Het volgende bericht zal je verbazen: ik had nog geen sneakers met luipaardprint in mijn kast. Ik, Breg, a.k.a. de kleindochter van Nel Veerkamp sinds 2010, had GEEN luipaardsneakers in de kast staan! Hoe dit heeft kunnen gebeuren weet ik ook niet, maar toen ik de kans kreeg om er verandering in te brengen, greep ik die meteen! Vandaag show ik mijn nieuwste liefdes aan je!

Luipaardsneakers met oker en bruin

Toen ik de vraag kreeg van Sacha of ik een paar schoenen wilde uitkiezen begon de pret. Ik dook de webshop in en koos een aantal favorieten uit. Omdat ik moeilijke voetjes heb, ging ik vervolgens de stad in om te passen. Zo kon ik teleurstellingen en miskopen voorkomen. Op het moment dat ik deze okergele luipaard sneakers aan mijn voeten schoof wist ik dat het een match made in heaven was. Ze zitten zo onwijs lekker! De kleuren passen perfect bij me, ik bedoel: okergeel, dat schreeuwt toch mijn naam? In mijn hoofd ontstonden meteen allerlei leuke combinaties. Voor deze outfitpost koos ik voor een nepleren rok, een luipaardtrui en een dikke maillot.

Outfit met nepleren rok en luipaardtrui

Outfit nepleren rok luipaardsneakers bregblogt.nl
Outfit nepleren rok luipaardsneakers luipaardtrui bregblogt.nl

Comfortabele, casual outfit

De sneakers zijn een mix tussen de dad sneaker en de wat klassiekere modellen. Ze zijn stevig, maar niet zwaar of lomp, waardoor ze heerlijk lopen! Ze kosten overigens €89,95. De rok die ik erbij draag is is van Vero Moda en de zachte trui met luipaardprint komt van C&A. Ik voelde me top in deze outfit. Casual, maar toch netjes en comfortabel: een ideale combinatie als je het mij vraagt!
Ik heb de sneakers inmiddels ook gedragen met jeans, een tutu en onder een casual broek. Het zijn ware kameleons, ze passen overal goed bij.

Wat vind je van de outfit? Waarmee zou jij deze sneakers combineren?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.