De tijd dat bedrijfskleding bestond uit vormeloze overhemden en zakkerige broeken is voorbij. Tegenwoordig kun je allerlei mooie shirts, truien, blouses en nog veel meer laten bedrukken met jouw logo. Ter ere van de lancering van Breg Blogt 2.0 heb ik een toffe sweater laten bedrukken. Bedrijfskleding saai? Dacht het niet!

Kleding bedrukken in jouw eigen stijl

Als je besluit om kleding te laten bedrukken, wil je natuurlijk wel kunnen kiezen uit verschillende kleuren en modellen, zodat de kleding goed aansluit bij jouw eigen stijl. Ik kon mijn hart ophalen toen ik op Goedkoop T-shirts bedrukken zag dat er 19 kleuren beschikbaar waren voor de sweater waar mijn oog op viel. Dit bedrijf is onderdeel van Digitransfer en ze hadden mij gevraagd of ik een product wilde uitkiezen in hun shop. Perfect timing, want bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook toffe promotie! Ik koos dus voor een sweater bedrukken, maar naast sweaters vind je er ook nog T-shirts, polo’s, jassen en veel meer.

Volop keuze en makkelijk ontwerpen

Na een jarenlange huisstijl van groen en grijs vieren nu roze, goud en petrol de boventoon. De kleur van de roze sweater sprong er meteen uit en ik kon alleen maar hopen dat hij in het echt ook zo mooi was.
Het ontwerpen van je shirt of trui is heel makkelijk. Je kunt verschillende bestandstypen uploaden en in het voorbeeld zie je dan meteen hoe jouw kledingstuk eruit gaat zien. Ik heb voor de zekerheid nog in het opmerkingenveld vermeld wat mijn specifieke wensen waren, om misverstanden te voorkomen.

De officiële bedrijfskleding van Breg Blogt

Na een paar dagen werd er al een pakketje bezorgd. De officiële bedrijfskleding van Breg Blogt was een feit! De trui is qua kleur in het echt nog mooier dan op de foto’s. De kwaliteit is ontzettend goed, het is een stevige en kwalitatief goede stof. Dit zeg ik niet omdat ik het product heb gekregen, maar omdat het écht zo is. Je kent me inmiddels toch?

Bedrijfskleding bregblogt nieuw logo inspiratie bregblogt.nl
Bedrijfskleding bregblogt.nl inspiratie achterkant logo bedrukken

Tof is hij geworden hè? Ik ben er heel blij mee! En ik heb nog een cadeautje voor je! Met de code bregje2019 krijg je tot en met 31-12-2019 10% korting op je gehele bestelling bij de website waar ik heb besteld en bij Digitransfer! Laat je me weten wat voor moois je hebt besteld?

Draag jij bedrijfskleding voor jouw werk?

Foto’s: Eightyonestories

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Wat is ie tof! Ik heb nooit bedrijfskleding gedragen. Ik had wel collega’s die af en toe zo’n trui met ‘juf’ of ‘meester’ droegen. Vooral tijdens schoolreisjes ofzo, gewoon omdat dat leuk was;).

  2. Supertof! Geen bedrijfskleding nodig, maar zo’n lekkere sweater vind ik wel wat 🙂

  3. Pingback: Toffe relatiegeschenken voor jouw klanten!* - Breg Blogt

  4. Pingback: Betaalbare manieren om je bedrijf te promoten * - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.