Om het omslag van deze roman staat een trouwjurk en omdat ik nou eenmaal dol ben op trouwen en alles daaromheen, kon ik dit boek niet weerstaan. Ik zal je vertellen: De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans is een prachtige, ontroerende roman vol met humor en liefde. Lees gauw meer in deze recensie!

De mooiste dag van je leven – Tamara Haagmans

In De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans vindt Krista, medewerker bij een kringloopwinkel, in een oude doos een trouwjurk. Op aandringen van haar collega Marthe past ze de jurk en… hij zit als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen. Dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Van wie is de jurk geweest?
Krista besluit op zoek te gaan naar de eigenaar en komt terecht bij Roy. Ze hebben meteen een goede klik, maar Roy heeft een groot verdriet te verwerken. En durft Krista haar eigen geheimen wel prijs te geven…?

Deze roman heeft alles: liefde, drama, verdriet, humor!

Als je wellicht denkt dat dit de zoveelste chicklit met een voorspelbare afloop is, moet ik je even een halt toeroepen! Dit boek heeft mij echt aangenaam verrast en geraakt. Ik kende Tamara Haagmans al wel van naam, maar had nog niet eerder een boek van haar gelezen. Toen deze roman in de Bookchoice selectie zat, zette ik hem direct op mijn e-reader. Ik ben hartstikke dol op trouwen en alles wat daarmee te maken heeft en een beetje romantiek kan ook nooit kwaad.
Dit boek heeft echt alles in zich: liefde, drama, verdriet en humor. Alles goed uitgewerkt en in balans. Het ene moment zit je weg te dromen en het andere moment leef je mee met Krista en Roy, die allebei te maken hebben met hun bagage uit het verleden. Zal de liefde overwinnen? Dat ga ik jou natuurlijk niet verklappen. Je moet dit boek gewoon lekker zelf gaan lezen!

Een aanrader dus?

Yes! Ik heb echt van begin tot einde genoten van dit boek. De schrijfstijl is lekker vlot, ik heb regelmatig hardop gelachen en ook af en toe even moeten slikken. Dat een schrijver je zo kan raken met woorden blijf ik wonderlijk vinden en daarom is lezen ook één van mijn favoriete bezigheden! Hou je van fijne feelgoodromans? Dan mag je De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans zeker op je lijstje zetten! Je bestelt het boek eenvoudig via onderstaande afbeelding!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Pingback: Recensie: Plankenkoorts - Tamara Haagmans - Breg Blogt

  2. Pingback: Deze boeken las ik in december 2020! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.