Vandaag is mijn allerlaatste verjaardag als dertiger en morgen kan ik zeggen: ‘Dit jaar word ik 40!’ Poeh hee, wanneer ben ik ineens volwassen geworden? Mijmeren doen we later wel, vandaag is het tijd voor taart en feest!

Een echt verjaardagskind

Wanneer je me al een tijdje volgt weet je dat ik een ontzettend blij verjaardagskind ben. Ik geniet volop van alle aandacht, de lekkere taart(en) een borrel en een wijntje.
Vandaag doen we rustig aan, ik zorg dat er lekker veel taart is, er ligt een wijntje koud en dan laat ik me verrassen wie er langskomen. Dit bericht is ingepland, maar ik gok dat ik de dag ben begonnen met een ontbijtje op bed, vakkundig begeleid door gezang en cadeautjes van mijn lieve mannen! ♥

Is dat nou leuk, op oudjaarsdag jarig zijn?

Het is een beetje ongelukkig getimed dat ik uitgerekend op oudjaarsdag geboren ben, maar daar konden papa en mama ook niks aan doen. Waarom dit ongelukkig is? Iedereen is op deze dag altijd ‘druk, druk, druk!’ en heeft dus weinig tijd om even langs te komen. Voorheen vierde ik mijn verjaardag daarom pas in januari, na de feestdrukte. Maar dat bleek ook geen succes. Dan waren de meeste mensen nog verzadigd van de feestdagen en hadden weinig zin in een feestje. Omdenken was dus wel nodig en daarom hebben we besloten om vanaf komend jaar gewoon één familie Pieters-zomerfeest te vieren. Alle drie de verjaardagen in één keer, met mooi weer lekker buiten. Hopelijk kunnen we dan lekker jarig zijn, zonder honderdduizend redenen waarom mensen geen zin hebben in een feestje. Opgelost en ik verheug me er nu al op!

Oud en nieuw

Vanavond knallen we het nieuwe jaar in. En dat doen we toch op een spetterende manier joh! Namelijk thuis op de bank, met zijn drietjes. We hadden weinig behoefte aan een feestje en vanuit onze omgeving kwamen ook niet echt suggesties om iets samen te doen. Djiezus, nu klinkt het wel heel erg sneu allemaal h`è? Ik zei het laatst tegen een vriendin: ‘Niemand heeft ons nog gevraagd wat we doen met mijn verjaardag en oud&nieuw, ik voel me best een sneu figuur nu.’ Valt wel mee hoor, ik vind het hartstikke gezellig om samen met de mannen te zijn. Onze buren zijn ook thuis, dus we zullen sowieso samen nog proosten op 2020. En een bijkomend voordeel is dat we dan op 1 januari lekker fit zijn. Alhoewel, tijdens onze eerste oud en nieuw samen tikten Etienne en ik 5 flessen champagne weg. Met zijn tweetjes. Dus we hoeven niet per se naar een feestje om een kater te creëren… 😉

Een blije en dankbare jarige Breg

Hoe dan ook: ik ben onwijs dankbaar en blij dat ik vandaag 39 jaar mag worden. Dat ik weer mag terugkijken op een jaar vol waardevolle inzichten. Een jaar met heel veel liefde. Een jaar waarin mijn bedrijf groeide van baby naar peuter. Ik kijk uit naar 2020 waarin ikzelf en mijn bedrijf verder groeien, waarin ik een miljoen mooie herinneringen ga maken met de mensen waar ik zo veel van houd en waarin ik vooral ga genieten.

Veel plezier met de jaarwisseling, wat ga jij doen vanavond?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

De reacties onder dit bericht zijn gesloten.