Toen auteur Julienne Brouwers me mailde of ik haar nieuwste thriller wilde reviewen en ik las waar het boek over ging, was ik meteen enthousiast. Ik ben dol op thrillers van eigen bodem, in mijn ervaring lezen deze nét iets lekkerder weg. Wat vond ik van Dubbel bedrog van Julienne Brouwers?

Dubbel bedrog – Julienne Brouwers

Na het onverwachte overlijden van haar man Olivier staat huisarts Myrthe plotseling alleen voor de zorg van hun peuter. Tijdens het uitzoeken van hun documenten stuit ze op een liefdesbrief en komt er tot haar schok achter dat Olivier een affaire had voor zijn dood. Ze raakt in contact met de minnares en ontdekt dat haar man in een lastige zaak verwikkeld was, bij zijn advocatenkantoor op de Zuidas.
Myrthe krijgt steeds meer aanwijzingen dat haar man onder verdachte omstandigheden is overleden en gaat op eigen onderzoek uit, maar stuit hierbij op weerstand van de politie en haar vriendinnen. Ze kan de zorg voor haar patiënten en haar zoon tijdens haar zoektocht maar nauwelijks aan en langzamerhand begint Myrthe de grip op haar leven te verliezen.
Wanneer Myrthe steeds bedreigender boodschappen begint te ontvangen, vreest ze voor haar veiligheid. Maar dan ontmoet ze opeens een aantrekkelijke man, Daan, die hoop op een positieve toekomst geeft. Ondertussen lijkt ze het mysterie rondom de dood van haar echtgenoot langzaam te ontrafelen, maar wie kan Myrthe nu eigenlijk nog vertrouwen?

Spannend tot het einde!

Julienne Brouwers weet je in Dubbel bedrog tot het laatste moment op het verkeerde been te zetten. Ik heb mijn pijlen tijdens het lezen op verschillende verdachten gericht en pas bij de ontknoping realiseerde ik me dat ik er al die tijd naast zat. En daar hou ik dus van! Myrthe is vastberaden om het mysterie rondom de moord op Olivier op te lossen en gaat daarin heel ver. Op een gegeven moment ga je als lezer ook twijfelen aan wat nu wel of niet waar is.

Aanrader dus?

Ja, ik hou van thrillers waarin je niet vanaf het begin in de gaten hebt wie de dader is. Thrillers die je verrassen en het verrekte moeilijk maken om het boek weg te leggen. Hou jij daar ook van? Dan is Dubbel Bedrog zeker een aanrader!

Wil je het boek zelf bestellen? Klik dan op onderstaande link voor de paperback. Het e-book is te bestellen via de website van Julienne.

Lees jij graag thrillers?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Pingback: SinterBreg Winfestival! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.