HEt huis aan de Vecht Margreet en Reina Crispijn bregblogt.nl

Het huis aan de Vecht – Margreet en Reina Crispijn

Het huis aan de Vecht van Margreet en Reina Crispijn is een roman vol romantische en hilarische ontwikkelingen. Luchtig geschreven en daardoor perfecte ontspanning voor tijdens de vakantie.

Het huis aan de Vecht – Margreet en Reina Crispijn

Laat het maar aan Margreet en Reina Crispijn over om je mee te nemen naar een andere wereld. “Het huis aan de Vecht’ is een heerlijke feelgoodroman van deze schrijvende zussen. Setting is Huize Vechtlust in Wetteringen, aan de Overijsselse Vecht, een voormalige adellijke woning die nu is verbouwd tot chic seniorencomplex. De vijf vrouwen Carly, Susanne, Barbara, Fien en Nienke komen als nieuwe medewerkers aan op Huize Vechtlust. In het begin is alles pais en vree, maar dan gebeuren er steeds meer vreemde dingen.

Vermakelijk en soms wat rommelig verhaal

Naarmate het verhaal vordert kom ik er steeds beter in, maar dat is dus niet zo vanaf de eerste pagina. Er zitten wat slordigheidjes in het verhaal, die me afleiden. Zo wordt een aantal keer de naam van een personage verwisseld en gaat een dialoog verder op een vraag die helemaal niet gesteld wordt. Dit zijn geen wereldschokkende dingen, maar mij valt zoiets snel op en dan val ik even uit mijn flow.

Het verhaal zelf is vermakelijk en zit leuk in elkaar. Na verloop van tijd dompel je jezelf als lezer helemaal onder in het verhaal. De karakters zijn levendig beschreven, net als de omgeving. Daardoor kan je verbeelding goed zijn werk doen.

Aanrader dus?

Los van de slordigheidjes heb ik het boek met veel plezier gelezen. Het is een fijn boek om mee te ontspannen, bijvoorbeeld tijdens de vakantie, als je even niet teveel wilt nadenken.


Liefs, Breg
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .

Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

2 thoughts on “Het huis aan de Vecht – Margreet en Reina Crispijn

  1. Oei, namen verwisselen vind ik ook heel irritant. Ik geef toe dat ik dan geneigd ben om even met m’n pen aan de slag te gaan in zo’n boek. Ik dóe ‘t niet he…Of nouja, meestal niet. Als ik een voorleesboek voor de klas had waarin iets fout stond, pakte ik wel mijn pen erbij, zodat het tijdens het voorlezen goed zou gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.