Als je getrouwd bent, kun je jouw gasten op verschillende manieren bedanken. Het ene bruidspaar kiest ervoor om bedankjes uit te delen op de bruiloft, de ander stuurt een kaartje achteraf. Of ze doen allebei. Wat dacht je van een bedankkaartje voor je bruiloft mét een persoonlijke herinnering?

Bedankkaartjes voor je bruiloftsgasten

Een kaartje per post is altijd leuk, het laat de ontvanger zien dat je er aandacht en zorg aan hebt besteed en het effect is groter dan bij een app’je. Met een bedankkaartje voor je bruiloft laat je jouw gasten nog even nagenieten van een mooie dag.

Wij ontwierpen hele eenvoudige en stijlvolle bedankkaartjes bij Kaartje2go, waar ik nog wat tegoed had staan van de vorige samenwerkingen. Mooi meegenomen dus! Een witte achtergrond met een mooie foto van ons drietjes in het midden. Boven de foto stond ‘Bedankt!’ en eronder onze namen, de datum en het logo. Allemaal in hetzelfde lettertype als de Save the date kerstkaarten en de uitnodigingen voor de bruiloft.

Een persoonlijke herinnering

We vonden het wel een beetje saai om alleen een bedankkaartje te sturen. Daarom hebben we aan al onze daggasten ook één of meerdere foto’s gestuurd. We hadden een uitgebreide fotoshoot gedaan in de middag en daar kwamen de mooiste plaatjes uit! Foto’s van de gasten met ons, van gasten alleen of samen met onze groep vrienden of familie. Zo heeft iedereen een persoonlijke en tastbare herinnering aan die mooie dag!

Bedankkaartje bruiloft met een persoonlijke herinnering bregblogt.nl

Maak een feestje van het pakketje!

We hebben de pakketjes met foto’s met veel zorg samengesteld. Een mooie envelop, een handgeschreven berichtje, hartjessnoepjes en een handje confetti, omdat we dat gewoon leuk vinden. Zo breng je meteen weer een glimlach op het gezicht van de ontvanger en komen de herinneringen aan die mooie bruiloft weer helemaal tot leven!

bedankkaartjes bruiloft persoonlijke herinnering bedankje trouwen huwelijk gasten bregblogt.nl

Heb jij bedankjes of bedankkaartjes gemaakt voor jouw bruiloft?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

 1. Heel erg leuk gedaan! Mooi de persoonlijke touch en feestelijke verpakking!

 2. Super leuk om hier ook extra aandacht aan te besteden. Erg mooi gemaakt!

  • Hoi!
   Dank je voor je leuke reactie! Ik heb de url die je had toegevoegd verwijderd, aangezien dit een commerciële link is. Als je interesse hebt in een linkplaatsing op Breg Blogt, kun je altijd een mailtje sturen om een samenwerking te bespreken. Fijne dag!

   Groetjes,

   Bregje

 3. Pingback: Inspiratie en tips voor je bruiloft - Lifestyle – ElsaRblog

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.