Al langere tijd zocht ik naar een mooi pak, bestaande uit een broek en een jasje. Niets kon aan mijn wensen voldoen, tot ik op een dag een roze pak vond bij Stradivarius. In hetzelfde rek hing ook en geruite variant, die ik maar moeilijk uit mijn hoofd kreeg. Inmiddels hangt het geruite pak naast het roze pak in mijn kast en draag ik ze allebei heel vaak en graag. Tijd om te laten zien hoe ik mijn pak draag: casual, chic en stoer!

Een pak: veelzijdig en comfortabel

Het leuke aan deze pakken vind ik dat ze heerlijk zitten én toch gekleed zijn. Je kunt er allerlei toffe combinaties mee maken, zodat je voor verschillende gelegenheden de perfecte outfit hebt. Ik combineer het pak in deze outfitpost op drie manieren: met sneakers voor een casual look, met bikerboots voor een stoere look en met enkellaarsjes voor een chique uitstraling.

Combinatie 1: geruit pak met nette top en enkellaarsjes

In de eerste combinatie kies ik voor een donkerblauwe top van glanzende stof en zwarte enkellaarsjes met een hakje. Ik heb bewust niet voor donkerblauw gekozen, omdat het dan weer een beetje té gestyled wordt. En donkerblauw en zwart kunnen prima samen! Het is een perfecte look voor een zakelijke afspraak.

Geruit pak met enkellaarsjes bregblogt.nl

Combinatie 2: geruit pak met bikerboots

In de tweede set combineer ik het pak met bikerboots en een gestreepte top. Je weet: I LOVE PRINTJES! Deze look is weer wat stoerder, waardoor ik hem perfect kan dragen tijdens een informele afspraak of op een werkdag.

Geruit pak met bikerboots bregblogt.nl

Combinatie 3: Geruit pak met sneakers

In de derde combinatie heb ik mijn dad sneakers aangetrokken. Het geel knalt eruit, waardoor het meteen een vrolijk en sportief setje wordt. Ik had ook nog kunnen kiezen voor een gele top, maar eerlijk is eerlijk: die zat in de was. Kan het niet mooier maken haha! Bij deze look kun je ook kiezen voor een simpel wit T-shirt.

Geruit pak dad sneakers bregblogt.nl

Welke combinatie is jouw favoriet? Ik voel me in alle drie de sets even fijn en ik vermoed dat ik er de komende maanden nog meer leuke combinaties mee ga maken. Houd daarom zeker mijn Instagram Stories in de gaten, waar ik sinds kort elke dag een outfitpost plaats!

Heb jij al een pak in de kast hangen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Superleuk, drie combinaties met één pak. Mijn favoriet is combinatie één, maar ik houd nu eenmaal van heel netjes. Voel ik me zelf namelijk het meest ‘vrolijk’ in.

  2. Pingback: Outfit inspiratie voor de feestdagen: de leukste enkellaarsjes op een rij!* - Breg Blogt

  3. Pingback: Scoor jouw merkkleding met flinke korting bij ToBeDressed! * - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.