Sinterklaas, het is een prachtige traditie waar ik zelf mee ben opgegroeid en die ik met trots en liefde doorgeef aan Laurens. Ik realiseer me ook dat het niet voor ieder gezin vanzelfsprekend is om Sinterklaas te vieren en dat maakt me verdrietig. En daarom hebben wij onszelf dit jaar opnieuw als hulpsint aangemeld bij Stichting de Lieve Sint.

Over De Lieve Sint

Deze stichting zorgt ervoor dat gezinnen, die dat zelf niet kunnen, alsnog een onvergetelijke Sinterklaas krijgen. Hoe mooi is dat? Oprichtsters Ilana en Vicky zijn zelf beiden moeder. Ze zijn in 2017 gestart met Stichting de Lieve Sint, om gezinnen die het minder breed hebben ook een onvergetelijk Sinterklaasfeest te bezorgen. Dit bleek al gauw een groot succes en in 2019 hielpen ze duizenden kinderen aan een mooie pakjesavond. Wij deden vorig jaar voor het eerst mee en dat was zo mooi en dankbaar om te doen. Er zijn dit jaar weer duizenden aanmeldingen en daarom zijn er heel veel Hulpsinten nodig!

Aanmelden aan Hulpsint

Je kunt jezelf op de website van De Lieve Sint aanmelden als Hulpsint. Bij jouw aanmelding geef je aan voor hoeveel gezinnen en hoeveel kinderen per gezin jij een pakket wilt samenstellen. Je krijgt dan een gezin toegewezen waarvoor je cadeaus en lekkers koopt. Het minimale bedrag dat je aan nieuwe cadeaus en strooigoed uitgeeft is €7,50 PER KIND. Je mag het pakket daarnaast nog aanvullen met (schoon, werkend en goed!) tweedehands speelgoed. De verzendkosten komen eveneens voor jouw rekening. Op de website lees je alle regels en voorwaarden voor hulpsinten, lees die info goed door om alles goed te laten verlopen.

Aanmelden als Hulpgezin

Kan jouw gezin of het gezin van iemand die je kent zo’n fijn Sinterklaaspakket goed gebruiken? Meld je dan aan als hulpgezin via de website. Op de website van De Lieve Sint vind je alle informatie en de regels voor hulpgezinnen.

Help jij ook mee?

Help jij ook mee? Op het moment dat ik deze blog schrijf zijn er al ruim 2500 kinderen aangemeld. Er zijn nog heel veel Hulpsinterklazen nodig om deze kindjes te voorzien van een mooi cadeaupakket. Dus kun jij wat missen en wil jij graag je steentje bijdragen? Meld je dan zeker aan!

Ik heb er nu al zin in om een mooi pakket samen te stellen voor een ander gezin. Want ieder kind verdient het om de zorgeloze magie van het Sinterklaasfeest mee te maken.

Delen van dit bericht is heel erg welkom, laten we hopen dat we zoveel mogelijk gezinnen en vooral lieve kinderen blij kunnen maken!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Wat gaaf dit! Goed dat je dit onder de aandacht brengt. Ik had er zelf nog nooit van gehoord. Ik ga zeker eens op de website kijken wie weet meld ik me dan aan. Heb weleens Piet gespeeld, maar dit is weer een ander level;).

    • Goed dat je het doorgeeft! Ik heb de links verwijderd, de Stichting is op het moment niet actief.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.