Ben jij ook zo dol op muziek? En dan popmuziek en bijbehorende festivals in het bijzonder? Dan heb ik een hele leuke tip voor je! Op 21 en 22 maart vindt in Rotterdam Ahoy het Popfestival ODE plaats. Je kunt jezelf twee dagen onderdompelen in de wereld van de popmuziek. En: ik mag 2 passe-partouts weggeven!

Ik ben zelf een enorme muziekliefhebber. Jarenlang ging ik met de Roodharige Hunk naar Pinkpop, de plek waar onze liefde begon. We bezoeken elk jaar wel een aantal concerten en festivals en thuis is altijd muziek te horen. Toen ik door Popfestival ODE werd gevraagd om dit toffe event met jullie te delen, was ik dan ook direct enthousiast!

Popfestival ODE in Rotterdam Ahoy

Popfestival ODE kun je zien als een ode aan 50 jaar popcultuur. Je kunt er twee dagen lang genieten van de beste muziek uit die vijf decennia. Denk aan Charly Luske die een ode brengt aan George Michael, de tribute band The Scientists die een ode aan Coldplay brengen en de populaire Dirty Daddies die gewoon een ode aan al die 50 jaar popmuziek brengen! Het hele festival is een grote ode aan al die artiesten die zo veel invloed hebben (gehad) op de popmuziek.

Welke optredens zijn er te zien tijdens Popfestival ODE?

Je kunt op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart genieten van optredens door verschillende tribute bands. Het programma is heel gevarieerd en neemt je mee op reis door het heden en verleden. De podia zijn verdeeld over 3 hallen in Rotterdam Ahoy en een deel van het programma vindt ook buiten plaats. Een greep uit de bands en artiesten waar een ode aan wordt gebracht: Queen, The Beatles, Abba, Simple Minds en Doe Maar. Jong en oud kennen deze namen en zullen genieten van de muziek van deze artiesten. De line-up wordt de komende weken nog verder aangevuld, dus houd de website zeker in de gaten!

Er is meer…

Naast de optredens kun je lekker dansen in de 60’s & 70’s silent disco, verschillende muziekdocumentaires bekijken in de bioscoop en meedoen aan de popquiz. Dat klinkt toch als een perfect uitstapje voor de muziekliefhebbers onder ons? En ik kan me voorstellen dat je best wel trek en dorst krijgt van dat dansen, de trips down memory lane en meezingen op je favoriete popmuziek. Daarom is er ook een Foodplein ingericht, waar je heerlijk kunt eten en drinken! Als je ’t mij vraagt maakt dat de festival vibe compleet!

Met korting naar Popfestival ODE

Wil jij met korting naar Popfestival ODE? Dat kan! Ik mag je namens de organisatie €5,- korting aanbieden op een passe-partout! Je betaalt dan geen €54,95, maar €49,95 voor twee dagen festival. Da’s niet verkeerd, toch? Gebruik de kortingscode ODEBREGJE2020 als je jouw kaarten bestelt en de korting wordt direct verrekend! Deze code is geldig vanaf dinsdag 4 februari 00:00 uur tot dinsdag 11 februari 23:59 uur.

WINACTIE

Heb jij 21 en 22 maart 2020 nog geen plannen en heb je zin om te genieten van al het mooie dat 50 jaar popmuziek te bieden heeft? Dan wil jij vast kans maken op 2 passe-partouts voor Popfestival ODE! Meedoen kan als volgt:

  • Laat een reactie onder dit bericht of onder het Facebookbericht achter, waarin je laat weten dat je meedoet.
  • Doe je mee op Facebook? Tag dan degene die je meeneemt als je de kaarten wint en like de pagina’s van Breg Blogt en Popfestival ODE.
  • De winactie loopt van dinsdag 4 februari 2020 t/m maandag 10 februari 2020. De winnaar krijgt op dinsdag 11 februari 2020 bericht van mij via e-mail of Facebook Messenger.
  • Het delen van dit bericht levert je niet alleen karmapunten op, maar ook mijn eeuwige dankbaarheid!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Ik doe graag mee. Lijkt me echt tof om al die tribute bands te horen spelen. Gr. John

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.