Gisteren klopte menig kinderhart een stuk sneller, want de grote kindervriend Sinterklaas arriveerde in ons land! Daarom deel ik vandaag een heleboel leuke schoencadeautjes voor onder de 5 euro met je!

Schoencadeautjes onder de 5 euro

De decembermaand kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Voor je er erg in hebt, ligt je halve huis vol met cadeautjes en blijkt in de Sinterklaasperiode dat het wellicht allemaal wat veel van het goede was. Om het leuk te houden verzamelde ik bij verschillende winkels een aantal leuke schoencadeaus voor onder de €5,-!

Inspiratie voor low budget schoencadeautjes

Een schoencadeautje hoeft niet groot of duur te zijn. Je zit altijd goed met kleurpotloden, knutselspulletjes, een autootje of stuiterballetjes. Maar daar stroomt je huis op ‘n gegeven moment ook van over. Daarom zocht ik naar schoencadeautjes onder de €5,- waar je langer plezier van hebt en die niet zo snel ergens in een hoekje belanden!

Sinterwoezel en Pietje Pip

Woezel en Pip doen het altijd wel goed bij kleinere kinderen en een voorleesboek is altijd een goed idee: win-win dus! Dit boekje telt 24 pagina’s met een compleet verhaal over Woezel en Pip die hun schoentje zetten en wakker schrikken als er midden in de nacht op de deur wordt geklopt…

Het Gorgels kleurboek van Jochem Myjer

De kinderboeken van Jochem Myjer over de Gorgels zijn heel populair! Niet zo gek dus dat er nu ook een leuk kleurboek met stickers is uitgebracht! Het kleurboek telt 32 pagina’s vol kleurplaten over Bobba en zijn vriendjes.

Houten Dominosetje van de Hema

HEMA Kinderspeelgoed heeft altijd leuke cadeautjes, zoals dit houten dominosetje voor slechts €3,-! Deze domino is online (klik op de afbeelding) en in de winkel verkrijgbaar.

houten domino - dieren - 15190045 - HEMA

Houten snijspel rookworst van de Hema

Een houten snijspel is altijd een succes voor de kleintjes. Wij hadden een fruitsetje waar onze peuter destijds heel veel mee speelde. Hoe leuk is deze typische rookworst? De rookworst kost €4,- en is online (klik op de afbeelding) en in de winkel verkrijgbaar.

houten rookworst - 15122396 - HEMA Schoencadeautjes onder de €5

Metalen constructieset vliegtuig van de Hema

Dit vliegtuigje bestaat uit 28 onderdelen, waarmee je kind zelf een vliegtuigje in elkaar kan zetten. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het vliegtuigje kost €4,- en is online (klik op de afbeelding) en in de winkel verkrijgbaar.

Schoencadeautjes onder de €5 Hema bregblogt.nl

Puzzel van Søstrene Grene

Deze leuke puzzel zit in een koker en kost €2,78. Bij Søstrene Grene vindt je ook heel veel leuk knutselspul in zachte kleurtjes! Alleen verkrijgbaar in de fysieke winkels.

Puzzel Sostrene Grene Schoencadeautje bregblogt.nl

Unicorn verkleedpakje van Intertoys

Hoe schattig is dit verkleedpakje! Verkrijgbaar bij Intertoys in één maat. Geschikt voor kindjes van 3 tot 7 jaar. Het pakje kost €4,99 en is online (klik op de afbeelding) en in de winkel verkrijgbaar.

Schoencadeautjes onder de €5 bregblogt.nl

Squla spelling woordjes via Intertoys

Dit spelletje van Squla is ietsje duurder, maar te leuk om niet te noemen. Een leuke manier om te leren spellen met kinderen van 6 tot 9 jaar. Het spel kost €5,99 en is online (klik op de afbeelding) en in de winkel verkrijgbaar.

Schoencadeautjes onder de €5 bregblogt.nl

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan zo! Je ziet, een schoencadeautje hoeft niet per se een wegwerpfrutsel te zijn, er is genoeg leuks te vinden!

Wat doe jij meestal in de schoen? En hoe vaak zetten ze bij jou de schoen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Leuk zeg, deze ideeën! Wij zetten vroeger één keer onze schoen (de zaterdag voor vijf december;)) en dan zat er altijd een chocoladeletter in. We hebben altijd geweten dat onze ouders de schoenen vulden, maar we wilden ‘m wél zetten, want joehoe, chocoladeletter! Heerlijke herinneringen.

  2. Pingback: Dé tip voor een relaxte Sinterklaas: De Pakjesavond Speurtocht! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.