Tijdens het lezen van de geheime bed & breakfast van Federica Brunini waande ik me even in mediterrane sferen. Wat een originele verhaallijn en een prachtig decor. Dit boek wil je niet missen!

De geheime bed & breakfast – Federica Brunini

De vriendinnen Tamara en Dana runnen een zeer speciale B&B op een beeldschoon eiland in de Middellandse zee. De idyllische plek staat niet in de reisgidsen, heeft geen website, er kunnen maar vijf mensen verblijven en de enige manier om je reservering te bevestigen is door het tonen van een handgeschreven brief.
Eva, Jonas, Olivia, Lisa en Lara zijn de vijf gelukkigen die de reis mogen maken. Ieder van hen heeft een eigen verhaal, een eigen wens en natuurlijk een eigen verleden… Kan deze unieke vakantie hun leven voorgoed veranderen?

Inzichten, verdriet en liefde op één plek

Tegen betoverende achtergrond van het mediterrane eiland gluur je mee in de bed & breakfast van Tamara en Dana. De vrouwen kwamen bij toeval op elkaars pad en begonnen met de unieke b&b. Een plek waar je niet zomaar komt en dat geeft meteen een verfrissende draai aan het boek. Je leest de brieven van de verschillende gasten, waardoor je al inzicht krijgt in de situatie waarin ze zich bevinden. Als lezer ontdek je al gauw dat iedereen zijn eigen zorgen heeft, maar ook dat de antwoorden op je vragen vaak al in jezelf zitten.
Je ziet bepaalde personages veranderen naarmate het verhaal vordert. Er ontstaan vriendschappen en bijzondere relaties, er komen geheimen boven water en er is ook de nodige spanning en drama. Ik heb van de eerste tot en met de laatste pagina enorm genoten!

Federica Brunini schrijft beeldend, met de nodige humor en weet jouw aandacht er tot het allerlaatste moment bij te houden. Ze heeft de personages allemaal heel goed neergezet, zodat je een beetje van ze gaat houden, maar een aantal van hen soms ook gewoon ronduit irritant gaat vinden…
Bestel dit boek eenvoudig via onderstaande afbeelding!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Klinkt goed! Je recensie doet me denken aan ‘Eilandgasten’ van Vonne van der Meer. Ben benieuwd of het idee een beetje hetzelfde is.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.