Voor onze bruiloft ontwierpen we onze eigen save the date kerstkaarten en ook de uitnodigingen voor de bruiloft komen uit onze eigen koker. Oké, met een beetje hulp! Vandaag laat ik de trouwkaarten zien!

Zelf trouwkaarten ontwerpen

Dankzij een samenwerking met Kaartje2go kon ik helemaal los gaan in het ontwerpen van onze trouwkaarten. Geertje had met succes de Save the date kerstkaarten ontworpen en dus vroeg ik haar om ons ook te helpen met de uitnodigingen voor onze bruiloft.
Waar je vaak ziet dat de save the date kaart en uitnodiging in dezelfde stijl ontworpen zijn, besloten wij om het over een andere boeg te gooien. Geïnspireerd door ontwerpen die ik op de website van Kaartje2go zag, gingen we aan de slag. We kozen voor een trouwkaart op kraftpapier, met witte tekst. Geertje maakte de bloemen in de kleuren die bij ons passen en we gebruikten de lettertypes van de save the datekaarten. Ze maakte het ontwerp in Photoshop, waarna we het makkelijk konden uploaden in de ontwerptool.

Het resultaat: persoonlijke en perfect passende trouwkaarten

Het resultaat is echt prachtig, ik ben er nog steeds zo blij mee! Een beetje stoer door het kraftpapier en romantisch door de sierlijke letters en de mooie bloemen.

We kozen voor een enkelvoudige kaart van 10×21 cm, waarbij we zowel de voor- als de achterkant bedrukten. Om de trouwkaarten niet helemaal vol te zetten met informatie, stuurden we een brief mee met alle details over de dag en de locatie.

De uitnodiging past perfect bij de trouwdag die we hebben beleefd: landelijk, romantisch en relaxed. Als ik nu opnieuw zou trouwen, zou ik opnieuw voor deze uitnodiging kiezen: dat zegt genoeg, toch?

trouwkaarten kaartje2go bregblogt.nl uitnodiging bruiloft inspiratie wedding invitations bregblogt.nl
Trouwkaarten bregblogt.nl wedding invitation uitnodiging bruiloft inspiratie

Twee soorten uitnodigingen voor de bruiloft

We hadden twee verschillende uitnodigingen gemaakt. Eentje voor de daggasten en eentje voor de avondgasten. De lay-out was identiek, alleen de aanvangstijd was verschillend.

Blij met onze trouwkaarten

We zijn echt heel blij met de mooie trouwkaarten. Kaartje2go bezorgt snel en als je vragen of problemen hebt, staat de klantenservice altijd voor je klaar. We bestellen onze bedankkaartjes ook nog hier, die zal ik showen als ze bij alle gasten bezorgd zijn!

uitnodiging bruiloft trouwkaarten kraftpapier bloemen logo wedding invitation design kaartje2go bregblogt.nl

Heb jij je eigen uitnodigingen ontworpen voor de bruiloft of heb je het laten doen?


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Heel mooi. Past ook helemaal bij de stijl van de bruiloft, als ik die foto’s er in gedachten weer even bij bekijk.

  2. Mooie kaarten hoor! Wij hadden de bruiloftkaarten zelf ontworpen, maar wel via een online programma. Anna’s geboortekaartje hebben we echt helemaal from scratch zelf gemaakt en dat heeft ook wel weer wat.

  3. Pingback: Bedankkaartjes met een persoonlijke herinnering voor je bruiloftsgasten - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.