Oh mensen ik ben zo hyper de pieper in de gloria! Na weken knutselen, prutsen en vloeken is het een feit: Breg Blogt heeft een nieuw jasje!

Van hobbyblog naar inspiratie blog voor vrouwen

Toen ik op 5 januari 2015 mijn eerste blog de wereld in slingerde, had ik niet durven dromen dat het anno 2019 mijn bedrijf is. En dat ik er zo onwijs gelukkig van word om mijn hersenspinsels, inspiratie, boekrecensies en recepten met jullie te delen. Ik begon met een gratis WordPress blog met veel roze. Maar dan ook echt heel veel roze. En veel onscherpe foto’s. In maart 2016 presenteerde ik mijn nieuwe logo, dat toen echt heel goed bij mij en mijn blog paste. Eerder dit jaar begon het te knagen. Het logo en de huisstijl van mijn blog pasten niet meer bij wat ik doe en bij wie ik ben. Maar hoe pak je dat aan?

Nieuwe branding, logo en huisstijl dankzij The Marketing Factory

Sinds de start van mijn bedrijf werk ik samen met Kim van The Marketing Factory. Ik schrijf regelmatig teksten voor haar klanten en we bouwden al gauw een goede band op. Op een gegeven moment vroeg ik haar of ze mij kon helpen met mijn nieuwe huisstijl en dat wilde ze! We gingen brainstormen, ik kreeg een uitgebreide brand questionnaire en Breg Blogt 2.0 kreeg steeds meer vorm.

Breg Blogt inspiratie bregblogt.nl Eightyonestories
Foto: Eightyonestories

Breg Blogt 2.0: een persoonlijk inspiratieblog

Het logo is echt perfect voor mij. De kleurrijke bloemen, het goud en de stijlvolle lettertypes maken het een speels en vrolijk geheel. Dit past weer perfect bij de uitstraling van Breg Blogt 2.0: een persoonlijk inspiratieblog vol verhalen, recepten en tips. Op deze manier kan ik Breg Blogt veel beter neerzetten als een echt merk. Een merk dat vrouwen inspireert, laat lachen, soms huilen en vooral laat weten dat het leven bestaat uit ups & downs en dat dat hartstikke normaal is. Ik bespreek taboes, mijn eigen worstelingen en inspirerende verhalen. Dit alles blijf ik wel doen op mijn eigen manier. Met humor, de nodige emoties en af en toe een snufje chaos om het af te maken.

Eerlijk gezegd, gewoon bijzonder

Bij een nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe tagline, een slogan. Eerlijk gezegd, gewoon bijzonder slaat de spijker op zijn kop. Want ik wil een eerlijk kijkje in mijn leven geven, dat leven is gewoon bijzonder door de grote en kleine gelukjes die ik tegenkom. Deze zin vat mijn missie ook goed samen: op een open en eerlijke wijze vertellen over het gewone, bijzondere leven van alledag en daarmee de wereld een stukje mooier maken.

Breg Blogt 2.0 is geboren bregblogt.nl Eightyonestories
Foto: Eightyonestories

Feest vraagt om cadeaus!

Bij een feestje horen natuurlijk cadeaus! Ik heb jullie recent gevraagd wat voor prijs jullie graag zouden winnen en daar kwamen heel veel toffe antwoorden op. Ik heb drie prijzen die daar goed bij aansluiten!

Win een Purpuz Planner voor 2020!

Sinds 2 jaar gebruik ik zelf de Purpuz Planner en ik vind hem ontzettend fijn. En hij is roze, dat vind ik leuk! Maar alle gekheid op een stokje: de Purpuz Planner helpt jou om jouw doelen te behalen, groot of klein. Ik mag van bedenker Clen een Purpuz Planner in roze of grijs weggeven aan één van mijn lezers, hoe tof is dat?

Win het boek ‘De bijenhouder van Aleppo’ van Christy Lefteri

De bijenhouder van Aleppo van Christy Lefteri is het hartverwarmende liefdesverhaal van bootvluchtelingen Nuri en Afra.
Als ze alles hebben verloren wat hun lief is, vlucht bijenhouder Nuri samen met zijn vrouw Afra weg uit Aleppo. Op hun reis door een gebroken wereld worden ze niet alleen geconfronteerd met de schokkende realiteit van het vluchtelingenbestaan, maar ook met een onuitsprekelijk verdriet: het verlies van hun zoon Sami. Het enige wat hen op de been houdt, is de wetenschap dat Nuri’s neef en zakenpartner Mustafa op hen wacht in Groot-Brittannië, waar hij opnieuw is begonnen met het houden van bijen. Want: “Waar bijen zijn, zijn bloemen, en waar bloemen zijn, is nieuw leven en hoop.

Ik geef 1 exemplaar van dit boek weg.

Win een verwenpakketje!

De derde prijs is een verwenpakketje, door mij zelf samengesteld. Je vindt hierin allerlei fijne producten om mee te relaxen, maar wat de exacte inhoud is blijft nog even een verrassing. Als je mij een beetje kent, weet je wel dat het in ieder geval iets met chocola is… 😉

Hoe maak je kans?

Meedoen aan deze winactie kan door de volgende stappen te doorlopen:

 • Laat in een reactie onder deze blog of onder het Facebookbericht weten welke prijs je graag wilt winnen
 • Vertel me waarom jij deze prijs graag wilt winnen
 • Tag minimaal 1 vriend(in) op Facebook die de winactie niet mag missen
 • Het delen van het bericht op social media is niet verplicht, maar je doet mij er wel een enorm groot plezier mee!
 • De winactie loopt van zondag 1 september 2019 t/m zondag 8 september 2019 om 23.59 uur. Ik neem na afloop van de winactie contact op via e-mail of Messenger, dus houd dit goed in de gaten.

Nu ben ik natuurlijk razend benieuwd: wat vind je van de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo? Mocht je nog dingen tegenkomen op de website die niet helemaal lekker lopen: laat het me dan hier weten!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

43 Reacties

 1. Een mooi logo. En je slogan erbij, maakt het zoals jij bent.
  Ik doe graag mee voor het verwen pakketje. Moeders mogen ook in het zonnetje gezet met prijzen.

 2. Linda van Duren Antwoord

  Ik wil heel graag de Purpuz winnen voor mijn zus omdat ik weet dat zij er heel graag een zou willen en omdat ik van mening ben dat deze haar heel goed kan helpen. Dat weet ik omdat ik zelf ook helemaal happy ben met mijn Purpuz.

 3. Heel tof geworden dit en hallo #oker haha. Hoewel ik je niet offline ken, past dit heel goed bij de online Breg die blogt. Gefeliciteerd!

 4. Gefeliciteerd met je mooie nieuwe site ?ik waag bij deze graag een gokje op het verwenpakketje…. Ik kan hem misschien volgend weekend al gebruiken als ik in het mooie Maastricht weer mag vertoeven bij m’n zusje en lekker eerst even gaan proeven van het leven bij kannen en kruiken en daarna relaxen

   • Claudia Diependaal Antwoord

    Ik doe heel erg graag mee voor het verwen pakket. Door omstandigheden hebben we nog steeds geen vakantie gehad. Terwijl ik er zo aan toe ben. Ik heb MS en stress moet ik vermijden. Nou het was de hele vakantie vol met stress. 2 weken voor de grote vakantie ging mijn auto kapot. En en en en. Dus ik ga duimen voor een beetje verwennerij!

 5. Hoi Bregje, het is inderdaad prachtig geworden! Ik doe graag mee voor de roze Purpuz planner :), roze is echt mijn kleur en plannen doe ik heel graag!

 6. Ik ding graag mee naar de Purpuz Planner (bij voorkeur de grijze). Plannen is niet echt mijn grootste talent. Ik heb een agenda en een kalender om alles bij te houden. Toch gaat het nog regelmatig fout. Wellicht is zo’n planner wel de oplossing.

 7. gefeliciteerd met je je nieuwe website/blog. Ziet er erg mooi uit!
  Ik maak graag kans op het boek De bijenhouder van Aleppo . Ik lees graag en dit boek lijkt mij prachtig

 8. Wat ziet het er goed uit Bregje! Ik volg je nog niet zo lang, maar ik weet zeker dat ik hier hééél vaak een kijkje ga nemen. Ik ben op je site terecht gekomen voor een boekrecensie, maar er is nog zoveel meer leuks te vinden, echt top!
  Ik zou graag kans maken op de Purpuz planner. Ik ben aan het herstellen van een eetstoornis, wat een ontzettend zware en moeilijke weg is. Ik vind het lastig om goed voor mezelf te zorgen en merk dat het heel belangrijk is om structuur in mijn dagen aan te brengen. Door van tevoren te bedenken wat ik op een dag ga doen en wat ik ga eten, merk ik dat het voor mij makkelijker is om dit dan ook daadwerkelijk vol te houden. Zonder houvast is het nog te verleidelijk om terug te vallen in oude patronen. Zo’n mooie en inspirerende planner kan me hier denk ik heel erg goed bij helpen.

 9. Hi Bregje, wat is het mooi geworden!! ? Ik begrijp helemaal dat je hyper de pieper bent! Succes en vooral heel plezier met Breg Blogt 2.0! ?

 10. Pingback: Column: Lach eens naar het vogeltje - Breg Blogt

 11. Anita te Gussinklo Antwoord

  Prachtig je nieuwe site.
  Ik maak graag kans op het verwenpakketje, want ik kan heel goed relaxen.

  • Wow hij is echt mooi geworden. Mag je met recht trots op zijn.
   Als ik dan mag kiezen dan het boek “De bijenhouder van Aleppo” .
   Zoveel goeds over gehoord.

 12. Wat een ontzettend mooie huisstijl. Echt een fantastische stijl. Ik maak graag kans op het verwenpakketje, de Purpuz is een fantastische planner maar heb ik al!

 13. Chocola en/is liefde, ik kan niet zonder, dus het verwenpakket, heel graag.

 14. Lynn Brekelmans Antwoord

  Ik doe graag mee voor het verwenpakketje en dat zou ik graag willen geven aan mijn moeder, omdat ze mij zo goed ondersteunt en ik haar daar mega dankbaar voor ben!

 15. Wat een mooie site. Ik ben geen lezer maar hier bleef ik toch hangen, gezellig. Ik blijf je site in ieder geval volgen
  Graag doe ik mee voor het verwenpakketje

 16. Ingrid Holkenborg Antwoord

  Heel graag het boek bijenhouder van Aleppo’

  En gefeliciteerd.

 17. Sharon de Ridder Antwoord

  Ik ben dol op verrassingen, dus ik maak graag kans op het verwenpakket!

 18. Gefeliciteerd! 2.0 dat klinkt goed én ziet er ook heel goed uit! Ik loot graag mee voor het boek (als fervent boeklezer hihi)

 19. Ik doe mee voor het verwenpakketje… heerlijk nieuwe producten uit proberen

 20. Geweldige nieuwe site, gefeliciteerd. Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar de bijenhouder van Aleppo

 21. Gefeliciteerd Bregje! Ik maak super graag kans op De Bijenhouder van Aleppo!

 22. Het log is erg mooi geworden! Boeken lezen is een van mijn hobby’s en de Bijenhouder van Aleppo ken ik nog niet, maar ik ben er zeker nieuwsgierig naar. Daarom doe ik graag mee.

 23. Oeh lastig… chocola altijd goed… maar met een schoolgaand kind en een peuter ga ik toch voor de Purpuz Planner voor 2020.

 24. Gefeliciteerd! en wie jarig is…. trakteert!
  Ik doe graag mee voor het boek, lijkt mij een erg mooi verhaal!

 25. Anneliese de Waal Antwoord

  Gefeliciteerd met deze prachtige site, doe erg graag mee voor het verwenpakketje!.
  Een geweldige prijs ??❤????

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.