JAAAA! WE ZIJN GETROUWD! Inmiddels zijn we zongebruind en wel ook weer terug op ons eigen nest, na een verrukkelijke huwelijksreis in Griekenland. Tijd voor een korte update en een overzicht van wat je de komende tijd aan blogs kunt verwachten!

Getrouwd!

Op zaterdag 18 mei was het zover. Na bijna een jaar voorbereiden, voorpret en lichtelijke hyperactiviteit brak onze trouwdag aan. Een onvergetelijke en mooie dag die we hebben gevierd met onze dierbare vrienden en familie. Het was magisch! Zodra ik de foto’s van de fotograaf krijg komt er een uitgebreide blog online, waarin we je alles vertellen: van jurk tot locatie, van programma tot eten: het wordt smullen! Vergeef me tot die tijd nog even dat ik je geduld op de proef stel, ik beloof dat het wachten wordt beloond!

Op honeymoon naar Lefkas in Griekenland

Een paar dagen na onze trouwdag zijn we naar Griekenland vertrokken. Via Eliza was here hebben we een huisje geboekt op het eiland Lefkas, aan de westkust. Het was een zalige vakantie, waarin we alledrie tot rust kwamen. Wat een mooi eiland en het eten…oh, dat mis ik nu nog het allermeeste. ZO LEKKER! Ook hiervan komt natuurlijk binnenkort een uitgebreide blog met foto’s online.

Back to normal…

Afgelopen zaterdag zijn we teruggekomen en inmiddels is alles weer een beetje bij het normale. Laurens is sinds vandaag weer naar school, Etienne weer naar kantoor en ik heb vanochtend de draad ook weer opgepakt. Ik heb drie weken helemaal niet gewerkt, dat was best wel even wennen. Mijn laptop bleef thuis en het enige dat ik qua werk heb gedaan is heel veel ideeën opschrijven in mijn notitieboekje en een stapel boeken lezen. Je kunt de komende tijd dus weer genoeg boekrecensies verwachten!
As we typ ben ik als een gek bezig om nieuwe blogs te schrijven, zodat je nog steeds drie tot vier keer per week iets nieuws krijgt voorgeschoteld.

De plannen voor de komende tijd

Deze week ga ik naar het event van Kim Munnecom (wie zie ik daar?) en vrijdag vertrekken we opnieuw voor een tripje, hoe luxe is dat?! Mijn moeder heeft een huisje in Zeeland gehuurd en vroeg ons of we het weekend willen komen. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! Beetje jammer van de voorspelde regen, maar met een wijntje, spelletjes en lekker eten komen wij ook niks tekort!

Lieve mensen, bedankt voor alle lieve berichtjes en jullie geduld, ik kijk ernaar uit om alles met je te delen! ♥

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Van harte gefeliciteerd met je huwelijk! Ik was uiteraard benieuwd naar de foto’s, maar even geduld dus nog;).

  2. Gefeliciteerd en mooi om te horen dat jullie er zo van hebben genoten! Ik wacht vol smart op de foto’s en verhalen.

  3. Gefeliciteerd! En Lefkas is een waanzinnige plek om je huwelijksreis te vieren! Ben benieuwd naar je blogs en foto’s…

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.