Toen Het Grote Kinderkookboek van Karin Luiten een tijdje geleden op de mat viel, was ik aangenaam verrast! Een kookboek vol lekkere en makkelijke recepten, zonder pakjes & zakjes! Hoera!

Het Grote Kinderkookboek van Karin Luiten

Waarschijnlijk heb ik de afgelopen jaren onder een steen geleefd, want ik kende Karin’s website, Koken met Karin, nog helemaal niet, net als haar kookboeken. Karin is kookboekenschrijfster en culinair journalist en staat elke week in Trouw met een recept. Ze heeft inmiddels al 14 kookboeken op haar naam staan, die bij elkaar een kwart miljoen keer zijn verkocht! Wauw! Het moet wel een hele grote steen zijn geweest waar ik onder lag. Maar, het is nu helemaal goed gekomen. Want wát een onwijs leuk kookboek is dit! Nu ben ik wel vaker enthousiast over een kookboek, maar deze heeft mijn culinaire hartje gestolen. En dat van de kleuter, wat niet geheel onbelangrijk is…

Leuke, lekkere en normale recepten

Het boek staat vol recepten die je maakt zonder pakjes of zakjes. Daar ben ik al een paar jaar groot voorstander van. Ik gebruik zelden nog zakjes voor saus of de bekende dozen met wereldgerechten. Sinds ik zelf een goedgevulde kruidenlade heb is het helemaal niet meer nodig om pakjes en zakjes te gebruiken. Gezonde recepten in kookboeken zijn voor mij alleen vaak iets té gezond. Ik vind quinoa op z’n tijd best oké, maar hou net zo lief van ouderwetse rijst, pasta en een aardappel. En dat is precies wat je in Het Grote Kinderkookboek vindt! Leuke, lekkere en normale recepten zoals pasta pesto, hamburgers, pannenkoeken en pesto passeren de revue. Allemaal met een leuke twist van Karin.

Leuke spelletjes, tips en weetjes

Onze kleuter is een makkelijke eter, dus dit kookboek is ook voor hem een schot in de roos! We hebben er samen al uitgebreid doorheen gebladerd en hij werd heel enthousiast van de vrolijke tekeningen en foto’s die de pagina’s illustreren. Want naast recepten deelt Karin ook allerlei handige spelletjes, weetjes en tips. Denk aan het spelletje pannenkoeken overgooien, waarom een aardappel een pieper heet en welke keukenhulpjes handig zijn.

De keuze is reuze in Het Grote Kinderkookboek!

In het boek vind je maar liefst 100 recepten! Ze zijn handig ingedeeld in categorieën, van soep tot broodjes, van pannenkoeken tot vlees en van vis tot toetjes! Toen Laurens en ik het boek samen voor ‘t eerst doorbladerden mocht hij een gerecht uitkiezen. Hij koos voor Turkse gehaktspiesjes met yoghurt en tomaat. We doken op een zondagmiddag samen de keuken in en gingen aan de slag.
De recepten zijn duidelijk beschreven en echt gericht op de kinderen. Zo kunnen ze stap voor stap het gerecht maken. Laurens is met zijn 5 jaar nog wat snel afgeleid en durfde of kon nog niet alles doen. Dus ik mocht uien raspen en de spiesjes bakken! 😉 Het gerecht was makkelijk te maken en heel erg lekker!
Als we weer een nieuw weekmenu maken en er is tijd om samen te koken mag hij weer een recept uitkiezen. Superleuk om samen bezig te zijn in de keuken, zowel de kleine man als ik hebben ervan genoten!

Wil jij ook koken met je kindje?

Ben jij nu aangestoken door mijn enthousiasme? Mooi zo! Je kunt het boek direct bestellen op de website van Karin of via onderstaande afbeelding op Bol.com.

Vertel eens, kook jij vaak met je kind(eren)? En wat vind je dan het leukste om te maken?

De winactie bij dit artikel is inmiddels gesloten, de winnaar heeft bericht gehad onder haar reactie én via e-mail.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

90 Reacties

 1. Lique de Vrij Antwoord

  Ik wil graag meedoen met deze toffe winactie! Mijn 11-jarige dochter is dol op koken en heeft n vaste avond waarop zij voor ons gezin kookt ( met n b’tje hulp, maar ze wordt steeds beter). Met dit kookboek heeft ze weer meer inspiratie. Dus heel erg welkom hier.

  • Petra Spaans-Kroon Antwoord

   Lijkt me super om te winnen.
   Mijn zoontje is dol op lekker eten en helpt graag in de keuken.
   Koken op zijn niveau zou dit nog leuker maken

  • We maken nu vooral nogcake en taartjes. Maar het lijkt me super om ook samen het avondeten te maken. Hoe kan dat eter dan met dit leuke kookboek voor kinderen. Zonder pakjes en zakjes is helemaal top.

   • Ik ben dol op de boeken van Karin! ZZo lekker duidelijk en no nonsens. De Kids versie heb ik tot nu toe niet geprobeerd, maar met steevast 3 zeurende mopperende Kids aan tafel, is het misschien hoog tijd om ze dan met de Kids versie van Karin te laten kennismaken.

   • Ik doe graag mee! Ik ben dol op koken en mijn dochtertje helpt me graag mee met koken. Ik maak best wel moeilijke gerechten, dus het zou mooi zijn als ze een eigen kookboek heeft en we samen aan de slag kunnen! Zo heeft ze het leuker en het gevoel dat zij de controle heeft! Ze wordt later hopelijk een chef in de luxe restaurant.

  • Ik doe ook heel graag mee. Mijn zoontje vond het als dreumesje al leuk om door mijn kookboeken te bladeren. Nu leert hij lezen op school dus het perfecte moment voor een kookboek speciaal voor hem.

   • Deze staat al even op mijn lijstje, dus winnen zou helemaal tof zijn.
    Mijn 10 jarige zei laatst dat ze wil leren koken, met zo’n boek komt dat helemaal goed.

  • Heel leuk om samen met onze 3 koters liefde voor het bereiden en nuttigen van eten door te kunnen geven!

   • Ik.doe graag mee, omdat ik het toch lastig vind iedere keer iets lekkers & gezonds op tafel te zetten! Dus ik zoi heel blij zijn met dit kookboek ^-^

 2. Ik wil graag een meedoen met deze winactie.
  Mijn kindjes van 6 en 4 zijn niet de beste eters en het is bij ons iedere dag strijd over wat er gekookt gaat worden.misschien kan ik hun met dit kookboek laten zien dat er zoveel meer lekker en gevarieerd eten is en kunnen we eens iets nieuws uit proberen😊😋

 3. Normale recepten dat klinkt goed,dan eet mijn zoontje het tenminste ook op nadat hij zo goed geholpen heeft in d ekeuken.
  Erg benieuwd naar dit kinderkookboek!

  • Lijkt me ontzettend leuk om te winnen voor mijn kleindochter. Ik kook en bak heel graag en heb dat gelukkig ook aan mijn dochters doorgegeven. Hoe leuk om nu met de derde generatie aan de slag te gaan.

   • Wat lijkt me dat een leuk boek zeg! Onze oudste eet alles, maar de jongste bijna niks, ze vindt het wel heel leuk om te helpen koken, dus ik doe graag mee

  • Wat een geweldige actie, ik doe graag mee. In ons gezin kookt eigenlijk iedereen wel eens en dit geeft onze kleinste meid ook de kans iets eigens te maken ☺️

 4. Erika van Koert Antwoord

  Heel leuk ! Mijn kinderen koken graag maar ik kan daarin wel wat hulp en inspiratie in gebruiken. Zo’n kookboek zou dus ideaal zijn.

 5. JN Kingma-Postma Antwoord

  Ik zou dit kookboek graag winnen voor mijn dochters. Heerlijk op hun niveau koken op een verantwoorde gezonde manier.

 6. Nu onze tweeling lucas en eva 6 jaar zijn willen ze steeds meer helpen in de keuken. Het zou dan ook heel leuk zijn om gezellig samen aan de slag te gaan.

 7. Desiree Berkhout Antwoord

  Mijn man is de kok hier in huis en altijd op zoek naar inspiratie. Daarom zou ik t boek graag willen winnen! Onze dochter van 6 helpt mijn man graag mee, helaas is zij niet zo’n geweldige eter. Maar dat was haar grote broer ook niet en die eet nu echt alles. Dus er is nog hoop!

 8. Marloes de Vetten Antwoord

  Ook hier zijn de pakjes en zakjes al twee jaar verleden tijd. Goed voor mijn gezondheid en die van mijn gezin. Het kookboek geeft ons hopelijk snelle en leuke kookideeën, zodat we weer wat afwisseling kunnen brengen in onze kookroutine.

 9. Het zou supertof zijn om dit kookboek te winnen! Onze kleuter helpt heel graag met koken en bakken. Hoe leuk zou het zijn als hij z’n eigen kookboek heeft!

 10. Ik doe graag mee met de winactie. Voor de kooklessen op mijn school zijn we op zoek naar mooie, lekkere en gezonde recepten voor kinderen!

 11. Jaaaaa ik wil mee doen! Mijn 3 jarige Jip is lekker kieskeurig momenteel en heb moeite om hem een voedzame maaltijd te laten eten. Iedere dag pasta of een tosti is ook maar zoiets he 😉
  Misschien dat ik hem met het kinderkookboek enthousiast kan maken en hij meer verschillende dingen gaat eten en proeven.

 12. Heidie van der Steeg Antwoord

  Ik heb al gereageerd onder de FB post.
  Mijn zoon heeft afgelopen vrijdag zelf verse pizza’s gemaakt (ik had wel de kant-en klare bodems gekocht). En dat ging hem goed af. Hij wordt k,omende maand 10 jaar en dat boek van Karin, lijkt me een heel leuk (weer eens wat anders) verjaardagscadeau voor hem.
  Het “grote mensen” boek van Karin heb ik hier al in de kast staan omdat ik zelf nog te vaak zakjes en pakjes gebruikte, vond ik zelf. Er staan echt fijne recepten in, bv. de aardappel anders, die koop ik nooit meer kant-en klaar in pot.

 13. kempenaers anita Antwoord

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje van 6 jaar wil later kok worden zegt hij en helpt graag in de keuken

 14. Dat lijkt me super leuk toe, in plaats van …..oma gaan we een taart maken?
  Voor een keer leuk maar niet altijd. En dan zonder pakjes helemaal tof. Kende deze kookboeken ook niet, dus je was niet alleen onder die grote steen.
  Dus gaat het tijd worden dat ik ook deze boeken leer kennen

 15. Waw, als juf, waar koken een vast plaatsje heeft ingevuld op het uurrooster, in het buitengewoon onderwijs, vind ik dit een supergave prijs! Ook ben ik zelf een echte hobbykok die ervan houdt om uren in de keuken te experimenteren Onze kleuter houdt ervan om mij hierbij steeds te gaan assisteren! Ik duim alvast en mss worden mijn zoon, ikzelf en de vriendjes van het buitengewoon onderwijs De Waterlelie in Moorsele met véél kookinspiratie/kookplezier verrast!

  • Ivonne vogelsangs Antwoord

   De boeken van Karin ken ik al jaren en gebruik ze ook al jaren. Deze versie ken ik nog niet. Die 2 van mij vinden koken wel interessant.. staan altijd in de keuken bij me. Zou geweldig zijn als we met dit kookboek aan de slag kunnen en die 2 van mij er meer betrokken bij raken. Alleen maar goed voor later!

 16. Een vriendin van mij houdt heel erg van koken (ik word ook regelmatig uitgenodigd) en ik zou het heel leuk vinden om dit cadeau te winnen voor haar zoontje.

 17. Wat leuk! Mijn zoon van vijf helpt mij heel graag in de keuken. Ik zou het graag voor hem winnen zodat ik hem eens kan helpen met koken!

 18. Mijn dochter wil zo graag masterchef willen doen. Maar ze heeft nog geen enkele ervaring met koken. Af en toe mee helpen met papa of mama. En door een beperking lukt ook niet alles. Op deze manier denk ik dat ze nog meer wil en nog meer gaat proberen dit te doen. Daarom hoop ik dat mijn dochter dit mag winnen om haar droom een stukje verder te brengen.

 19. Nely Karssen Antwoord

  Mijn kleinkinderen Janne en Chris vinden koken en bakken erg leuk 🍰
  Met opa bakken ze regelmatig een cake en in de vakantie hebben we de ananassnoepjes van Karin Luiten gemaakt en die vonden ze super lekker dus het zou leuk zijn om nog meer uit het kinderkookboek te maken, nu nog samen omdat ze pas 6 en 4 jaar zijn maar over een poosje kunnen ze het zelf.
  Ik volg Karin al op Facebook en ook de wekelijkse recepten in Trouw volg ik en maak er regelmatig één van..

  Vriendelijke groet,

  Nely Karssen

 20. Mijn kleine meisje van 6 jaar heeft de droom om kok te worden. Ze helpt mijn heel vaak met koken. Datzijn verschillende maaltijden van simpel aardappelen groente en vlees, tot pasta en rijst gerechten. Ze geniet van het maken, snijden (ja datmag ze al omdat ze het kan) en het koken en natuurlijk proeven. Ze proeft alles en heeft al duidelijk voorkeuren!

  Omdat ik het boek koken zonder pakjes en zakjes heb lijkt het mij leuk om haar te verassen met een eigen kookboek! Wat zal ze dat tof vinden.

  En Karin volg ik al heel lang, wat een super recepten heeft zij!

 21. Jaaaa, een kinder koken met Karin boek ontbreekt nog in onze collectie. En we hebben in ieder geval 1 kind dat al vanaf een maand of 14 ‘mee helpt’ in de keuken. Taarten, pannenkoeken, maar ook soep of wraps. Het passeert allemaal de revue. De jongste begint over een maandje met zijn eerste hapjes ,dus als we het boek winnen kan hij er in de toekomst ook gebruik van maken.

  • Wat een superleuk boek! Ik ben graag met mijn kinderen in de keuken, en ze kunnen inmiddels ook heel goed meehelpen. Het is leuk en educatief om met de kinderen te koken en je hebt ook even aandacht voor elkaar!

 22. Patricia Holverda Antwoord

  Mijn dochter van 9 weet al jaren zeker dat ze later wil gaan koken als beroep. Van kok, tot een eigen lunchroom of haar laatste optie “Ik word de nieuwe Miljushka” maar net als ik, wil ze niets meer uit pakjes en zakjes want dat ken ik zelf wel/beter! Wij zijn al jaren fan van de boeken van Karin maar we hebben alleen de volwassen kookboeken, nog niet het kinderboek wat een leuke aanvulling zal zijn op onze collectie, en ongetwijfeld variatie gaat brengen op onze kinderkookdag!

 23. Ik doe dolgraag mee, ben dol op de recepten van Karin en een zoontje die mijn liefde voor koken heeft geërfd. Een eigen kookboek voor hem zou helemaal geweldig zijn!

 24. Jeannette corporaal Antwoord

  Ons hele gezin is fan van de recepten van karin! Ik kook gemiddeld drie keer per week uit een van haar boeken. Krijg steeds vaker de vraag van onze dochters van 8 en zoon van 5 de vraag of ze mogen helpen met koken? Dus dit boek zou daar Erg goed bij passen!

 25. Else de Feber Antwoord

  Jaaaa, wat leuk! Mijn zoon is twee jaar en we eten volgens de kleintjes methode. Hij helpt al graag in de keuken in zijn learning toner en eet lekker tijdens het voorbereiden. Nieuwe inspiratie in de vorm van dit boek zou fantastisch zijn.

  • Zou het graag willen winnen. Leuk voor mijn dochter. Ze houdt van koken.

 26. Hallo Breg,

  Een kookboek voor jong en oud, dus zeker voor onze 3 kleinkinderen om te leren en helpen koken in onze keuken.

 27. Pamela Hornman Antwoord

  De boeken van Karin Luiten zijn top!
  Duidelijke, lekkere recepten en met humor geschreven.

  Een superleuke aanvulling op de andere boeken van Karin!!

  Groetjes van een fan!!

  • Hoi Pamela,

   Gefeliciteerd! Jij wint het kookboek van Karin!

   Ik stuur je even een mailtje!

   groetjes,

   Bregje

 28. Heleen Haarsma Antwoord

  Wat superleuk! Ik geniet altijd met volle teugen als ik samen met mijn lieve kleindochters aan het kokkerellen ben en zij ook!! Ideaal voor ons maandelijkse kookmomentje met zijn allen samen! 🙂

 29. Ik hou zelf heel erg van koken zonder zakjes en pakjes. Vorig jaar heb ik mijn dochter een kinderbakboek gegeven voor haar 7e verjaardag. Vorige week zei: “Mama, ik wil nu graag ook een kookboek!” Hoe leuk zou het zijn als ik nu dit toffe boek voor win. 😇

 30. Sonja van den Beemd Antwoord

  Ik doe heel graag mee Omdat mijn kinderen het prachtig vinden om te koken ze gaan ook elke maandag naar een kinderkookclubje.

 31. Wilmsen Anita Antwoord

  Ik doe mee voor mijn kleindochters, omdat ze niets liever doen dan bakken met oma

 32. Wauw wat ben ik onwijs benieuwd naar dit boek. Ik pas graag op kinderen en daarnaast ben ik trotse tante van leuke neefjes en nichtjes die nogal eens over de vloer komen. De favoriete bezigheden zijn dan spelletjes spelen, knutselen en samen bakken en koken.. echt genieten met die kinderen! Het lijkt me dan ook super leuk om dit kookboek te winnen zodat we weer nieuwe inspiratie hebben! Wij gaan heel hard duimen hier!

 33. Ik doe mee omdat ik dit leuke kookboek dan aan oppaskind Geertje kan geven, kunnen we samen koken!

 34. Superleuk om met mijn kinderen te doen. Gemakkelijke lekkere gerechten maken het nog fijner:)

 35. Claudia Diependaal Antwoord

  Wow dat lijkt me heerlijk om samen met de kleinkinderen te gasn doen! Ik loot dan ook met veel plezier mee!

 36. Annet Keppel Antwoord

  Beste Breg en Karin,
  Tja als Zwolsche Blauwvinger lijkt het me heerlijk om met de derde generatie te gaan pruttelen….
  Tuurlijk op *** sterren niveau van de kleine kliederkont….
  En als de gerechtjes zo mooi zijn “ opgeleukt” met mooie tekeningen en plaatjes kunnen we niet langer wachten om de mouwtje op te stropen en met potten en pannen, én het onontbeerlijke kinderopstapje, wat ervoor zorgt dat de dreumes op ooghoogte van het aanrechtblad, met ditjes en datjes zijn broodnodige vitamientjes met grote trots en pikhandjes aan opa voorschotelt😀

 37. Zou leuk zijn om te koken met ons dochtertje van 4 en zoontje van 2, ze helpen graag in de keuken en met dit boek kunnen we vast heerlijke dingen samen maken!

 38. Marianne van den Hoek Antwoord

  Heerlijk, koken met de kinderen is zoooo leuk. Dit boek geeft weer extra inspiratie, dus ik doe graag met met deze winactie.

 39. Kitty Abrahams Antwoord

  Mijn dochtertje van net 5 vindt het elke keer prachtig om mee te helpen met eten bereiden. Ze maakt het liefste helemaal zelf salade met komkommer/wortel/tomaat en een beetje sla erin. Of een fruitsalade maakt ze ook graag. Met het winnen van dit kookboek kunnen we nog meer leuke dingen uitproberen. 😊👍

 40. Ik doe heel graag mee voor mijn kindjes. Zij staan vaak bij mij in de keuken als ik kook en willen altijd wel meehelpen met een beetje zout toevoegen of met een paar champignons te snijden. Dit kookboek zullen ze geweldig vinden.

 41. Koken is echt een hobby van mij. Ik houd er echt van. Mijn oudste dochter volgt een opleiding kok. En mijn jongste dochter zit nog op de basisschool. Doet wel mee aan een kookclub. Ze wil wat meer actiever zijn in de keuken. Dus ik zou deze kookboek voor haar willen winnen. Superleuk, kan ze kijken of daar haar creativiteit liggen.

 42. sandra beekman Antwoord

  wat leuk deze actie. Mijn dochter is gek op koken en die zou zo blij worden met dit boek.

 43. Ik heb ook onder een steen gelegen. Ken dit boek en deze mevrouw ook nog niet. Maar ben zeker geïnteresseerd. Mijn kinderen van 7 en 4 zijn helaas niet echt ‘warm-eten-eters’. Het is elke dag een uitdaging om wat gezonds te bedenken. Ik zou zeker blij worden van de tips en recepten uit dit boek voor wat meer variatie. Het boek ziet er in ieder geval uitnodigend uit.

 44. Leuk, ik maak graag kans!
  Ik bak regelmatig koekjes en cake met mijn kleuter. En ik kook vrijwel altijd zonder pakjes en zakjes (soms met een recept van Karin). Maar koken met mijn kind doe ik eigenlijk nooit. Dit kookboek lijkt me erg leuk om daar een begin mee te maken…

 45. Ik maak graag kans op dit leuke boek. Ik kook graag en betrek mijn kinderen hier bij. Ze kunnen altijd iets doen. Ik denk dat ik met dit boek inspiratie op kan doen om het het nog meer haar ding te laten zijn. Afgelopen zondag hebben we samen yoghurt muffins gemaakt. Maar ze helpt vaak ook met dingen snijden voor de avondmaaltijd. Zelf gemaakt is altijd lekkerder! 🙂

 46. Als fan van Karin, wil ik dit boek natuurlijk graag hebben! Wie weet worden mijn dochters ook fan. Leuk nu ze zelf beginnen te lezen.. En hopelijk steken we mijn man dan ook aan, die wil nog weleens een wereldgerecht kopen…

 47. Mijn kleinzoon is helemaal weg van koken en is afgelopen zondag 6jaar geworden.Voor zijn verjaardag kreeg hij het boekje ,vandaag bak ik, het moest zelfs mee naar bed .zelf heb ik verschillende kookboeken van Karin waar ik heel blij mee ben. Toen mijn kinderen klein waren vonden ze soesjes bakken altijd een wonder en lagen dan voor het ruitje van de oven hun ogen uit te kijken.Je kan ze daarna met van alles laten vullen een groot FEESt !

 48. Mijn zoon van 7 jaar wil altijd zo graag mee helpen in de keuken, ik doe dus graag mee.

 49. Superleuk. Lijkt me heerlijk om samen met mijn neefje de keuken in te duiken wanneer hij komt logeren.

  • Carla Konradt Antwoord

   Voor de dochter van de hulp van mijn moeder. Haar broer de voetbalplaatjes, zij een kookboek,,het is nu eenmaal zo verdeeld qua interesse, hoe stereotypisch ook

 50. Wat een leuk kookboekje voor kinderen !Mijn vijf kleinkinderen helpen wel eens mee om pannenkoekenmeel te maken.
  En na het bakken eten ze de pannenkoeken opgerold met stroop er tussen.. Een geklieder, maar wel lekker !!
  Ik hoop dat er leuke receptjes instaan die we samen kunnen maken.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor Het Grote Kinderkookboek van Karin Luiten.

 51. leuke actie!
  ik doe graag mee!
  zodat ik misschien straks met mijn 3 kids aan het koken kan.

 52. Dit boek klinkt echt als een uitkomst, onze dochter is een erg moeilijk eter maar lezen en dingen doen (samen met mama) vind ze wel erg leuk dus misschien als ze hiermee zou mogen koken, zou ze ook wat meer eten!

 53. Diana Beekhuizen Antwoord

  Mijn dochtertje van 8 is een moeilijke eter… Vooral wat nieuwe dingen betreft en niet Hollandse maaltijden vooral. Daarom ben ik benieuwd of het helpt als ze meer zelf aan de slag gaat (is toch anders als helpen he)

 54. Mijn zoon wil heel graag koken voor mij, ik ben alleen niet zo creatief, dot boek zoi voor ons ideaal zijn. Dan kan hij koken en hoef ik niet te stressen over wat hij gaat maken. Ik laat me lekker verassen

 55. Ik vind het super leuk om samen met mijn nichtje te gaan koken, wanneer ik op haar mag oppassen. Samen nieuwe recepten proberen en daarna lekker opsmikkelen. 🙂

 56. Wij zijn nu van het samen cakes maken en van het beslag snoepen. En de jongste hangt dan liever met zijn mouwen in de wasbak en speelt met water. Het eindigt altijd wel in een enorme bende en chaos, maar het is zo leuk om trotse kindjes in de keuken te hebben staan. Ik mocht vroeger ook altijd wel helpen en leuk dat ik het vond als ik in een klein pannetje mijn eigen aardappelschijfjes mocht bakken!

 57. ik doe graag mee met deze winactie om zo met mijn neefjes nieuwe ideeën op te doen

 58. ik loot graag mee, volgens mijn zoon eten we heel vaak het zelfde, denk dat we door samen in dit mooie kookboek te snuffelen op heel veel nieuwe smakelijke ideetjes komen

 59. We hebben dit kookboek net van de bieb gehaald. Mijn zoontje van 8 is sinds kort steeds vaker wat aan het koken. Ik dacht dit boek is wel eens leuk om van de bieb te halen. Maar nu zit het zo vol met post-itjes dat we wel meer dan 3 weken nodig hebben. Net de Turkse piza samen gemaakt. Viel bij ons allemaal in de smaak. Wat was er een trotse jongen thuis. Daarom doen we graag mee met de winactie.

 60. Anneliese de Waal Antwoord

  Heel erg leuk voor de meiden, zullen ze geweldig vinden 😃😃, doe heel graag mee voor ze,
  Groetjes Anneliese de Waal

 61. Anneliese de Waal Antwoord

  We maken vaak zelf gemaakte pizza, vinden de kinderen heel erg leuk om te maken ❤❤💛💛🧡🧡 Groetjes Anneliese

 62. Mijn zoontje van drie wil graag meekoken met Mama of Papa maar die hete pannen vind ik wel eng. Hij vindt het het leukste om te mogen roeren in de pastasaus, maar voor Mama of Papa is dat wel opletten geblazen, Soms doe ik een beetje saus in een kleinere pan en de rest in de grote pan waar hij niet bij kan.. Hij vindt het geweldig dat hij zijn eigen saus mag roeren. Gevaar is dan een stuk kleiner

 63. Onze dochter helpt graag mee in de keuken, en af en toe verrast ze ons met een Italiaanse maaltijd, zoals lasagne. Onze 11-jarige zoon heeft het tot nu toe nog niet verder gebracht dan een gebakken ei…😉
  Misschien kan Het Grote Kinderkookboek hem er toe verleiden wat vaker in de keuken bezig te gaan!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.