Een mooi boeket verse bloemen in huis geeft zo veel sfeer! Ik word er altijd weer blij van, zeker als een boeket lekker lang blijft staan. Ik mocht van Weekly Flower twee boeketten ontvangen en vertel je graag meer over deze online bloemenservice!

Boeketten van Weekly Flower

Weekly Flower is het bedrijf van Celesta. Haar vader is al jaren ondernemer in de bloemenwereld, waardoor zij er mee is opgegroeid. Even leek het erop dat ze een hele andere kant op zou gaan met haar carrière. Tot ze een peperduur boeket bloemen in haar handen kreeg, waar ze van moest huilen. De kwaliteit was weinig bloeiend zullen we maar zeggen. Celesta besloot dat dit anders moest kunnen en zocht naar oplossingen voor de mooiste bloemen tegen de laagste prijs. Weekly Flower was geboren!

Samen met haar vader, die dagelijks zo’n 300.000 bloemen exporteert naar Frankrijk, zorgt ze voor de mooiste bloemen tegen een fijne prijs. Deze worden ‘s ochtends bij haar geleverd. Celesta pakt ze vervolgens in, zodat ze ‘s middags al bij jou op tafel staan.

Wat kost een boeket van Weekly Flower?

Je betaalt bij Weekly Flower altijd dezelfde prijs voor een boeket, of je nou wekelijks of maandelijks bestelt. Een boeket kost €17,99. Je kunt kiezen tussen een veldboeket of een klassiek boeket.
De bloemen worden geleverd in een stevige bloemendoos en zitten daarin goed vastgemaakt. Je krijgt er instructies en 2 zakjes bloemenvoeding bij, zodat je tot twee weken kunt genieten van de bloemen. Voor €12,95 koop je er een mooie vaas bij die je ziet op de 3 laatste foto’s hieronder. In deze vaas komen de bloemen extra mooi tot hun recht.

Mijn ervaringen met Weekly Flower

Twee weken zeg je? Yup! Ik heb twee boeketten ontvangen, met twee weken ertussen. Het eerste boeket kwam op zaterdag, omdat we de DHL op vrijdag waren misgelopen. De bloemen waren nog piekfijn in orde! Ik heb ze volgens de instructies in het water gezet en ze zijn twee weken later op donderdag de groenbak in gegaan. Toen waren sommige bloemen al wat uitgedroogd, maar het boeket in zijn geheel was nog mooi!
Het tweede boeket arriveerde op vrijdag 31 januari en heeft mooi gestaan tot donderdag 13 februari! Ik was absoluut aangenaam verrast door de kwaliteit voor deze prijs! Hieronder zie je de twee boeketten en de data waarop ik de foto’s heb genomen, zodat je het met eigen ogen kunt zien!

Ben jij ook zo gek op bloemen? En zou deze bezorgservice iets voor jou zijn?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Die zijn mooi! En supergaaf dat ze zo lang mooi blijven. Dat zie je niet heel vaak. Het probleem van een bezorgservice vind ik dat ik er dan voor thuis moet blijven en dat ik graag spontaan de deur uit ga. Ik haal mijn bloemen tot nu toe dus altijd zelf;).

  2. Wilma Gelissen Antwoord

    Vrijdag een eerste boeket mogen ontvangen. Geweldig. Zeer goede kwaliteit en mooie kleuren. Top

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.