Heerlijk hè, dat je weer zwierige jurkjes aan kunt! Ik vind het altijd weer fijn als ik zonder panty of legging de deur uit kan, dat is voor mij echt zomer! Ik kocht onlangs twee leuke zomerse jurkjes bij de Hema en die wil ik vandaag graag showen!

Zomerse jurkjes van de Hema

In mijn kast hangen links de jurkjes, dan de rokken en rechts de shirts en jasjes. Ik kan je verklappen dat de afdeling jurken de laatste jaren behoorlijk is toegenomen. Mijn moeder was laatst bij me en gluurde in mijn kast. ‘Wat een leuke jurken heb jij zeg!’ riep ze uit. Daar ga ik dus van stralen! Ik ben gek op printjes, dat is denk ik geen verrassing meer. Langere jurken zijn ook favoriet, omdat ik nou eenmaal snel het gevoel heb dat ik in mijn blote kont loop.

Deze zomerse jurkjes van de Hema zijn op knielengte, waardoor het blote-kont-issue is opgelost. Ze zijn van heerlijke stoffen. De blauwe is echt superzacht en de groene is van iets steviger katoen, maar nog steeds zacht. Beide jurkjes vallen wat ruimer, wat ze lekker luchtig maakt bij warme temperaturen. Ik heb ze allebei uitgetest in Griekenland en beide jurkjes zijn goedgekeurd!

Jurk met groene bladerenprint

Nummer één is een ecru kleurig jurkje met een groene bladerenprint. Het heeft zakken en een strikkoord in de taille. De ronde hals maakt het net weer even anders dan een gewone blousejurk.

zomerse jurk Hema groene bladerenprint bregblogt.nl

Blauwe blousejurk van zachte stof

De tweede jurk is zogezegd van een heerlijk zacht stofje. Een jurkje dat je makkelijk aantrekt over je zwemkleding. Of je doet er een paar leuke sandalen onder en je kunt er zo mee uit eten!

Blousejurk Hema bregblogt.nl

Je ziet het, ik voel me helemaal top in deze jurkjes! op vakantie heb ik ze veel gedragen en ik vermoed dat ik dat de komende maanden ook nog ga doen! Het fijne van deze jurkjes is dat je ze ook makkelijk combineert met een sweater, jasje of vestje als het wat kouder is.

Wat draag jij het liefst in de zomer?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

 1. Vooral de blauwe vind ik heel erg gaaf! Ik merk dat mijn jurkjesverzameling ook gestaag groeit, want jurkjes zijn in de zomer echt wel favoriet. Het probleem met de Hema is bij mij dat op één of andere manier geen van hun maten goed past bij me. Ik koop er dus geen kleding meer.

 2. Zou je een richtlijn kunnen geven van de maten.
  Ik kijk in hun maattabel en dan is xl 48/50

 3. Dank je wel.
  Nu twijfel ik haha, bij M staat 40/42.
  Wat ik net las is dat de jurken bij de Hema groot vallen.

  • Makkelijkste is om even te passen. Bij mij zit hij wat losjes, maar niet té los. De maten verschillen ook weleens per model, soms heb ik ook maat S namelijk. Ben benieuwd wat je buit gaat zijn haha!

 4. Ze staan je echt prachtig! Zelf draag ik eigenlijk nooit jurkjes. Ik voel me er op een of andere manier niet prettig in.

 5. Ik ben ook fan van jurkjes en heb laatst ook hele mooie zien hangen bij de Hema. Jammer genoeg verkopen ze geen zwangerschapskleding dus om ze nu te kopen en misschien na mijn bevalling te passen… maar leuk zijn ze wel!

 6. Pingback: Dit is mijn tip tegen schurende of plakkende bovenbenen in de zomer! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.