Wanneer je net als ik je abonnement steeds met twee jaar verlengt, kun je weleens een beetje balen. Ik ben heel tevreden met mijn huidige toestel, maar nu ik heb gezien dat de nieuwste Samsung S20 eraan komt met hele toffe nieuwe functies, duurt het toch wel erg lang voor ik weer mag verlengen!

Lancering van de nieuwe Samsung S20

Vanaf het moment dat de smartphones hun intrede deden, gebruikte ik Samsung. Eerst de S2, later de S6. Ter afwisseling maak ik ook uitstapjes naar een ander merk, maar ik blijf sowieso trouw aan Android. Het toestel wordt naar alle verwachting op 11 februari 2020 gelanceerd. De geruchtenmolen over de nieuwste Samsung S20 draait inmiddels al op volle toeren. Klik zeker even op de link in de vorige zin als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws rondom dit toestel! Ik ben er zelf alvast ingedoken en de details die nu al naar buiten komen zijn veelbelovend!

Waarom komt er geen Samsung S11?

Hé, maar wacht eens even, het laatste toestel was toch de Samsung S10, waarom is dit dan niet de S11? Ja, dat vroeg ik me dus ook af! Samsung wil met deze sprong in de nummering laten zien dat ze vooruitstrevend zijn en grote ontwikkelingen doormaken met dit toestel. In de S20 serie worden – naar alle waarschijnlijkheid- drie nieuwe toestellen uitgebracht: de S20, S20 Plus en S20 Ultra.

108 megapixel camera!

Omdat ik de meeste foto’s voor mijn blog en social media maak met mijn telefoon, is een goede camera echt heel belangrijk. De Samsung S20 ultra heeft naar verwachting een 108 megapixel camera! ter vergelijk, mijn camera nu heeft er eentje van 12 en eentje van 40 megapixel. Hoe hoger het aantal megapixels, hoe scherper en gedetailleerder jouw foto’s zijn.

Geschikt voor het 5G netwerk

Er is een hoop over te doen: het nieuwe 5G netwerk dat de telecomproviders vanaf de lente van 2020 in Nederland gaan uitrollen. Dit nieuwe netwerk is supersnel, maar de oudere modellen smartphone zijn er niet allemaal geschikt voor. Daarnaast moet dit netwerk dus nog helemaal uitgerold worden in het hele land. De nieuwe Samsung S20 serie wordt daarom uitgebracht in 4G en 5G variant, zodat je hem ook kunt kopen als er nog geen 5G netwerk is in jouw omgeving.

Grotere schermen en sneller scrollen

De schermen van de S20 serie zijn groter dan de S10 serie. Waarschijnlijk worden de afmetingen 6,3 inch, 6,7 inch en 6,9 inch, da’s tussen de 14 en 18 centimeter. Het zijn geen kleine toestellen dus! Ook is de snelheid voor het verversen van het scherm 2x zo snel als bij de S10 serie. Eerlijk: ik wist niet eens dat dit een ding was, ergens blijf ik toch een beetje een noob als het om technologie gaat, terwijl ik toch echt bijna 10 jaar bij een telecombedrijf heb gewerkt en daar continu op de hoogte was van de nieuwste toestellen. 😉

Ben jij team Samsung? Of team appeltjes? En zou jij de nieuwe Samsung S20 willen hebben?

p.s. de foto bij dit artikel is vanmijn oude Samsung S6, omdat er nog geen beelden van de S20 zijn online. 😉

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.