In de sterren van Minnie Darke is een heerlijke feelgoodroman die zich afspeelt in Australië. Zou je het lot echt een handje kunnen helpen door een horoscoop aan te passen?

In de sterren – Minnie Darke

Wanneer Justine Carmichael – Boogschutter, journalist in wording, scepticus – haar jeugdliefde Nick Jordan – Waterman, worstelend acteur, bijgelovige – tegen het lijf loopt, zou dit toeval kunnen zijn. Of het zou in de sterren geschreven kunnen staan. Justine werkt voor de Alexandria Park Star – en Nick, ontdekt ze, vertrouwt volledig op de horoscoop in dit tijdschrift.
In een poging om Nick voor haar te laten vallen bedenkt Justine een geniaal plan: elke maand past ze de Waterman-horoscoop een beetje aan. Een heel klein beetje. Het zijn tenslotte de sterren maar. Wat zou hier ooit mis mee kunnen gaan?

Heerlijke opbouw, humor en romantiek

Je volgt de levens van Justine en Nick een jaar lang. Ieder hoofdstuk is gelijk aan het sterrenbeeld van die periode. Tussen de hoofdstukken zitten hoofdstukken die ‘cusp’ heten. Ik dacht eerst dat het een typfout was, wist ik veel. Maar een cusp is dus een term uit de astrologie. Als ik het goed heb begrepen is het de periode tussen twee sterrenbeelden. In dit boek zijn deze hoofdstukken echt een hele toffe aanvulling. Ze vertellen over verschillende personages, die net als Nick het sterrenbeeld Waterman hebben. De aanpassingen die Justine in de horoscoop doet hebben ook invloed op deze mensen. Aan het einde van het boek komt alles samen, precies zoals het universum het graag voor elkaar krijgt.

Ik heb van begin tot eind genoten van de vlotte schrijfstijl, de humor en de levendige beschrijvingen van de karakters en hun avonturen. En of het goed komt met Nick en Justine? Daarvoor mag je het boek zelf lezen, het verhaal is veel te leuk om te missen!

Je bestelt het boek eenvoudig via onderstaande afbeelding.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.