Eens in de zoveel tijd lees je een boek waar je echt laaiend enthousiast over bent. Zo’n boek waarbij je je steeds afvraagt hoe het met de personages gaat, als je niet aan het lezen bent. Dit is een boek dat wat mij betreft echt verfilmd moet worden. Ik vertel je alles over Net als in de film van Rachel Winters!

Net als in de film – Rachel Winters

Evie Summers dreigt haar baan kwijt te raken tenzij ze de notoir lastige scenarioschrijver Ezra Chester overhaalt om het script voor een Hollywood-romcom te maken. Het probleem? Hij weigert.
Ze moet hem bewijzen dat je verliefd kunt worden zoals in een film. Anders geen script.
Evie heeft geen keus. Bovendien worden mensen iedere dag verliefd. Het zou toch kunnen? Ze zet het ene na het andere romcom-scenario in scène op zoek naar de Ware.
Kan het leven ooit zo zijn als in een film?

Een feelgoodverhaal vol humor, romantiek en drama!

Huh, feelgood en drama in één zin, Breg? Yes! Want het leven van Evie gaat niet bepaald over rozen. Ze werkt zichzelf behoorlijk in de nesten met haar plan om verliefd te worden net als in de film. Het boek is verdeeld in scènes. Ieder hoofdstuk begint met de beschrijving van de locatie en de situatie. Dit geeft het een verfrissend tintje. De karakters zijn stuk voor stuk goed uitgewerkt en als lezer had ik direct warme gevoelens voor de één en mijn twijfels bij de ander.
Ik wil je natuurlijk niet te veel verklappen, want dit is echt een boek dat je helemaal blanco en met je eigen verbeelding moet lezen. Ik kan je wel vertellen dat je gaat smullen van de toestanden rondom het vrijgezellenfeest en de bruiloft van Evie’s vriendin Sarah. Dat je regelmatig je wenkbrauwen optrekt bij de acties van Evie’s baas Monty en dat je net als de kleine Anette wilt dat er eens wat gebeurt tussen haar vader en die knappe roodharige in het café…

Ben jij ook zo dol op romans? Hier vind je nog veel meer leesinspiratie!

Aanrader dus?

Het grappige is dat deze film gaat over een verhaal dat de basis vormt voor een film. Nou, als je het mij vraagt MOET dit gewoon verfilmd worden. Ik zag iedere scène zó levendig voor me, heb regelmatig zitten gniffelen en bleef geboeid tot het einde. Een absolute aanrader dus!

Je bestelt het boek eenvoudig via onderstaande afbeelding!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Grappig, zo’n boek dat eigenlijk om een film draait en dat dan van jou ook nog verfilmd mag worden. Lijkt mij met lezen best wel ingewikkeld, al die perspectieven, maar het klinkt zeker goed!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.