Als de zomer voorbij is, begint het bij mij altijd te kriebelen om het binnen in huis gezellig te maken. Kaarsjes aan, een warme plaid op de bank en fijne, zachte kussens om in weg te kruipen. Vandaag deel ik inspiratie voor leuke kussens, die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken!

Sierkussens voor binnen en buiten

Sinds wij een houten loungebank in de tuin hebben, verplaatsen onze relaxte avonden zich vaker naar buiten. De bank is heel comfortabel en met een paar sierkussens van binnen ligt het helemaal top. Maar, het kan natuurlijk ook andersom. Stel dat je in de zomer een paar mooie sierkussens voor buiten koopt. Dan kun je die de hele winter laten verstoffen in de garage of op zolder, of je legt ze binnen op de bank. Ik denk dat je dan zomaar het zomerse gevoel nog langer vast kunt houden!

Loungebank Gamma bregblogt.nl

Sierkussens: comfortabel met een kleurrijke touch

Je ziet het op de foto hierboven, sierkussens geven meteen een kleurrijke boost aan een effen bank. Nu ben ik dol op oker, dus dat zie je bij ons op verschillende plekken terug. Het fleurt de boel helemaal op. En, als ik een lekker dutje wil doen, zijn de kussens heerlijk comfortabel. Geloof me, dat is heel belangrijk, want ik ben dol op dutjes doen!

Waar let je op als je sierkussens binnen en buiten wilt gebruiken?

Als je de sierkussens van buiten ook binnen wilt gebruiken in de herfst, is het handig om te kijken of de kleur en/óf prints passen bij de rest van je interieur. Heb je in de winter een warme sfeer in huis, dan vallen hele vrolijke, tropisch gekleurde kussens wellicht wat uit de toon.
Tegenwoordig is de tuin steeds meer een verlengde van de woonkamer, met banken, buitenkleden en gezellige accessoires. Dan is de kans dus de kans groot dat je binnen en buiten dezelfde stijl aanhoudt.

Inspiratie voor sierkussens voor binnen en buiten

Kun je je er niks bij voorstellen hoe sierkussens voor buiten ook heel leuk zijn voor binnen? In onderstaande afbeeldingen zie je allerlei buitenkussens die ook niet zouden misstaan in een gezellige woonkamer!

Inspiratie sierkussens buiten binnen bregblogt.nl
Inspiratie sierkussens binnen en buiten bregblogt.nl

Ben jij van de kussentjes op de bank? Of gooi jij ze er – net als mijn man – meteen vanaf als je gaat zitten?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Oh, dat geel vind ik echt heel tof! Ik ben niet zo van de kussentjes op de bank, vooral omdat dat te veel onrust veroorzaakt in mijn prikkelgevoelige hoofd. Maar…. Ik ben op zoek naar een nieuw bed en daar wil ik dan wel lekker op los gaan met kussens. Want ja, veel kussentjes helpen om in bed lekker te kunnen lezen.

  2. Dat geel is echt een mooie kleur! Ik heb het ook wel eens qua kleding geprobeerd die kleur, het staat mij alleen voor geen meter. Maar kussen hoef je niet aan te trekken gelukkig 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.