De laatste getuige van Liv Constantine is een thriller die je een kijkje geeft in het op het eerste oog perfecte en luxe leven in het Amerikaanse Baltimore. Maar al gauw blijkt dat niets is wat het lijkt…

De laatste getuige – Liv Constantine

Kate English heeft het allemaal. Ze is niet alleen erfgenaam van een enorm fortuin, ze heeft ook een fantastische man en dochter, een succesvolle carrière en een jaloersmakend mooie villa. Maar aan haar volmaakte geluk komt plotseling een einde wanneer Kates moeder dood wordt gevonden, vermoord in haar eigen huis. Dan krijgt Kate een verontrustend bericht: Je denkt dat je nu verdrietig bent… Wacht maar. Al snel blijkt dat niets is wat het lijkt in de upper class van Baltimore en met alle schandalen, de ontrouw en het verraad die boven komen drijven, stijgt de spanning tot een kookpunt. Iedereen kan de moordenaar zijn: vriend, buur, minnaar, kennis. En Kate is de volgende op de lijst…

Beklemmend en spannend

De verhaallijn kent een aantal spannende wendingen, waardoor je allerlei complottheorieën in je hoofd krijgt. Ik merkte zelf wel dat ik mezelf af en toe bij de les moest houden. Ik weet niet of het komt door de schrijfstijl of dat het verhaal soms een beetje doorsudderde. Desondanks was het een leuke thriller met toch een verrassend en spannend plot. Ik bleek het in het begin goed te hebben, toen ben ik op het verkeerde been gezet. Daarnaast zitten er nog een paar onverwachte wendingen in het verhaal.

Aanrader?

Ja, dat is het zeker. Ik ben gewend aan boeken waar ik snel doorheen vlieg en die ik amper weg kan leggen. Dat lukt bij het ene boek beter dan bij het andere en dat is natuurlijk helemaal prima. Qua inhoud en verhaallijn zit dit boek goed in elkaar. De personages blijven wel redelijk aan de oppervlakte, waardoor je ze niet echt leert kennen. Maar als je houdt van een fijne thriller waarin niets is wat het lijkt, kan ik je deze zeker aanraden! Bestel De laatste getuige makkelijk via onderstaande afbeelding.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.