De boeken van Suzanne Vermeer, wie kent ze niet? Inmiddels zijn er al tientallen titels verschenen, die door veel liefhebbers van thrillers verslonden worden. Ik las Sneeuwexpress van Suzanne Vermeer en dit vond ik ervan!

Sneeuwexpress – Suzanne Vermeer

Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar privéleven gaat het er wat minder rooskleurig aan toe. Ze vermoedt dat haar man Julian een affaire heeft, haar zoon Dennis is door de politie opgepakt vanwege een poging tot inbraak en haar dochter is een dwarse puber met wie geen land te bezeilen is. Tijd dus voor wat family time.
Anna boekt een skivakantie naar het Oostenrijkse Kirchberg in Tirol, waar ze met de trein naartoe zullen reizen. Door problemen met een nieuwe cliënt is ze echter genoodzaakt haar gezin vooruit te sturen en zelf later te komen. Maar wanneer ze een paar dagen later bij het chalet in Kirchberg arriveert, is het hele huis overhoopgehaald en haar gezin spoorloos. Op tafel ligt een briefje: Anna, geen politie, als je je man en kinderen levend wilt terugzien.

Spannend met een paar verrassende wendingen

Ik geniet altijd van deze boeken en heb er dan ook al heel wat gelezen. Suzanne Vermeer was oorspronkelijk het pseudoniem van Paul Goeken. Na zijn overlijden is het schrijven doorgegaan onder hetzelfde pseudoniem, maar met een andere -onbekend gehouden- schrijver. De thrillers zijn altijd spannend en lezen lekker vlot weg.

Sneeuwexpress zorgde voor de nodige spannende momenten en ik ben een aantal keer op het verkeerde been gezet. Tijdens het lezen poppen er altijd allerlei theorieën op in mijn hoofd en in dit geval zat ik er toch een paar keer naast. Dat vind ik altijd leuk, want op die manier is de schrijver er dus in geslaagd om de lezer op het verkeerde been te zetten!

Is Anna echt zo’n workaholic die niets om haar gezin lijkt te geven? Kloppen haar vermoedens over haar gezin wel? Of zijn er hele andere dingen aan de hand hier?

Sneeuwexpress is een spannende thriller, in een mooi decor. Absoluut een aanrader voor de liefhebber van thrillers (van eigen bodem)!

Lees hier meer recensies van spannende thrillers!

Je bestelt het boek eenvoudig via onderstaande afbeeldingen:

Paperback E-book:

Lees jij graag boeken van Suzanne Vermeer?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Ik zoek nog wat leesvoer, want voorgenomen wat meer te gaan lezen. Deze spreekt me aan 🙂 hij gaat op de lijst!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.