My Jewellery lanceerde in september 2019 een nieuwe collectie: Powerstones. Deze collectie bestaat uit prachtige ringen, oorbellen, armbandjes en kettingen, voorzien van prachtige edelstenen. Ik mocht een mooie set samenstellen, waar ik je graag meer over vertel!

De Powerstones collectie van My Jewellery

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat de collectie uit vijf verschillende ‘power’ edelstenen: Rose Quartz, Labradoriet, Zwarte Onyx, Malachiet en Rode Jade. Iedere steen heeft een eigen werking. Rose Quartz trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigen liefde en zelfacceptatie. De Labradoriet is een beschermende en spirituele steen. Het brengt je positieve energie en balans. De Zwarte Onyx geeft kracht bij belastende en stressvolle situaties. Het wapent je tegen negativiteit en geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen. De Malachiet brengt groei, stabiliteit en maakt weerbaarder. Het vermindert angst. Rode jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed en kracht aan.

Het verhaal achter de Powerstones collectie

Zoals je ziet bevat deze collectie sieraden met een boodschap, het zijn niet zomaar mooie stenen. Sharon Hilgers, oprichter en CEO van My Jewellery zegt hierover: “De ontwerpen en de keuzes van de stenen zijn geïnspireerd op powervrouwen. We hebben ons best gedaan om voor ieder type vrouw een steen te vinden die haar complementeert. De sieraden zijn ontworpen met de gedachte dat je ze een leven lang bij je draagt.”

Een prachtig cadeau voor iemand die je liefhebt (Of voor jezelf!)

Vraag jij jezelf ieder jaar weer af wat je voor je vriendin, zus, moeder of tante moet kopen voor haar verjaardag? Ik kan je de sieraden uit de Powerstones collectie van harte aanraden. Het zijn zulke mooi vormgegeven sieraden en de boodschap van iedere edelsteen geeft het extra glans.

De sieraden die ik uitkoos

Mijn keuze viel al gauw op de Rose Quartz. Niet alleen vanwege de roze kleur, maar vooral vanwege de betekenis. Liefde, harmonie en vriendschap zijn thema’s die voor mij belangrijk zijn en het geeft me rust dat deze steen mij hierbij helpt. Daarom koos ik oorbellen en een ring met de Rose Quartz erin.
Daarnaast koos ik voor een ketting met een Malachiet. De prachtige groene kleur sprong direct in het oog. Toen ik de betekenis las, wist ik dat het een match was. Groei is een thema in mijn onderneming, maar minstens zoveel in mijn persoonlijke ontwikkeling. Perfect dus!

My Jewellery Powerstones collectie bregblogt.nl
My Jewellery Powerstones collectie rozenkwarts malchite bregblogt.nl
My Jewellery ring met rozenkwarts goud bregblogt.nl

Ik heb de sieraden inmiddels al een tijdje om en ik ben er heel tevreden over. De ring is echt een pronkstuk, als ik hem draag is het de enige ring aan mijn hand. Ik draag maat 16 om mijn middelvinger.

Ik sluit niet uit dat er nog een aantal oorbelletjes op mijn verlanglijstje belanden, zoals deze schatjes met een staafje en een kleine edelsteen.

Powerstones collectie My Jewellery one piece oorbellen bregblogt.nl
Foto: My Jewellery

Meer informatie

De prijzen van de Powerstones collectie liggen tussen €13,95 en €29,95. Alle sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal (dit verkleurt niet!) en verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. De ringen zijn er in maat 15 t/m 19. Bekijk de hele collectie op de website van My Jewellery.

Wat vind je van de sieraden? Welke sieraden draag jij zelf graag?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Prachtig!! En ik snap dat je de collectie nog een beetje wilt uitbreiden met die oorbellen. Die vind ik ook tof. Ik geloof dan wel niet in alle verhalen achter die stenen, maar mooi vind ik het wel;).
    Oja, en zelf draag ik elke dag hetzelfde. Ik krijg uitslag van sieraden, behalve van goud. Ik heb dus in de loop der jaren alles in het goud ‘verzameld’ (lees gekregen) en draag dat elke dag. Alleen met oorbellen wissel ik af. Ik vind het leuk. Mijn sieraden passen bij me en ik vind het geen enkel probleem om elke dag dezelfde sieraden te dragen.

  2. Pingback: Dit is waarom jouw likes en reacties zo belangrijk zijn! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.