mooiste reizen en bestemmingen en dat zie je terug. Prints van de regenwouden, zachte en lichte stoffen en vooral heel veel comfort in een stylish jasje. Voor iedereen is er volop keuze. Ik ben zelf groot fan van de zomerbroeken, die lekker luchtig zijn, maar toch modieus. Ideaal voor op vakantie of een dagje strand. Printjes zijn een belangrijk onderdeel van iedere collectie van Protest, wat de collectie echt onwijs veelzijdig en vrolijk maakt. Kijk zelf maar!

Zoek je nog meer inspiratie? Charlotte laat je zien hoe je kunt twinnen met je dochter en Monique deelt de leukste bikini’s voor vrouwen met kleine borsten! En tot slot showt Kimberly haar jurkje en top uit de zomercollectie, heel leuk!

Shop nu met korting bij Protest!

Ben jij enthousiast geworden van al die toffe items? Dan heb ik goed nieuws voor je! Met de code bregblogt10 krijg je 10% korting op je bestelling! Deze code is geldig t/m 30 juni 2020. Stuur je me een berichtje als je iets tofs hebt geshopt?

Wat vind je van de nieuwe collectie? Welke items passen bij jou?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.