Het lied van jou en mij - J.D. Barrett bregblogt.nl

Het lied van jou en mij – J.D. Bennett

Het lied van jou en mij van J.D. Bennet is een ontroerende en liefdevolle roman over de zoektocht naar jezelf en het doorbreken van patronen.

Het lied van jou en mij – J.D. Bennett

Zoë werkt in een hospice, waar ze met haar harp de patiënten begeleidt, ook op hun laatste reis. Het is een baan waarin ze de vervulling vindt die in de rest van haar leven ontbreekt: ze heeft al vijf jaar een hopeloze relatie met een man die niet voor haar durft te kiezen, woont nog steeds in haar ouderlijk huis, en durft, sinds een paniekaanval op het podium, haar baan als concertharpist niet meer op te pakken.

Maar deze nieuwjaarsdag besluit ze het roer om te gooien. Terwijl haar beste vriendin (onvermoeibaar op zoek naar De Ware) en haar broer (hopeloos verliefd op iemand die zijn gevoelens niet beantwoordt) haar toejuichen vanaf de zijlijn, neemt Zoë het heft in eigen handen. Want het idee van een nieuw begin klinkt haar als muziek in de oren…

Ontroerend en meeslepend

Wat een heerlijk boek! Het verhaal speelt zich af in Sydney, Australië, wat voor mij een verfrissend decor is. Meestal lees ik boeken die zich in Nederland, Engeland of Amerika afspelen.

Zoë is een goed mens, maar ze laat het leven een beetje over zich heenkomen. Als lezer sta je erbij en kijk je ernaar en hoop je dat ze inziet wat een mooi mens ze is en dat ze het geluk vindt dat ze verdient. Je leeft mee met de twijfels, zorgen en onzekerheden van Zoë en ziet haar langzaam opbloeien. Dit heeft de auteur heel mooi en subtiel beschreven, zodat het geloofwaardig overkomt.

De personages zijn beeldend beschreven, waardoor je je goed kunt onderdompelen in het verhaal. Genieten van begin tot einde!

Lees hier meer boekrecensies!

Je bestelt het boek eenvoudig bij Bol via onderstaande afbeeldingen:


Liefs, Breg
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .

Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.