Jarenlang droeg ik goudkleurige sieraden. Van het ene op het andere moment was die liefde over en stapte ik over op witgoud en zilver. Nu is mijn liefde voor goud weer opgelaaid en dat vierde ik met een setje nieuwe sieraden van DRKS!

Sieraden met een persoonlijke touch van DRKS

Je kent de sieradenwebshop DRKS misschien wel van hun uitgebreide collectie bruidssieraden. Ik bestelde er zelf de oorbellen waarmee ik mijn getuigen voor ons huwelijk vroeg. De collectie varieert van blingbling tot minimalistisch, dus je vindt er altijd wel iets dat bij jouw smaak past.

Sieraden om mee te variëren

Toen ik van DRKS de vraag kreeg of ik een aantal sieraden wilde uitkiezen uit hun shop was ik heel blij! Sinds ik een tweede gaatje heb laten schieten heb ik een grote liefde voor oorbelletjes ontwikkeld. Waar ik voorheen jaren achter elkaar dezelfde droeg, varieer ik er nu lustig op los.

Ik koos een paar gouden oorstekertjes met een hartje uit en minimalistische goudkleurige ringetjes met een klein pareltje.

Oorbellen DRKS bregblogt.nl

Graveerbare bar ketting

Bij DRKS vind je heel veel leuke graveerbare cadeaus. Dat vind ik altijd heel leuk, want je kunt er een sieraad echt een persoonlijk tintje mee geven. Ik koos voor een graveerbare ketting, waarin ik de initialen van mijn mannen in liet zetten. Het is een simpele ketting met hanger en de stijlvolle gravure maakt hem helemaal af.

Graveerbare Gouden Bar ketting DRKS close-up bregblogt.nl
Graveerbare gouden bar ketting DRKS bregblogt.nl

Sieraad cadeau geven met een persoonlijke boodschap

Bij DRKS kun je ervoor kiezen om een persoonlijke boodschap in het sieradendoosje laten printen. Ik deed dat zelf bij de sieraden die ik aan mijn getuigen gaf. Je kunt zo bijvoorbeeld een vraag stellen aan de ander, vertellen hoe lief je de ander vindt of een bijzondere datum erin zetten. Het geeft altijd iets extra’s aan je cadeau!

Tot slot wil ik nog een aantal toffe producten uit de webshop uitlichten, wie weet brengt het je nog inspiratie voor de feestdagen!

Welke sieraden draag jij het liefst?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Prachtige sieraden heb je uitgezocht. Ik draag eigenlijk altijd hetzelfde. Alleen mijn oorbellen wissel ik af en toe, vooral omdat ik dan bijvoorbeeld ‘netjes’ wil zijn. Dat komt ook omdat ik goud draag en dát komt dan weer omdat ik anders direct onder de uitslag zit. Zilver en ‘nep’ gaan echt niet bij mij. Ik heb inmiddels een gouden ring, ketting, armband en oorbellen verzameld. Die draag ik dus dagelijks. (Overigens alles combi goud en witgoud, superblij mee!)

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.