Ben jij dol op shoppen én op merkkleding? Dan heb ik een toffe tip voor je! Op de website ToBeDressed vind je merkkleding én merkschoenen tegen aantrekkelijke prijzen. Hoe werkt dit precies? Dat leg ik je uit! LEes ook vooral even verder voor mijn tips om slim te shoppen in de sale!

Hoge korting op merkkleding bij ToBeDressed

Kleding shoppen met korting is natuurlijk altijd een goed idee. Ik check zelf altijd of ik een artikel ergens anders voordeliger kan kopen of dat er nog een interessante kortingscode te vinden is. Bij ToBeDressed krijg je sowieso al korting op kleding, schoenen en accessoires. Daarbovenop hebben ze vaak ook nog interessante kortingscodes. Onlangs was het sale en zag ik dat je nog eens €5,- extra korting kreeg bij besteding van €75,-.

Vind scherp geprijsde items van jouw favoriete merk

Ben jij bijvoorbeeld groot fan van de kleding van Nikkie Plessen? Dan kun je je hart ophalen in de Nikkie sale. Zoek tussen de schoenen, broeken, jurkjes en shirts naar het item dat jouw hart sneller laat kloppen!
Of ben je dol op leren jasjes? Kijk dan eens naar de collectie van Goosecraft. Ik spotte hier mooie leren jasjes met 70 euro korting. Naast deze merken vind je bij ToBeDressed ook populaire merken als Studio Anneloes, Denham, Unisa en Levi’s. Zo kan ik nog wel even doorgaan, want de lijst met merken is laaaaaang!

Hoe kunnen de kortingen bij ToBeDressed zo hoog zijn?

ToBeDressed verzamelt de scherpste aanbiedingen van andere webshops. Zo hoef je zelf niet het halve internet af te struinen op zoek naar de beste deal, maar kun je meteen de laagste prijs vinden. Je bestelt en betaalt ook via ToBeDressed en de leverancier van het product bezorgt het aan huis. Dat scheelt jou een hoop kliks en je hebt één centrale plek waar je winkelt.

Inspiratie om online te shoppen voor toffe outfits

Zelf kan ik uren door Pinterest struinen, op zoek naar inspiratie voor nieuwe outfits. In de laatste 3 jaar heb ik steeds meer een eigen stijl ontwikkeld en draag ik (bijna) iedere dag een outfit waarin ik me TOP voel! Ik durf prints te combineren en probeer allerlei verschillende combinaties uit. Zo leuk is dat!
Als je online gaat shoppen kun je wel eens overweldigd raken. Het aanbod is vaak zó groot! Wat kan helpen zijn de volgende tips:

  • Inventariseer wat je nog in jouw kast hebt hangen. Heb je al 10 spijkerbroeken? Vraag jezelf dan af of je een 11e nodig hebt.
  • Zoek naar outfit inspiratie op Pinterest. Kijk bijvoorbeeld eens op mijn bord: My Fashion Style. Je ziet dat ik daar allerlei outfits verzamel van anderen, maar ook van mezelf. Als ik dan even niet weet waarmee ik die ene rok of broek kan combineren, doe ik hier weer inspiratie op!
  • Maak een lijstje met items die je graag wilt hebben en sorteer het op soort: tops, jasjes, truien, broeken, jurken etc.
  • Zie je een item dat je mooi vindt? Vraag jezelf dan af of je er echt heel erg blij van wordt. Is het antwoord nee? Laat het dan even links liggen.
  • Laat je niet verleiden door alleen de prijs. De meeste miskopen worden gedaan in de sale, omdat we ons dan laten verleiden door de lage prijs. Eenmaal thuis blijkt het item dan toch niet zo’n hit te zijn. Zonde!
  • Bedenk waarmee je een item kunt combineren. Prints kunnen vaak prima bij elkaar, net als verschillende materialen, kleuren en vormen. Het allerbeste lukt dat als je kledingstukken echt bij elkaar kunt houden. Maar je kunt bij online shoppen natuurlijk ook die favoriete rok uit de kast pakken en bij je scherm houden om te zien of die toffe top erbij past.

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Vooral het inventariseren wat je al in de kast hebt hangen is bij mij wel handig. Ik ben namelijk nogal geneigd om leuke rokjes te kopen en kom er dan achter dat daar ook een top op moet. Ook wel handig om te kopen dus;).

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.