Hoi! De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat we weer terug naar normaal gaan. Alhoewel, sinds ik voor mezelf werk is geen dag meer hetzelfde en is normaal een heel breed begrip geworden. Het leek me leuk om weer even bij te kletsen. Hoe was de zomervakantie, werken de behandelingen van de bekkenspecialist en wanneer komt mijn nieuwe website?

Zomervakantie 2019

Oh wat zag ik ertegen op, de zomervakantie! Zes weken samen zijn met Laurens is superleuk, maar zes weken amper kunnen werken maakte me wel wat nerveus. Achteraf bleken de zorgen nergens voor nodig. Ik heb een aantal projecten kunnen afronden tijdens de afgelopen zes weken en er kwamen geregeld nieuwe opdrachten binnen voor mijn blog. Zo liep alles toch door en kon ik de boel makkelijker loslaten.
We hebben een heleboel leuke dingen gedaan, maar zijn ook veel thuis geweest, wat ik wel prima vond eerlijk gezegd. Laurens gaf zelf goed aan waar hij behoefte aan had en daar bewoog ik dan in mee. Hij is een paar nachtjes bij zijn opa en oma gaan logeren en nog een paar nachtjes bij mijn moeder en mijn broer. Beide logeerpartijen waren geslaagd en voor herhaling vatbaar, aldus de kleuter. In de dagen dat hij weg was kon ik werken en afspraken plannen met vriend(inn)en. Lekker ook wel hoor, om even samen met Etienne te zijn. Die moest namelijk gewoon werken de afgelopen tijd, dus we zagen elkaar vooral ‘s avonds en in het weekend.

En nu zit de zomervakantie van 2019 er weer op. We hebben er geen spijt van dat we niet zijn weggeweest, ik bedoel, hallo, we gingen in mei nog op huwelijksreis naar Lefkas! Het was heerlijk om wat minder op de klok te leven en te doen waar we zin in hadden. In de laatste week hebben we wel vast een midweek geboekt voor de herfstvakantie, want een heel jaar zonder vakantie vonden we toch ook weer wat te lang.

Hoe gaat het bij de bekkenspecialist?

Een paar weken geleden schreef ik een blog over de klachten die ik vijf jaar na de bevalling nog ervaar. Een heftige blog waar ik ontzettend veel reacties op heb gekregen.♥ Inmiddels heb ik een aantal behandelingen gehad en ik begin steeds beter te begrijpen wat er allemaal aan de hand is in mijn lijf. Zo is de bevalling niet alleen fysiek, maar ook mentaal traumatisch geweest, wat heeft geleid tot extreme spierspanningen gedurende een langere tijd. Omdat het bekkengebied een heel centraal gebied is in je lichaam, heeft dit enorme impact. We zijn bezig met verschillende gebieden in mijn bekken en ik merk dat de bewustwording van mijn kant al een groot verschil maakt. Stapje voor stapje gaat het vooruit en dat doet me goed. Er zijn nog dagen dat het helemaal niet zo lekker gaat en dan geef ik er ook gewoon aan toe. Want, zo heb ik inmiddels geleerd, meer stress zorgt ook voor meer pijn. Ontspanning is dus de sleutel. Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

Hoe gaat het verder?

Los van de fysieke strubbelingen, ben ik ook in een persoonlijke ontwikkelingsreis beland. Er zijn in het afgelopen jaar een aantal dingen gebeurd, waardoor ik op zoek ging naar een manier om daarmee om te gaan. Om te leren hoe ik mezelf aan de ene kant kan beschermen tegen negatieve energie en hoe ik er aan de andere kant voor kan zorgen dat ik mezelf niet wegcijfer voor anderen. Dit is echt heel interessant, omdat ik iedere dag weer nieuwe dingen leer en ontdek. Ik zal binnenkort een aparte blog schrijven over de weg die ik aan het bewandelen ben. Persoonlijke ontwikkeling is een onderwerp waar ik al lange tijd in geïnteresseerd ben en waar ik ook steeds meer over wil schrijven op mijn blog. Het is niets zweverigs, maar vaak juist heel praktisch. Je kunt jezelf zoveel wijsmaken en er ook in gaan geloven of je kunt leren om je gevoel en je intuïtie te volgen. Ik ben blij dat ik tot nieuwe inzichten ben gekomen en dat ik de “strijd” aan durf te gaan, zodat ik steeds dichter bij mezelf kom en kan blijven.

Er komt een nieuwe website aan!

Misschien heb je het al gelezen op Instagram of op mijn blog, maar ik ben druk bezig met de rebranding van Breg Blogt. In de vernieuwde versie komen andere kleuren en een andere look tevoorschijn. Meer een magazine-stijl, waarin de verschillende onderwerpen op mijn blog beter tot hun recht komen. Het ziet er echt al heel mooi uit en de komende twee weken ga ik de laatste puntjes op de i zetten. Op zondag 1 september is de geplande lancering van de nieuwe huisstijl en website, dus kom dan zeker even een kijkje nemen! Om alles meteen goed aan te pakken, heb ik vandaag een fotoshoot. Superveel zin in en ik kan niet wachten om de beelden met jullie te delen!

Zo, nu ben je weer een beetje bijgekletst! Ik ga de komende tijd weer aan de slag met nieuwe blogs, zodat er genoeg leesvoer voor je is. Mocht je in de afgelopen weken wat minder hier zijn geweest, dan heb ik nog wat leuke suggesties voor je!

Dankjewel voor het lezen van deze blog! Hoe is/was jouw zomervakantie?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Ik snap wel dat je blij bent dat de zomervakantie bijna voorbij is. Lekker weer aan het werk! Ik had begin juli twee weken vrij en dan heb ik komende week nog vrij. Ik blijf/bleef in NL, dus dat opknippen vond ik wel fijn!

  2. Wat fijn dat de behandeling bij de bekkenspecialist je goed lijkt te doen. Ik ben heel benieuwd naar je blogjes over persoonlijke ontwikkeling. Het klinkt alsof je een interessante reis aan het maken bent.
    Succes met weer meer op de klok gaan leven deze week. Zal vast wel weer even wennen zijn.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.