Afgelopen zondag had ik een hele fijne dag met Etienne en ik besloot spontaan om er een plog van te maken. Voor wie het niet weet: een plog is een fotoverslag van een bepaalde dag. Komt ‘ie!

Vroeg uit de veren…

We waren op zaterdagavond naar een toneelvoorstelling van vrienden geweest en rolden om 1.00 uur ons bedje in. Helaas was ik even vergeten dat de buren op zondagochtend zouden gaan klussen. Dit hadden ze netjes aangekondigd, maar ik had er niet meer aan gedacht. Iets voor negen uur werd ik wakker, pakte een boek en kroop nog even lekker onder de dekens. Laurens was uit logeren bij opa en oma, dus we konden rustig aan doen. Om 9.00 uur begon het boren aan de andere kant van de muur. Tot zover het lekker lezen onder de wol, dus ik besloot op te staan. Etienne was al vanaf 6.00 uur wakker, die had er dus al een hele ochtend opzitten.

We besloten om naar de stad te gaan voor koffie en een rondje shoppen. Eerste stop: het Onze Lieve Vrouweplein.

Plog koffie Onze Lieve Vrouweplein bregblogt.nl

Daarna werkten we ons boodschappenlijstje af. Ik ging naar Sacha om schoenen te passen voor een nieuwe samenwerking (binnenkort meer). Ik wilde heel graag een nieuwe jurk voor dit najaar, dus nam ik Etienne mee naar de C&A. Daar vind ik regelmatig leuke kledingstukken voor een lief prijsje. Terwijl ik er lustig op los paste legde Etienne me vast op de gevoelige plaat. De jurk ging trouwens mee, wel in een maatje kleiner. Daarnaast scoorde ik nog een trui en een blouseje.

Plog shoppen bij C&A bregblogt.nl

Etienne vindt shoppen met mij geen straf gelukkig. Hij draagt zelfs altijd mijn tasjes voor me, dat is toch super? We doken nog even bij Rituals naar binnen om wat cadeaubonnen in te wisselen en liepen toen richting de Koestraat.

Plog Etienne stad bregblogt.nl

Het was de hoogste tijd voor een drankje. We gingen naar de Kaasbar voor een biertje en een lekker kaasje.

Plog date met de man Kaasbar Maastricht bregblogt.nl
Mont d'or kaas Kaasbar Maastricht bregblogt.nl

Wat was het fijn. Even echt tijd voor elkaar. Praten over andere dingen dan onze kleuter of de dagelijkse dingetjes. We genoten van de fijne sfeer en die kaas, oh lieve mensen, die was hemels!

Plog weer naar huis bregblogt.nl

We belden mijn schoonouders of ze Laurens ietsje later konden terugbrengen, wat ze natuurlijk geen straf vonden. We fietsten op ons gemakje weer naar huis, waar ik alle aankopen uitstalde.

Plog aankopen shoppen bregblogt.nl

We maakten nog even foto’s van het witte overhemd dat ik een tijdje terug ontving van Gant, ter ere van hun 70- jarig bestaan. Een wit overhemd is misschien niet zo spannend voor de meesten, maar voor mij is het altijd een crime om een goed zittend exemplaar te vinden. Nu heb ik er eentje die niet teveel kreukt en waarvan de knoopjes rond mijn voorgevel niet op hoogspanning staan. Blij mee!

Wit overhemd Gant bregblogt.nl
Wit overhemd Gant bregblogt.nl sfeerbeeld

Ik kon niet wachten om Laurens weer te knuffelen, dus ik doodde de tijd met de puzzel die sinds een week op tafel ligt. Ik vind dat zo ontspannend!

Plog puzzel maken bregblogt.nl

We sloten de dag af met een borrelplankje en toen was het bedtijd voor de kleine man.

Plog kleuter wer thuis bregblogt.nl

Wij eindigden met een rondje Videoland en toen zat deze relaxte, fijne zondag er weer op!

Vind je het leuk om zo af en toe een dagje mee te kijken in ons leven? Ik hoor het graag!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Ziet eruit als een heerlijk dagje! En leuk, zo’n plog. Geen probleem hoor, als je dat vaker doet. Ik proef de sfeer gewoon hier achter m’n toetsenbord.

  2. Ik vond het leuk om te lezen, mag je vaker doen! Klinkt als een heerlijke dag. (Ik ken de term ‘ploggen’ alleen van het joggen en opruimen van afval, dus ik was nieuwsgierig naar wat ik hier kon verwachten ;-))

  3. Leuk zo’n plog! Wat een heerlijk, relaxte zondag hadden jullie. De foto’s stralen echt een gezellige sfeer uit!

  4. Erg leuk om een dagje bij me mee te kijken Breg. Ik ben dol op plogs dus mag van mij zeker vaker.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.