Ik niet op jou van Sally Thorne is zo’n roman waar ik als een blok voor viel, alleen al toen ik de cover zag. Wat een beauty! Sluit de inhoud er een beetje bij aan?

Ik niet op jou – Sally Thorne

Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO’s van een uitgeverij.
Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar en overdreven knap, eh… humorloos. Joshua is iedere dag weer verbijsterd over Lucy’s ongeschikte kledingkeuze en eigenzinnige gedrag.
Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar op stang te jagen met een heel arsenaal aan subtiele en minder subtiele (en oké, best kinderachtige) spelletjes. Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los!

Lees ook: Ik ben je niet vergeten – Christina Lauren

Humoristisch en scherp

Wát een heerlijk boek is dit! Het is lekker geschreven, vlotte stijl en met de nodige humor. Je kruipt als lezer in het hoofd van Lucy, die er op zijn zachtst gezegd de nodige gekke gedachtekronkels op nahoudt. Het is hilarisch om toe te kijken hoe Joshua en Lucy elkaar in de weg zitten, terwijl ze elkaar stiekem helemaal niet zo stom vinden…toch?

Een heerlijk boek voor de zomer!

Dit boek is echt zalig voor in je vakantie. (Of gewoon thuis op de bank, kan ook natuurlijk!) Je bent de geamuseerde toeschouwer van de strijd tussen twee mensen, die uiteindelijk heel anders uitpakt dan je verwacht. Zoals je weet geef ik nooit spoilers weg, dus je moet gewoon lekker zelf gaan lezen, genieten en lachen!

Bestel het boek eenvoudig via onderstaande afbeelding!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. O, leuk! Ik had de kaft al heel vaak voorbij zien komen, maar lees nu de eerste recensie erover. Ik ga ‘m gelijk op m’n lijstje zetten.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.