Whoohooo! Mijn favoriete schrijversduo is weer in de pen geklommen en heeft opnieuw een pareltje afgeleverd. Inmiddels is dit de vierde roman die de dames in Nederland uitbrengen en ze kunnen rekenen op een groeiende fanbase. Lees gauw wat ik vind van Ik durf je niet te zeggen van Christina Lauren!

Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

Hazel is spontaan, extravert en soms wat onhandig. Josh is met zijn rustige, introverte en rationele karakter compleet het tegenovergestelde. Het klikt heel goed tussen de twee tegenpolen, en daar schrikken ze zelf ook een beetje van. Ze halen alles uit de kast om elkaar aan anderen te koppelen en organiseren de ene blind date na de andere. Want meer dan best friends forever zullen Josh en Hazel nooit worden, toch?

Je favoriete serie in boekvorm

Als liefhebber van de boeken van Christina Lauren weet ik al dat de boeken moeilijk weg te leggen zijn. De dames, Christina Hobbs en Lauren Billings, nemen je op de eerste pagina te grazen en laten je niet meer los. Ik heb regelmatig hardop gelachen en als ik even niet kon lezen, was ik in gedachten bij Hazel en Josh. Ik vroeg me af hoe het met ze ging en wat er hierna zou gebeuren. Juist ja, precies zoals dat gaat bij het kijken van jouw favoriete serie.
De schrijfstijl is opnieuw luchtig en de personages zijn tot in detail heel sterk neergezet. Hazel is uniek en fantastisch. Ze leerde mij dat ik best wat vaker lak mag hebben aan wat andere mensen eventueel weleens van me zouden kunnen denken. Wees jezelf, je bent zo leuk! En Josh…nou als ik de beschrijvingen moet geloven is hij zo uit een ondergoedreclame komen wandelen. Niet slecht toch? Het gaat er af en toe heet aan toe in dit boek, maar tussen wie? Dat verklap ik natuurlijk niet!

Aanrader dus?

JA JA JA! Ik heb zo genoten van dit boek. Ik denk dat het mijn favoriet is van de vier boeken die tot nu toe in het Nederlands zijn verschenen van Christina Lauren. Het is bijna jammer dat er een epiloog in zit, want zonder die afloop had er zo nog een hele serie achteraan kunnen komen. Of een Netflix serie, dat is ook een goed idee!

Je kunt het boek eenvoudig bestellen via onderstaande link!

Ben je enthousiast geworden? Houd mijn blog dan zeker goed in de gaten, want in november geef ik een exemplaar weg van Ik wil niet voor je vallen van Christina Lauren!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.