“SinterBreg kom maar binnen met je knecht, want we zitten allemaal even recht!” SinterBreg? Jazeker! Nu onze bebaarde vriend weer in het land is, wil ik hem graag een handje helpen door een mooi winfestival te organiseren. Het festival vindt plaats in dit artikel en er zijn prijzen voor jong en oud. Lees dus gauw verder en ontdek waar je allemaal kans op maakt!

SinterBreg Winfestival

Soms voel ik me gewoon een beetje Oprah! Ik ben gezegend met alle mooie samenwerkingen en producten die ik krijg en ik vind het hartstikke leuk om regelmatig winacties te organiseren. Op die manier kan ik anderen laten meedelen in mijn plezier en geluk. De laatste weken heb ik verschillende prijzen verzameld, die perfect zijn voor de komende decembermaand. Kijk dus gauw of er iets leuks voor jou bij zit en doe mee aan de winactie. Ik vertel eerst welke prijzen er te winnen zijn en onderaan dit artikel lees je wat je precies moet doen om kans te maken. Ik heb wel één verzoekje: lees de voorwaarden alsjeblieft goed door, zodat het voor mij overzichtelijk blijft!

1. De beauty adventskalender van de Action t.w.v. €14,95

Deze toffe adventskalender bevat 24 beautyproducten, variërend van lipgloss tot mascara en alles daartussenin! De adventskalenders van de Action zijn altijd heel populair, dus ik ben blij dat ik er speciaal voor deze winactie eentje heb kunnen kopen die ik weer aan één van jullie weggeef!

2. De roman: Ik durf je niet te zeggen van Christina Lauren t.w.v. €18,50

Christina Lauren is echt een geweldig schrijversduo! De vriendinnen weten me elke keer weer te ontroeren, vermaken en te laten lachen met hun verhalen. En de boeken zijn ook nog eens een plaatje om te zien! Eerder verschenen al Ik ben je niet vergeten, Ik weet niet of ik van je houd en Ik wil niet voor je vallen.

In deze vierde roman maak je kennis met Hazel. Ze is spontaan, extravert en soms wat onhandig. Josh is met zijn rustige, introverte en rationele karakter compleet het tegenoverstelde. Het klikt heel goed tussen de twee tegenpolen, en daar schrikken ze zelf ook een beetje van. Ze halen alles uit de kast om elkaar aan anderen te koppelen en organiseren de ene blind date na de andere. Want meer dan best friends forever zullen Josh en Hazel nooit worden, toch?
Mijn uitgebreide recensie lees je hier.

3. Een graveerbare Bar Ketting van DRKS t.w.v. €34,95

Binnenkort laat ik in een blog mijn nieuwe sieraden van DRKS zien. In deze webshop vind je prachtige sieraden. Ze hebben een uitgebreide bruidscollectie, maar ook volop keuze in casual sieraden. Ik mag een van jullie blij maken met een graveerbare Bar Ketting in goud of zilver met een gravure naar keuze! Hoe tof is dat?

Gouden ketting graveren met naam

4. De Eetkalender 2020 van Francesca Kookt t.w.v. €20,95

Mijn enthousiasme over deze Eetkalender is moeilijk te missen. Ik ben dol op de lekkere recepten die erin staan, zodat je jezelf nooit meer hoeft af te vragen: ‘Wat moet ik vandaag weer eten?!’ Je leest mijn uitgebreide recensie hier! Ik mag één van jullie verblijden met de Eetkalender 2020!

Eetkalender Francesca Kookt bregblogt.nl

5. De thriller ‘Dubbel bedrog’ van Julienne Brouwers t.w.v. €17,95

Deze spannende thriller van eigen bodem is een echte pageturner! Het verhaal neemt je te grazen en laat je niet meer los. Je leest mijn complete recensie hier!
Ik geef één exemplaar van dit boek weg!

6. Het spel ‘Geen Ja, Geen Nee’ van Megableu t.w.v. €19,99

Dit hilarische spel is goed voor heel wat avondjes plezier! Met ruim 1300 vragen kun je er wel even mee vooruit. Het is de bedoeling dat je vragen beantwoordt, zonder de verboden woorden te zeggen! Binnenkort verschijnt een uitgebreide review van het spel, maar ik mag nu alvast één exemplaar weggeven namens Megableu!

7. Het spel ‘Relative insanity’ van Megableu t.w.v. €24,99

Maak de grappigste zinnen en punchlines met dit kaartspel! In het kort: Iedere speler is om beurten jury. De jury leest een situatiekaart hardop voor, bijvoorbeeld: “Wanneer m’n broer z’n pasgeboren baby kwam voorstellen aan de familie, riep oma plots…”
De andere spelers kiezen hun punchline om de zin af te maken:
“Jij bent de vader niet!”
“Iemand maakte een tripje naar het land van slechte keuzes.”
“Ik heb net een beetje overgegeven in m’n mond.”
De lezer kiest de grappigste kaart en geeft die speler een punt!
Dit is een heerlijk spel voor een avondje met vrienden en wellicht een glaasje wijn erbij… 😉

8. Het spel Take a Break: in 2 dagen minder stress en meer geluk! t.w.v. €19,95

Take a break bestaat uit een boekje met een 2-daagse cursus voor minder stress en meer geluk en een stapel kaarten met inspirerende quotes en opdrachten. Ik schrijf hier binnenkort nog een uitgebreide review over, maar vond het té leuk om alvast een exemplaar weg te geven!

9. Het schoolpasfotoboek van de Witte Leeuw t.w.v. €12,99

Heb jij al iets leuks gedaan met alle schoolfoto’s? In dit vrolijke schoolpasfotoboek kun je alle foto’s van je kind kwijt. Er zijn twee varianten: met stippen of met fotolijstjes. Ik geef in totaal één exemplaar weg en je mag zelf kiezen op welk boek je kans maakt. Geef dit dus duidelijk aan in je reactie!

Mijn school- & pasfotoboek – stippen
Mijn school- & pasfotoboek – fotolijstjes

10. Het spel Smart Farmer van Smart Games t.w.v. €22,95

Dit spel won dit jaar de titel Speelgoed van het Jaar in de categorie 4-5 jaar. En terecht, want wat is dit leuk! Binnenkort schrijf ik er een uitgebreide review over, maar ik verklap alvast dat onze kleuter er al een hele tijd zoet mee is! Het spel bevat 60 uitdagingen die je kind kan oplossen. Goed voor ruimtelijk inzicht, planning, problemen oplossen en concentratie. Ik geef één exemplaar weg!

11. Het Sunny Good Food kookboek t.w.v. €20,-

Van dit leuke kookspeelboek verscheen onlangs al een recensie. Het is een boek vol gezonde recepten en leuke spelletjes. De perfecte manier om je kind(eren) spelenderwijs kennis te laten maken met eten, koken en gezonde voeding! Ik geef 1 exemplaar van dit boek weg!

HOE DOE JE MEE?

Waar prijzen zijn, zijn voorwaarden. Lees onderstaande goed door!

 • De winactie loopt t/m zondag 1 december 2019 om 23.59 uur.
 • Geef onder het Facebookbericht van deze actie óf onder deze blogpost aan dat je meedoet en het nummer van de prijs die je wilt winnen én waarom juist deze prijs!
 • Tag op Facebook minimaal 1 vriend(in) die deze winactie niet mag missen.Vermeld bij het schoolpasfotoboek welk boek je kiest.
 • De winnaars krijgen in de week na afloop van de winactie bericht van mij onder hun reactie op Facebook of via e-mail als je meedoet via de website.
 • Heb je gewonnen? Reageer dan binnen 48 uur op mijn e-mail met jouw adresgegevens of stuur me een pb met jouw adresgegevens.
 • Het delen van deze blogpost op social media wordt zeer gewaardeerd, je helpt mij daarmee om meer mensen te bereiken!
 • Je kunt per persoon meedingen voor 1 prijs. En handig om te weten: Ik ben niet gevoelig voor wintoerisme en gedichtjes. 😉
 • Ik zou het te gek vinden als je na ontvangst van de prijs een berichtje deelt op social media waarin je Breg Blogt tagt!

Heel veel succes!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

68 Reacties

 1. Wat leuk SinterBreg!!

  Ik wil graag mee doen met prijs nummer 2.
  Tijdens kerst heb ik 2 weken vrij en wil ik graag wat extra me time spenderen met een goed boek!!

 2. Réwana Huntink Antwoord

  Wat een leuke prijzen? deze mama wagt een gokje op Het Sunny Good Food kookboek t.w.v. €20,-, mss dat zoonlief nog beter gaat eten dan?

 3. Suzanne Verheem-Kwak Antwoord

  Gaaf! Ik doe heel graag mee voor prijs nummer 1. Ik zou daar heel graag mijn dochter mee willen verrassen ?

 4. Alyt van der Heide Antwoord

  Doe graag mee voor cadeau nummer 10 “Smart Farmer”.
  Denk dat mijn meiden hier wel even zoet mee zijn, met 60 opdrachten.
  Ziet er leuk en uitnodigend uit! We hebben 3 boekjes in huis van SmartGames die worden hier regelmatig uit de kast getrokken. Ieder op haar niveau spelen, super leuk..
  En ja, er zitten ook 2 paarden bij, daar maak je mijn meiden helemaal blij mee.
  Ben benieuwd naar je review.

 5. wat leuk! ik doe mee voor prijs 8! een minder stressvol leven en nog meer genieten van de kinderen en kleine dingen in het leven! x cynthia

  • Ik zou zo graag de kookkalender van Francesca winnen. Voor mezelf omdat ik dat verdiend heb ?. Ik zou m inpakken en voor mezelf onder de kerstboom leggen. Wat een prachtig cadeau!

 6. Hanneke Kortekaas Antwoord

  Ik doe graag mee voor prijs nummer 4
  Want daarmee doe ik ook mijn gezin een groot plezier.
  Gezond eten heb ik de laatste jaren wel geleerd
  En al veel lekkere recepten uitgeprobeerd.
  Variatie met veel groenten vers uit de natuur
  Zonder zakjes en pakjes, gewoon lekker puur
  Francesca staat bekend om haar creativiteit
  Waarmee ze al haar gezonde recepten bereid.
  Laat 2020 maar beginnen
  Hoef ik in ieder geval niets meer voor het eten te verzinnen?

  • Angelique de Vries Antwoord

   Wat een leuke prijzen! Dat was nog lastig kiezen ?
   Ik doe graag mee voor nummer 8. Ik blijf dit een moeilijk punt vinden, dus ik hoop dat het boek mij meer inzicht kan geven in ontstressen.

    • Ik zie net dat ik vergeten ben te zeggen waarom ik de adventskalender zou willen, maar dit is niet zo moeilijk. Ik vind nieuwe beauty producten altijd leuk en om dit als adventskalender te krijgen lijkt me al helemaal een leuke manier!

  • Wat leuk SinterBreg! Ik doe graag mee voor nr 10, omdat ik denk dat mijn kleuter en peuter het spel ook heel leuk zullen vinden! 🙂

   • Doe graag mee voor nummer 10. Heb een dochtertje die bijna 4 wordt. Altijd op zoek naar uitdagingen, denk dat dat met dit spel wel goed komt;)

 7. Wat een mooie prijzen! Ik ben heel benieuwd naar wat nummer 8 mij kan leren. Ik hou ervan om lekker bezig te zijn met allerlei verschillende dingen, maar ik wil stress voorkomen…

 8. elisabeth maria martina Antwoord

  wat een geweldig gebaar
  verras me maar met dit prachtige exemplaar
  3. Een graveerbare Bar Ketting van DRKS
  een schitterend cadeau voor mijn 65e jaar
  mijn schoen staat al klaar
  ik zou zeggen vul hem maar

 9. Superleuk! Ik doe graag mee voor nummer vijf, want je hebt me met je recensie vreselijk nieuwsgierig gemaakt naar deze pageturner en helaas bleken ze toen bij de bibliotheek dit boek niet te hebben. Toen baalde ik, maar wie weet maakt SinterBregje het goed;).

 10. Ik doe graag mee voor nr 6. Dit soel lijkt me hilarisch om te spelen met mijn kinderen tijdens de lange winteravonden. Ben alleen bang dat ik van ze ga verliezen ?

 11. Ik maak heel graag kans op nummer 1, de beauty kalender. Als kind was is al gefascineerd door zulke kalenders met chocolade achter elk deurtje, je kon me geen groter plezier doen. En nu zou ik wel graag eens zo’n kalender krijgen met fijne beauty producten!

 12. Amanda Mens-Roelofs Antwoord

  Ik doe graag mee voor nr. 10. We zijn thuis gek op smartgames!

 13. Superleuk! Ik wil Smart Farmer (nr 10) graag gaan spelen met mijn neefjes. Ik ben dol op bordspellen, zij hopelijk binnenkort ook 😉

 14. Oeh yes! Love to win!
  Nummer 3! Hopelijk mag ik dan met zo’n mooie ketting shinen!!

 15. Mieke Cobben Antwoord

  Wat een leuke actie! Ik zou graag voor onze 7 pientere Pietjes meedingen naar prijs nummer 10, De Smart Farmer Game.
  Groetjes!

  • Super leuk.
   Graag nr 4, zodat ik met een baby, peuter en wisselende diensten, niet ook nog mijn hoofd breek over een gevarieerde/gezonde maaltijd.
   Grtjs ,D

 16. Wat een leuke actie Bregje, we zouden graag meedoen voor nr10, onze peuter van 4 is helemaal fan van dieren en spelletjes ideale combi?

 17. Sharon v Bregt Antwoord

  Wij gaan ook heel graag voor 10. Het spel Smart Farmer van Smart Games. Mijn zoontje is dol op de smart games van zijn zussen maar dat is hij nog net te Klein voor. Deze zou voor hem passend zijn en hij is gek op dieren. Kan hij heerlijk naast zijn zussen zijn Eigen smart games spelen!

 18. Ingrid Langstraat Antwoord

  Ik doe heel graag mee voor 5. de thriller ‘Dubbel bedrog’ van Julienne Brouwers.
  Ik heb een tijdje geen boeken gelezen en het lijkt mij heerlijk om weer eens een echte pageturner te hebben. Als je tot aan het einde niet weet wie de dader is dan moet je wel doorlezen. Heerlijk voor de donkere dagen van het jaar!!

 19. Annemiek Stam Antwoord

  Wat een leuke actie! ik ga voor het smart farmer spel, wij zijn thuis gék op spelletjes 😀

 20. wat gezellig Sinterbregje
  11. Het Sunny Good Food kookboek lijkt mij leuk om met de kinderen uit te koken Gezellig!

 21. Linda Smeets Antwoord

  Enorm leuk! Ik doe graag mee voor nr. 10 Smart farmer. Ons gezin is dol op spelletjes en dit lijkt ons een leuk en leerzaam spel.

 22. Carola van Nuil Antwoord

  O, wat leuk zo!
  Ik zou graag mee willen doen voor nummer 10, Smart Farmer. Dat klinkt als een spel voor mijn jongste! Tijl wil heel graag weten hoe dingen werken en spellen waarbij je moet nadenken over het uiteindelijke resultaat (oorzaak-gevolg) vind hij ook geweldig. En ik durf te wedden dat mijn oudste van 9 dit ook erg leuk gaat vinden. Ze is dol op spelletjes spelen waarbij je beperkte opties hebt waar je je mee moet redden.

 23. Jolanda van Delft Antwoord

  Wat een leuke cadeaus wat jullie geven.
  Zo mooi ik zit al te beven.

  Het mooiste om te winnen vind ik is de gegraveerde ketting.
  Ik zou zo blij zijn het is zo’n mooi ding.

  Jullie hebben het er maar druk mee om te verloten aan wie?
  Ik word al zenuwachtig,ik ben blij dat ik het niet zie.
  Breg Sucses!

 24. nummertje 6 omdat we hier heel erg graag spelletjes spelen en deze me leuk lijkt!

 25. Wat leuk SinterBregje! Ik doe mee voor nummer 10, want ja, als ik moet kiezen kom ik uiteindelijk toch altijd op iets voor de kids uit ?

 26. Sharon de Ridder Antwoord

  Wat ontzettend leuk, Sinterbreg! Ik maak graag kans op nummer 9, het schoolfotoboek. Als ik win, zou ik graag die met fotolijstjes krijgen 🙂 Dit sluit mooi aan bij mijn goede voornemen voor 2020: de fotoalbums maken!

 27. Ik doe graag mee. Mijn keuze: de graveerbare Bar Ketting van DRKS. Ik hou van sieraden en ik vind dit een erg mooie ketting (of ik echt iets zou willen laten graveren weet ik nog niet).

 28. Top winactie. Ik doe mee voor prijs 2. De kinderen worden al verwend dus mag ik mezelf verwennen met een boek.

 29. Cuypers Marita Antwoord

  Graag wil ik voor mijn kleinzoon een kansje wagen voor nummertje 10

 30. Wat een geweldige acties weer!

  Ik zou graag kans maken op nr. 10! Smart games vallen hier bij onze 2 en 4 jarige enorm in de smaak. Beide heel leergierig en steeds op zoek naar een uitdaging. Ik ga hard duimen. 🙂

 31. Sanne brattinga Antwoord

  Nummer 8❤️ ik wist helemaal niet zo iets bestond! Ik ben een echte stresskip ( en hier helaas soms ook lichamelijk last van)en heb al van alles geprobeerd met filmpjes etc. Als ik de korte omschrijving lees zou ik het graag willen proberen ? ben ook erg benieuwd naar jouw review!

 32. Pingback: Speelgoed van het jaar: Smart Farmer - Breg Blogt

 33. Prijs nummer 8 zou ik heel leuk vinden, omdat ik aan het nadenken ben om een eigen praktijk met betrekking tot stress en burn-out te beginnen. Daar krijg ik dan zelf wel weer een beetje stress van:)

 34. Super leuk! Ik ga voor nummer 4. De Eetkalender 2020 van Francesca Kookt t.w.v. €20,95, elke dag nieuwe inspiratie voor het avondeten en mijn kids mee laten beslissen en koken!

 35. Hallo Bregje,

  Wat een superleuke actie!

  Ik doe graag mee voor nummer 10!
  Zelden heb ik zo’ n leuk spel gezien!
  Mijn kleindochters lopen wat achter en doorzien veel dingen nog niet,
  maar met dit spel van Bregje- piet-
  stimuleer je het denken en het beredeneren
  van dit spel kun je heel veel leren!
  Een mooie stimulans van Bregje-piet
  die alle kinderen heel goed ziet!
  Veel dank en tot een volgende keer
  dan probeer ik het nog wel een keer!

 36. Wat ga je een hoop mensen blij maken! Ik doe graag mee voor nummer 10, smart farmer. Lijkt mij heel leuk voor mijn zoon en past best nog wel in de zak erbij 😉

 37. Wat een superleuke actie! Ik kon moeilijk kiezen, maar ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar 8. Het spel Take a Break: in 2 dagen minder stress en meer geluk!

  • Nummer 2! Ik durf je niet te zeggen. Een boek waar ik echt zin in heb op dit moment, werd in ieder geval enthousiast van je recensie en een vriendin van me is helemaal fan van deze schrijfster(s) dus ik ben benieuwd.

 38. Anita te Gussinklo Antwoord

  Wat leuk Sinterbreg.
  Ik doe graag mee voor nummer 4 De Eetkalender.
  Volop (eet) inspiratie voor 2020

 39. Ik ga voor prijs 10. Leuk en educatief begrijp ik uit je omschrijving. Ben benieuwd naar je review.

 40. Graag zou ik mijn dochter blij maken met een graveerbare Bar Ketting van DRKS in zilver, want dat vindt ze mooi.
  Hoop haar te kunnen verrassen en ik heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 41. Jeanet Sandink Antwoord

  Wat gaaf ik zou gaan voor nummer 1 de adventskalender ..eindelijk eens iets voor mij zelf .. na al die vervelende jaren .. door dat ik door borstkanker getroffen ben , kan ik veel dingen niet doen .. ik wordt namelijk heel gauw moe .. heb geen weerstand dus om de haverklap ziek ..

 42. 6. Het spel ‘Geen Ja, Geen Nee’ van Megableu , Leuk om met z’n allen te gaan spelen komende feestdagen.

 43. Rosemary van Duinen Antwoord

  Prijs nr 6….geen Ja geen Nee
  we kunnen dit met zn allen spelen en het is lastiger dan t lijkt!

 44. Prijs 10 is vast het allerleukst. Voor mijn kleuter in ieder geval, en ik vind zulke spelletjes stiekem ook leuk om te doen.
  Ik heb helaas geen FB.

 45. Waauw, het zijn allemaal wel leuke prijzen hoor, de keuze is moeilijk. Hoewel het kriebelt om mee te doen voor iets voor mezelf (8 take a break) zal ik toch kiezen voor mijn zoon. Ik doe dus graat mee voor 10 smartfarmer omdat hij graag zo’n leuke denkspelletjes speelt en eigenlijk is het ook wel voor mij want dat kan hij perfect alleen spelen (hihi)

 46. Mooie prijzen! Ik ga voor nummer 6 omdat we allemaal ontzettend van spelletjes houden en december natuurlijk de perfecte spelletjesmaand is. Geen.ja, geen nee ken ik nog niet, maar lijkt heel grappig en gezellig om samen te doen

 47. WAUW! Graag:
  3. Een graveerbare Bar Ketting van DRKS t.w.v. €34,95
  Om de initialen van mijn 4 broers erin te laten zetten! Prachtig!

 48. Willemijn Huizenga Heijnen Antwoord

  Wat een leuk pakket zeg! Geweldig. Wij doen graag mee voor kadootje 10! Smartgames zijn een echte hit hier in huis en we vermaken ons al met een aantal varianten vele uren! Duimen dus voor nummer 10 🙂

 49. Lisanne Bons Antwoord

  Ik zou heel graag nummer 9 het schoolfotoboek willen winnen. Dit jaar hebben we echt prachtige schoolfoto’s gekregen en ik vind het zo jammer dat ze in de la liggen in de envelop van de fotograaf. Hierdoor pak je ze ook niet zo snel om even te bekijken. Het boekje met de fotolijstjes vind ik echt heel mooi.

 50. ik doe graag mee voor nummer 10
  ontzettend leuk om dit spel te kunnen spelen tijdens de koudere dagen en dan lekker bij de kachel

 51. kempenaers anita Antwoord

  doe graag mee voor prijs nr 6 , het spel geen ja geen nee,, ziet er een leuk spel uit om met de kleinkinderen te spelen

 52. Wat een leuke dingen geef je weg! Moeilijk kiezen hoor! Na wat wikken en wegen ga ik toch voor nr. 3. Een mooie zilveren bar-ketting. Ik denk dat ik het cadeau doe aan mijn dochter al zou ik hem zelf ook wel willen.

 53. Het kindje van mijn beste vriendin heeft nogal een eigen willetje. En veel eten “lust” ze niet, alleen al door ernaar te kijken. Mammahh ik wil geen boooohhhmen eten (=> broccoli) en ook geen erwtjes, bieten, bloemkool, tomaten of sla…. Ach eigenlijk alles dat gezond is weigert de kleine om zelfs maar te proberen. Dus nummer 11 Het Sunny Good Food kookboek, klinkt geweldig. Ik zou hun er heel graag blij mee maken!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.