De herfst is in volle gang en voor we er erg in hebben staat de winter voor de deur. Als we de berichten moeten geloven, wordt het een hele strenge winter. Dan kun je maar beter voorbereid zijn, met goede en warme kleding! Ik ontving een dames ski jas en een muts uit de nieuwe wintercollectie van Protest, die ik in dit artikel show. En over die nieuwe collectie wil ik het graag met je hebben, want die is TE GEK!

De wintercollectie 2019-2020 van Protest

Er was een tijd, nog niet zo heel lang geleden, dat skikleding niet heel modieus was. Enerzijds is dat logisch, want het moet je vooral beschermen tegen kou, sneeuw en valpartijen. Maar hallo, het oog wil ook wat! Bij Protest hebben ze dat begrepen, want de nieuwe collectie is zo waanzinnig leuk. Het toffe is dat er verschillende stijlen zijn, waardoor er altijd wel iets bijzit dat bij jou past. Hieronder laat ik je een impressie zien van de nieuwe collectie met o.a. dames skibroeken, heren ski jassen en heren skibroeken!

Stoere, moderne wintersportkleding

Zeg nou zelf, dat zijn toch hele gave items? De kleuren, printjes en de mooie pasvorm vallen bij mij goed in de smaak. En dan moet je weten dat ik geen wintersporter ben. Ik heb een aantal dappere pogingen gewaagd om te leren skiën, maar toen ik bij de laatste poging uit het beginnersklasje werd gezet, omdat ik er niks van bakte, heb ik de handdoek in de ring gegooid. Dat neemt niet weg dat een fijne ski jas ook in Nederland heel fijn kan zijn. Zoals ik al schreef, verwachten ze een stevige winter, dus dan kun je maar beter voorbereid zijn. Zeker als je jezelf, zoals ik, het grootste deel van de tijd op de fiets vervoert!

Mijn nieuwe winterjas van Protest

Ik kreeg een paar maanden geleden van Protest de vraag of ik een nieuw ski-jack en een muts wilde uitkiezen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen, toen ik zag uit welke toffe modellen ik mocht kiezen! Het zal je niks verrassen dat ik heb gekozen voor de jas met zwart-witte luipaardprint! Om het niet te saai te maken qua kleuren, koos ik daarbij voor een lichtroze muts. Afgelopen week, toen het voor oktober hartstikke warm was (lees: 25 graden!!), trok ik mijn nieuwe winteroutfit aan en poseerde voor de roodharige hunk!

Ski jas met handige details

De jas is licht qua gewicht, maar echt héél warm en voorzien van allemaal handige details. Zo zit er een sneeuwvanger aan de binnenkant, een soort extra sluiting, waardoor je niet het risico loopt op een berg sneeuw op je blote rug als je onderuit gaat in de sneeuw. Je kunt de capuchon strak aantrekken met de koordjes en er zitten extra mouwtjes in, die je om je duimen kunt doen. Da’s eveneens handig bij inkomende sneeuw, wind en regen. Je leest het al, deze meid is helemaal blij met haar nieuwe luipaardjas! En die muts maakt het feest gewoon compleet, is heerlijk warm en staat me ook nog eens leuk. Kortom: ik ben klaar voor de winter!

Mijn vriendin Monique mocht ook een toffe set uit de wintercollectie van Protest uitkiezen! Zij koos voor een hele andere combinatie, die haar echt te gek staat, ga dus ook zeker even op haar blog kijken! ♥

Je vindt de complete collectie nu op de website van Protest!

Wat vind je van de nieuwe collectie en mijn outfit? Heb jij al een warme winterjas klaar hangen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Prachtige jas! Ik heb ‘t zelf vrij snel warm, als ik bijvoorbeeld ga lopen of fietsen. Geen heel erg dikke kas in huis dus en ik mis ‘m ook nooit.

  2. Hee Breg, wat een stoere outfit heb je gekozen. Helemaal jij! De winterjas van vorige jaren hangt nog even in de kast. Ik draag wel al een hele modieuze tussenjas. De collectie die je toont is erg aantrekkelijk. Daar ga je toch flitsend de besneeuwde berg mee af! Vooral die roze tinten zijn erg mooi.

    Ik wacht rustig af tot de echte winterjassen in de collectie hangen, maar het hoge aaibaarheidsgehalte van deze winter is wel heel uniek. Het maakt even niet uit of je dik of dun bent, in de berenjassen lijk je groot en sterk.

  3. Ben echt dol op de jassen van Protest. Droeg er vroeger altijd eentje op de scooter, zo heerlijk warm. Jouwe is ook echt heel leuk!

  4. Pingback: Protest zomercollectie 2020: nieuwe zwemkleding voor de mannen! * - Breg Blogt

  5. Pingback: Stoere gele winterjas voor Etienne uit de nieuwe wintercollectie van Protest* - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.